Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(Sasuke @ 2012 02 01, 13:09)
Čia dėl to, kad pasitaikydavo, jog siuntiniai keliauja kelis mėnesius..

a... nu liuks tada, o tai galvojau, kad jau kilo įtarimų dėl originalumo biggrin.gif

dėkui už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
sveiki, noriu paklausti zinanciu pirkau kvepalus internete pirma karta (www.kvepalucentras.lt) , gavau zinute kad pristatys 18val,pirmadieni,bet nepristate. namuose bunu retai,gal ir buvo dar ateje. lapuko kad atsiimti paste neradau pasto dezuteje. tai ka man dabar daryti? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(insomnia1 @ 2012 02 01, 16:19)
sveiki, noriu paklausti zinanciu pirkau kvepalus internete pirma karta (www.kvepalucentras.lt) , gavau zinute kad pristatys 18val,pirmadieni,bet nepristate. namuose bunu retai,gal ir buvo dar ateje. lapuko kad atsiimti paste neradau pasto dezuteje. tai ka man dabar daryti?  blink.gif

Paskambinti jiems ir pasakyti adresą tokį, kur būnate ne retai 4u.gif
Atsakyti

Noriu pasitarti 4u.gif Ar nepavojinga šiomis dienomis siųsti paštu kvepalus - kai lauke pranašauja - 30 šaltį? Ar nėra tikimybės, kad kažkur pakeliui bus laikomi nešildomuose automobiliuose ir užšals (nepaisant "spiritinės" sudėties), ko pasėkoje pakis kokybė? g.gif Veiksmas Lietuvoje.
Atsakyti
theorema, labai geras klausimas g.gif reik eit pamąstyt,..... šįryt į rankinę buteliuką dėstis pagailėjau,kad nepašaltų keliaudamas,tai ta pačia logika..... labai geras klausimas. gal paranoja? biggrin.gif

Atsakyti
Paranaoja jums, mergos biggrin.gif
Mano keliauja visi iš visur-ir iš karščių, ir iš šalčių-ir nieko. Tie patys biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutule: 01 vasario 2012 - 21:51
uzsalti neuzsals, blogiausia kas gali atsitikti - susidaryti nuosedos (kvapas ir kokybe nuo to nepakis) smile.gif

o kvepalams taikomas ne muitas, o akcizas pagal LT istatymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juli_ma_ni: 01 vasario 2012 - 22:32
QUOTE(juli_ma_ni @ 2012 02 01, 22:29)
o kvepalams taikomas ne muitas, o akcizas pagal LT istatymus.

ir pritaikomas 21 proc.PVM +14,25lt mokestis už pašto paslaugas,tad siųstis ne iš ES šalių pasidaro tikrai brangoka.
Atsakyti
Mergiukai, jei kam ko reik is www.escentual.com, rekit i AZ (turiu -10 proc. vienam pirkimui, priimciau friends.gif )
Atsakyti
Ir, beje, su kodu MYLIU -14 proc. Olialia siuo metu. Galioja vienam pirkimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voxi: 03 vasario 2012 - 14:38
QUOTE(juli_ma_ni @ 2012 02 01, 23:29)
uzsalti neuzsals, blogiausia kas gali atsitikti - susidaryti nuosedos (kvapas ir kokybe nuo to nepakis) smile.gif

Neseniai gavau paste kvepalus, ir taip atsitiko, kad teko su jais pora valandu po miesta lakstyti, per tuos salcius doh.gif Na ir ka, atejus namo ir ispakavus kvepalus, buvau jau pagalvojus jog gavau fufela doh.gif Kvapas buvo visai kitoks. Jau sedau rasyti pikta laiska pardavejui, bet po to nusprendziau iki ryto palaukti. Ir ka gi- ryte kvepalu nepazinau, viskas susitvarke ir kvepejo kaip ir pridera biggrin.gif
Atsakyti

Voxi, norėjau tau laišką rašyt, bet AŽ pas tave pilnutėlė biggrin.gif
Atsakyti