Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

QUOTE(eglegle @ 2012 02 29, 19:30)
aha, šitie tai man patinka smile.gif aš net nelaukiu jokių patvirtinimų ar pan. laiškų - išsirenku, susimoku ir skambinu - po kokių poros valandų jau kvepalai garuoja ant stalo smile.gif

Berods raso, kad Vilniuje, atsiuncia ta pacia diena bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Pirksiu iš http://www.allaviolettaboutique.com/ , ieškau kompanionės ar kompaniono iki free šipingo.
Atsakyti
Niekur neradau atsiliepimų apie šią internetinę parduotuvę:
http://www.pirk.lt/k...palai-moterims/
Čia radau įtartinai pigius savo kvepalus, na, tipo akcija dabar... Gal kas pirkot iš čia, ar galit pakomentuoti? Ar originalūs, ar nėra problemų su siuntimu? Ar tikrai didžiuosiuose miestuose galima atsiimti pačioms ir tai nieko nekainuoja?
Atsakyti
Gal jau kažkuri spėjo apsipirkti čia? http://www.parfumshop.lt/ Neblogos kainos, bet ar tikrai kvepalai originalūs? g.gif
Atsakyti
O as siandien supykusi ant www.topkvepalai.lt paskambinau ir pasakiau, kad grazintu man pinigus jei ryt negausiu savo kvepalu mad.gif
Bet kas per melagiai, tai neturiu zodziu as.
Vasario 19d (sekmad), parasau el.laiska jiems ir klausiu ar gauciau savo norimus kvepaliukus per ateinancia savaite. Man paraso, kad sestadieni jie jau butu. Vasario 20d pervedu pinigus. Prizadeta sestadieni negavus siuntinio, pirmadieni (vasario 27d) paskambinu, sako va jau netoli lietuvos zodziu jau greiciausiai ryt bus, tai ryt ir issiusim. Ketvirtadieni vel skambinu, sako labai atsiprasom, daug uzsakymu, uzlaike. Nu dzin galvoju... Kovo 5d gal jau tikrai bent siandien gausiu. Griztu namo, nera. Nu cia tai jau uznervino galutinai. Paskambinu siandien, sako, o tai direktorius su jumis nesusisieke, nes kazkas ten negerai. Tai is vis nesuprasi, kaip ten pas juos darbas organizuojamas, jei vienas prizada, kad preke gausiu vos ne per savaite, o is tikruju jau 15 dienu laukiu mad.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Ju laime, kad as ne vilniete ir gana toli nuo vilniaus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgut: 05 kovo 2012 - 17:22
www.parfum24.lt nuolaidos iki 66 proc. su kodu KOVO8
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2012 03 06, 16:28)
www.parfum24.lt nuolaidos iki 66 proc. su kodu KOVO8

ir staiga visi Chanel pasidarė "išparduoti"...
Atsakyti
Tik 10% teduoda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 03 06, 17:59)
ir staiga visi Chanel pasidarė "išparduoti"...

joo, cia senas bajeris, niekas Chanel'iu uz tokia kaina neatiduos...
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2012 03 06, 20:47)
joo, cia senas bajeris, niekas Chanel'iu uz tokia kaina neatiduos...

tai kad ta nuolaida labai jau neapibrėžta: "dovanojame Jums nuolaidos kodą, su kuriuo kosmetiką ir parfumeriją Parfum24 el. parduotuvėje įsigysite net iki 66% pigiau, nei įprastoje parduotuvėje."

RIJADA rašo, kad duoda 10% nuolaidą. nemanau, kad čia būtų tokia jau ypatinga kaina net ir Chanel smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 03 06, 20:59)
tai kad ta nuolaida labai jau neapibrėžta: "dovanojame Jums nuolaidos kodą, su kuriuo kosmetiką ir parfumeriją Parfum24 el. parduotuvėje įsigysite net iki 66% pigiau, nei įprastoje parduotuvėje."

RIJADA rašo, kad duoda 10% nuolaidą. nemanau, kad čia būtų tokia jau ypatinga kaina net ir Chanel smile.gif

Aš bandžiau Hermes įsidėti į krepšį - tikrai taip, tik 10 proc. Nebent kokiems nors mažiau populiariems kvapams ji didesnė.
Atsakyti
Aš dėjau Hermes ir CK,abiems tas pats smile.gif
Atsakyti