Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 01 29, 22:20)
tai, kad jau rašo, jog išparduota  blink.gif

Nespejau, pinigu pervesti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 01 30, 18:18)
Kokius?  ax.gif Tik iš jų gali tekti ilgiau palaukti, kol atkeliaus...

is escados. Kiek laukti tai man nesvarbu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(negrazioji_deive_ @ 2012 01 30, 16:49)
sveikutes 4u.gif  ar cia orginalai? www.kvepalai.us

as visad is cia uzsisakineju smile.gif vieni pigiausiu kvepaliuku visada buna lyginant su kitom parduotuvem ir labai malonus pardavejas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mariage: 31 sausio 2012 - 21:31
QUOTE(mariage @ 2012 01 31, 23:30)
as visad is cia uzsisakineju smile.gif vieni pigiausiu kvepaliuku visada buna lyginant su kitom parduotuvem ir labai malonus pardavejas smile.gif

Na, kainų tai visur būna visokių, reik nepatingėt paieškot ir palygint, o visa kita - puiku: ir pardavėjas malonus, ir kvepalų labai užsinorėjus atsiranda tokių, kokių net parašyta nėra smile.gif (skirtingai nuo kai kurių el. parduotuvių, kur visko prirašyta, o realiai jie tų kvepalų nei turi, nei kada nors turėjo)
Atsakyti
QUOTE(xde @ 2012 01 30, 14:55)

Gal kas ištyrėte,iš kur dabar dar apsimoka siųstis?
Anksčiau naudojausi strawberrynet ir fragrancex,dabar tik fragrancedirect iš UK dar prieinamomis kainomis,Feelunique atrodo brangu.Gal dar kokių idėjų turite iš kur siųstis? 4u.gif

frargranceshop.com, mažiausios kainos palyginus su LT eparduotuvėmis, bet siunčiau anytos adresu USoj, o jei į LT-spėju, tas ant to būt buvę.

Ar jūs siunčiatės iš USA, spėju, visada virš 75lt? Ar mokat muito mokestį? Pirkau už 650lt kelis buteliukus, supratau, kad teks mokėti muitą (neaišku, kokį) ir dar PVM. Tai neapsimokėjo siųstis tiesiai į LT. Ar teisingai mąstau?
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2012 01 31, 23:48)
frargranceshop.com, mažiausios kainos palyginus su LT eparduotuvėmis, bet siunčiau anytos adresu USoj, o jei į LT-spėju, tas ant to būt buvę.

Ar jūs siunčiatės iš USA, spėju, visada virš 75lt? Ar mokat muito mokestį? Pirkau už 650lt kelis buteliukus, supratau, kad teks mokėti muitą (neaišku, kokį) ir dar PVM. Tai neapsimokėjo siųstis tiesiai į LT. Ar teisingai mąstau?

Teoriškai galbūt įmanoma susitart su parduotuve, kad žemesnę kainą nurodytų ant siuntinio, bet kiek pastebėjau, neužsiima tuo rimtesnės parduotuvės..
Kitas dalykas, perkant iš Fragrancex ir iš Fragrancenet siuntinukai jau kelis kartus atkeliavo iš Belgijos, tai jokių mokesčių nebuvo 4u.gif
Jei siuntinys tiesisi iš JAV, didelė tikimybė, kad reiks mokėt PVM ir dar pora mokesčių..
Kitas variantas - tarpininkai.
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2012 02 01, 10:34)
Kitas dalykas, perkant iš Fragrancex

o kas ten su tuo Fragrancex yra, kad "Patikimų parduotuvių" temoje prie jo jau klaustukas padėtas? Tipo, vis daugiau atsiranda nepatenkintų ta internetine parde g.gif
Aš kaip tik mąstau, kad man puskė JAV iš tos pardės Dior Addict nupirktų, ten kaina gaunasi nebloga su 10 proc. nuolaida, tai užmačiau, kad kažkas su ta parde įtartina, tai jau dabar dvejoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sasuke @ 2012 02 01, 11:34)
Teoriškai galbūt įmanoma susitart su parduotuve, kad žemesnę kainą nurodytų ant siuntinio, bet kiek pastebėjau, neužsiima tuo rimtesnės parduotuvės..
Kitas dalykas, perkant iš Fragrancex ir iš Fragrancenet siuntinukai jau kelis kartus atkeliavo iš Belgijos, tai jokių mokesčių nebuvo  4u.gif
Jei siuntinys tiesisi iš JAV, didelė tikimybė, kad reiks mokėt PVM ir dar pora mokesčių..
Kitas variantas - tarpininkai.

Deja, jau tarpininkai kvepalais neužsiima. O jei žinot kas siunčia, tai sakykit, nes man reik wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2012 02 01, 13:40)
Deja, jau tarpininkai kvepalais neužsiima. O jei žinot kas siunčia, tai sakykit, nes man reik wink.gif

per Lauretą perku
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2012 02 01, 12:44)
per Lauretą perku

Ačiū. Einu padlyzintis biggrin.gif Nes trys atsisakė.
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2012 02 01, 13:47)
Ačiū. Einu padlyzintis biggrin.gif Nes trys atsisakė.

dar Monmorensi lyg tai sakė, kad perka juodaplaukė ar rudaplaukė - nežinau, ateis Mon, patikslins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alice in wonderland @ 2012 02 01, 11:59)
o kas ten su tuo Fragrancex yra, kad "Patikimų parduotuvių" temoje prie jo jau klaustukas padėtas? Tipo, vis daugiau atsiranda nepatenkintų ta internetine parde  g.gif
Aš kaip tik mąstau, kad man puskė JAV iš tos pardės Dior Addict nupirktų, ten kaina gaunasi nebloga su 10 proc. nuolaida, tai užmačiau, kad kažkas su ta parde įtartina, tai jau dabar dvejoju  g.gif

Čia dėl to, kad pasitaikydavo, jog siuntiniai keliauja kelis mėnesius..

Na, kainų tai visur būna visokių, reik nepatingėt paieškot ir palygint, o visa kita - puiku: ir pardavėjas malonus, ir kvepalų labai užsinorėjus atsiranda tokių, kokių net parašyta nėra smile.gif (skirtingai nuo kai kurių el. parduotuvių, kur visko prirašyta, o realiai jie tų kvepalų nei turi, nei kada nors turėjo)

O man, kai rašiau kelis el. laiškus, nė neatsakė... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sasuke: 01 vasario 2012 - 13:11