Kodas sako, kad išsiųsta iš Lietuvos. Nu man irgi normalu, pati iš Švedijos gavau gal po 4 savaičių. O čia jau triukšmą kelia. Nu nebūtų dieds, ir nekantrumas gi
Kodas sako, kad išsiųsta iš Lietuvos. Nu man irgi normalu, pati iš Švedijos gavau gal po 4 savaičių. O čia jau triukšmą kelia. Nu nebūtų dieds, ir nekantrumas gi
As ne viena karta jau pirkau is www.fragrancedirect.co.uk jie siuncia i Lietuva. Tikrai patikima parduotuve. Kai vyksta ispardavimai tai kainos kvepalu super geros
Rodos visus puslapius perverčiau, bet apie http://www.topkvepalai.lt/ atsiliepimų neradau... Ar pirkot iš jos? Ar patikima el. parduotuvė? Kaip dėl kvepalų originalumo ir atsiuntimo?
Aš tai lietuviškoj e-parduotuvėj perku Anglijoj pagamintus kvepalų analogus. Patinka man jų kokybė ir labai gera kaina, be to nereikia ilgai laukti kol atsiųs.
Čia gal iš parfum1.lt pirkai? Aš iš ten angliškus užsisakinėju, prie kvepalų, kur Aprašymai, yra parašyta kokį kvapą atitinka. jau du kartus užsisakiau, tai tikrai kvapas vienas prie vieno ir labai ilgai laiko.