Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų pirkimas internetu

Aš dėjau smalsumo vedina Thiery Mugler irgi tik 10proc. davė. Ne tik chaneliai ir Diorai išparduoti blink.gif
Atsakyti
As esu ziauuuriai uzpykus ant kvepalai.us . Jau daugiau nei 3 dienas jei neatsiuncia man kvepalu. Uzsakiau Paloma savo mamai gimtadieniui, tai turejo ir ateiti tai dienai kaip ir zadejo e-laiske,o dabar vis raso,kad atsipraso,jog veluoja siuntinys ir bla bla bla mad.gif
Man nebutu taip pikta jei cia sau kvepalus pirkciau ir jie veluotu,bet gi mamai gimtadieniui pirkau,o ji vis dar be dovanos,nu zodziu ziauru.. Kad as dar pirkciau ka is tos parduotuves.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinelez: 07 kovo 2012 - 17:48
www.scented.lt žiemos išpardavimas. viskam 20% nuolaida. daug kas išparduota, bet ne viskas.
Atsakyti
QUOTE(kristinelez @ 2012 03 07, 18:47)
As esu ziauuuriai uzpykus ant kvepalai.us . Jau daugiau nei 3 dienas jei neatsiuncia man kvepalu. Uzsakiau Paloma savo mamai gimtadieniui, tai turejo ir ateiti tai dienai kaip ir zadejo e-laiske,o dabar vis raso,kad atsipraso,jog veluoja siuntinys ir bla bla bla  mad.gif 
Man nebutu taip pikta jei cia sau kvepalus pirkciau ir jie veluotu,bet gi mamai gimtadieniui pirkau,o ji vis dar be dovanos,nu zodziu ziauru.. Kad as dar pirkciau ka is tos parduotuves.. schmoll.gif

Nemaloni situacija, as taip pat keikiu topkvepalai.lt Galvojau irgi sau gimtadieniui uzsisakysiu, bet as kadangi atsargi tai galvoju jau geriau anksciau pasidovanosiu sau dovana, tai nors gimtadienis dar neatejo, bet taip ju ir negavau ir negausiu doh.gif Supratau viena - jie prizades viska, kad tik moketum pinigus ir pirktum doh.gif O dar skelbiasi, kad per 7 d.d atsiuncia...
Papildyta:
O gal kuri matet TM Angel EDT kur nors? verysad.gif
Atsakyti
www.parfumshop.lt skelbiasi, kad atidarymo proga kvepalai su nuolaidomis. Kai kurie kvepalai iš tikrųjų pigesni, o kai kurie brangesni negu kitur.
Įdomu, ar ši el. parduotuvė patikima. g.gif
Atsakyti
QUOTE(julija88 @ 2012 03 08, 17:58)
www.parfumshop.lt skelbiasi, kad atidarymo proga kvepalai su nuolaidomis. Kai kurie kvepalai iš tikrųjų pigesni, o kai kurie brangesni negu kitur.
Įdomu, ar ši el. parduotuvė patikima.  g.gif

Aciu Jums, cia yra mano ieskomi kvepaliukai 4u.gif Gal kas gali pasakyti ar cia tikrai patikima parduotuve?
Atsakyti
patinka.lt 11 proc. nuolaida su kodu 11. Galioja ir kvepalams.
Kodas galioja iki pirmadienio.
Atsakyti
Klausimas apie patinka.lt : ar pasitaiko kartais, kad neturi to, ką skelbiasi ir ar tikrai pristato per 11-13 dienų?
Ačiū, jei pasidalinsite patirtimi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2012 03 06, 16:59)
ir staiga visi Chanel pasidarė "išparduoti"...

ir ne tik chanel. Siaip erzina tokie ispardavimai, kai visa, kas geresnio-ISPARDUOTA doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sabalija @ 2012 03 09, 19:20)
Klausimas apie patinka.lt : ar pasitaiko kartais, kad neturi to, ką skelbiasi ir ar tikrai pristato per 11-13 dienų?
Ačiū, jei pasidalinsite patirtimi  smile.gif

pristato tikrai per 11-13d . kazkur, anksciau nebuvo, bent jau man. Ir man buvo pasitaike, kad uzsakiau preke, o veliau, gal po poros dienu jie parase, kad jos nera. Aisku, tvarkingai grazino pinigus ir dar skyre nuolaidos koda sekanciam pirkimui.
Atsakyti
QUOTE(Voxi @ 2012 03 09, 22:09)
pristato tikrai per 11-13d . kazkur, anksciau nebuvo, bent jau man. Ir man buvo pasitaike, kad uzsakiau preke, o veliau, gal po poros dienu jie parase, kad jos nera. Aisku, tvarkingai grazino pinigus ir dar skyre nuolaidos koda sekanciam pirkimui.

Vėluojant mano užsakymui, paklausė, ar grąžinti pinigus, ar lauksiu. Aš neskubėjau, tai sulaukiau dar ir kompensacijos - dovanėlės biggrin.gif Kartais paveda jų tiekėjai, matyt g.gif
Atsakyti
QUOTE(sabalija @ 2012 03 09, 20:20)
Ačiū, jei pasidalinsite patirtimi  smile.gif

Labai daug kartų pirkau iš patinka.lt ir gaudavau kvepaliukus maždaug per 11 dienų. Ilgiau, kaip ir nepasitaikė... Šiaip, aš jais visai patenkinta, nes patikrinus pagal patikimumo kodą, kvepalai visuomet atitinka šalį gamintoją.
Atsakyti