Įkraunama...
Įkraunama...

Pramoginiai šokiai

Gal tie, kurie lankote, galėtumėt į až parašyti porą žodžių apie savo klubus ir trenerius?
Atsakyti
laba diena merginos.
mano mergina lanko sportinius sokius pirmus metus ir dabar dalyvauti varzybuose reikia suknrles. gal galite patarti kokia suknele reikia pirkti. aciu
Atsakyti
QUOTE(mantaniuke25 @ 2014 03 20, 09:22)
laba diena merginos.
mano mergina lanko sportinius sokius pirmus metus ir dabar dalyvauti varzybuose reikia suknrles. gal galite patarti kokia suknele reikia pirkti. aciu

Pagal naujus reikalavimus suknelė turi būti be gifiūrinės medžiagos, be papuošimų, be blizgučių Pavyzdžiai
Atsakyti
QUOTE(rutikė @ 2014 03 17, 20:27)
Sveiki. Visų pirma noriu pabandyti, ar jam tinka ir patinka, o tada jau spręstume, ar galime savęs daug investuoti. Aš nežinau tų visų povandeniniu srovių, ir man nelabai įdomu. Aš tik nenoriu suklysti parinkdama vaikui tai, kuo jam tektų ilgą laiką užsiimti. Įdomu, ar grupės renkamos tik rudenį, ar ir dabar galima kur nors pabandyti, kad nuo rudens jau tvirtai apsisprendus pradėti. Dar galvoju apie dailųjį čiuožimą. Ačiū parašiusioms

Galite atvesti vaika i kluba bet kuriuo metu (isskyrus atostogas smile.gif
Atsakyti
labukas mano vyresnelis 12 metu irgi uzsimane sokti smile.gif tai leidziu kartu su broliu i ta pacai grupe prieme vadovai smile.gif
Atsakyti
Labas, norėčiau prisijungti prie Jūsų. mano dukra pradėjo lankyti pramoginius šokius, pirmi metai.
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
planuojame leisti sūnelį (6m) į Pramoginius šokius.
Lanko šiuo metu darželyje šokius, atrado save smile.gif Jam labai patinka ir tinka, vadovė giria ir kas svarbiausiai - jis pats labai patenkintas, jį tas tarsi traukia, nes iš krepšinio išėjo.. Šoka pirmose gretose biggrin.gif(palankus ir jo sudėjimas, kūdas ir atletiškas, gera laikysena).
Svarstau apie Tomo Petreikio studiją, Jono Basanavičiaus progimnazijoje, 2 k. į sav. Bet tai tik būtų nuo rudens, kai pradės lankyti mokyklą 1kl.
Gal yra kokių nuomonių 4u.gif Iš anksto dėkoju. Laukčiau ir į AŽ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kvarta: 03 balandžio 2014 - 14:55
Reikia patarimo. Ar berniukui reikia prisegt kaklaraisti prie bodžio?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingaaa: 03 balandžio 2014 - 18:54
Aš nesegu smile.gif
Atsakyti
Petreikio studija nera federacinis klubas, jei norite ne tik pramogai sokti o ir varzybose dalyvauti reiktu rinktis sportiniu sokiu kluba, priklausanti federacijai.
Atsakyti
QUOTE(aura771 @ 2014 04 03, 20:26)
Aš nesegu  smile.gif

Bet ar netrukdo? Maniškis skundžiasi kad labai tabaluoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2014 04 03, 18:53)
Reikia patarimo. Ar berniukui reikia prisegt kaklaraisti prie bodžio?

Maniškis atsisakė kaklaraiščio, pasirinko varlytę biggrin.gif
Atsakyti