Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Roxetė @ 2011 10 04, 19:54)
Sveikos, ar kas pirkote www.parfumexpert.lt
ar originali, patikima parduotuve? aciu  4u.gif

Mano manymu viskas cia gerai pas juos,nes kvepalu kiekiai yra visokie,nuo 30 ml iki 100ml,ir rinkiniu yra visokiu...bet paziurejus y kainas nepasakyciau kad labai mazos rolleyes.gif
Atsakyti
Permečiau greit akimis, bet lyg nemačiau apie parfumexpress.lt pasisakymo blush2.gif
Kaip ir *Kristaliukas* užsakiau E.Arden kvepaliukus dovanai, o dabar ėmiau abejot ar neprisidarysiu gėdos, jei ten padielka doh.gif Ar yra pirkusių SAU iš šios parduotuvės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zappy: 05 spalio 2011 - 21:25
Sulaukiau Elizabetos Arden is Parfum Express clap.gif vISKAS GERAI,SU DEZUTE,KAIP IR PRIKLAUSO. 4u.gif
Papildyta:
Galetu tik pirkeju negasdinti su savo tokiais parasymais:IPAKAVIMAS:NERA. g.gif

Niekas ju ir nepraso ipakuoti.Man buvo strioko,kad gausiu tik stiklini buteli,be dezutes g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kristaliukas* @ 2011 10 06, 20:48)

Galetu tik pirkeju negasdinti su savo tokiais parasymais:IPAKAVIMAS:NERA. g.gif

Niekas ju ir nepraso ipakuoti.Man buvo strioko,kad gausiu tik stiklini buteli,be dezutes g.gif

prajuokinot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos, kaip kvepalai is pigu.lt? Nes akcija tikrai viliojanti bigsmile.gif Tikrai keista, kodel taip pigu. Neesu pirkus kvepalu internetu.

http://pigu.lt/kvepa...s_100?id=716129
Atsakyti
QUOTE(Anaksunamun @ 2011 10 08, 13:11)
Sveikos, merginos, kaip kvepalai is pigu.lt? Nes akcija tikrai viliojanti  bigsmile.gif  Tikrai keista, kodel taip pigu. Neesu pirkus kvepalu internetu.

http://pigu.lt/kvepa...s_100?id=716129

Jau ne karta panos rase,jog pigu.lt originalus kvepalai
Atsakyti
QUOTE(kristeen @ 2011 10 08, 13:58)
Jau ne karta panos rase,jog pigu.lt originalus kvepalai

Aciu .
Atsakyti
QUOTE(gluosnis @ 2011 10 06, 21:30)
prajuokinot  biggrin.gif

Ui kaip neramiai laukiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Germina @ 2011 09 07, 20:54)
Aš čia užsisakinėjau ir labai nusivyliau. Laukti reikia mėnesį ir dar paskui paaiškėja, kad tų kvepaliukų nebus. Paskui reikia laukti kol gražins pinigus.  Niekada daugiau su jais nedraugausiu ir kitoms nepatariu.

QUOTE(eglegle @ 2011 09 08, 04:13)
drinks_cheers.gif visiškai pritariu

Gaila,kad nesulaukiau jusu patarimu,uzsakiau sau ir vyrui kvepalus,laukiau laukiau,kelis kart teiravausi,atsakymu irgi ilgai laukiau,po to parase kad mano kvepalu negavo,nei vienu nei kitu,bet atsakymu kiek ilgai reikia laukt,vis gi neramu del savo pinigeliu,zodziu nervas vienas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2011 10 11, 20:35)
Gaila,kad nesulaukiau jusu patarimu,uzsakiau sau ir vyrui kvepalus,laukiau laukiau,kelis kart teiravausi,atsakymu irgi ilgai laukiau,po to parase kad mano kvepalu negavo,nei vienu nei kitu,bet atsakymu kiek ilgai reikia laukt,vis gi neramu del savo pinigeliu,zodziu nervas vienas  schmoll.gif

Reik skambint, kitaip šimtą metų iš ten galima laukt
Atsakyti
Pirma kart skambinau,sake reiks laukti 3-4 savaites,po to rasiau,ir vel skambinau,vienu zodziu labai pasigailejau,kad prasidejau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(shidochika @ 2011 10 11, 22:57)
Pirma kart skambinau,sake reiks laukti 3-4 savaites,po to rasiau,ir vel skambinau,vienu zodziu labai pasigailejau,kad prasidejau  blink.gif

Grąžins, ir aš laukiau - ir kvepalų, ir kitą kartą pinigų. Jei nedega - lauki ir tiek, o jei reikia tų pinigų - tai žinoma užknisa. Nieko iš ten daugiau nepirkčiau ir išvis siūlau išbraukt iš gerųjų parduotuvių sąrašo (čia apie pc.lt)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglegle: 11 spalio 2011 - 21:08