QUOTE(Oasis @ 2014 10 27, 13:33)
Neįsivaizduoju kodėl, tiesą sakant, man irgi keista

Aš trenerio vietoje irgi neleisčiau. Aišku, yra pvz vienas berniukas, kurį atveda, o jis nedrįsta eiti su visais šokti. Šoka kitam salės galė, kur sėdi tie visi tėvai ir jo tėvai stovi. Tai iš ten žiūri, stebi, judesius kartoja. Aną treniruotę jau arčiau tėtis atvedė, šalia stovi, tėtis šoka ir tas vaikiukas vėl ok,judesius artoja. Tik bando sustatyti į porą, riksmai ir ašaros... Na, būna tų situacijų visokių. Bet teneris šaunuolis, nemėgina to vaiko ten traumuoti, lįsti, koncentruojasi į kitus šokančius, gal labiau į geriau šokančius, o "silpnesni" prisivys jei norės. Tokia ta pradžia

Jūs jau visos,matyt, per tą praėję ir sunkiai beprisimenat

O man dar gana tolima vizija visi konkursai ir dukrytė, bedaranti sukinius su puošnia suknele
Labai blogai, kai tėvai sėdi ir žiūri per treniruotes, tada vaikai ir negali susikaupti, nes vis reikia pažiūrėti į tėvus, o jei dar tėvai namuose moralizuoja, tai ir bijo paskui šokti.
Mūsų trenerė griežtai neleidžia nei vienam iš tėvų "žiopsoti", o tuo labiau replikuoti, nes dažniausiai tėvai ir trukdo vaikui susikaupti vien savo žvilgsniu, o dar blogiau savo parodymais ir "pašnibždėjimais".
Jei kiti tėvai to nesupranta galite ir Jūs užsiiminti, kad geriau būtų išeiti, nes tik sukelia stresą ir blaško visus vaikus.