Sveiki,
birzelio pradzioj planuojam lekti i Turkija, Antalija. Kiek supratau cia yar daug zmoniu kurie nemazai keliavo i Turkija. Tikiuos man pegelbesit, nes iskylo vienas klausimas - kokie orai buna birzeli Antalijoj? Nes teko girdet kad ta menesi ten lija. Ar tai teisybe?
Is anksto aciu uz atsakyma.
QUOTE(Magam @ 2011 04 16, 19:51)
Sveiki,
birzelio pradzioj planuojam lekti i Turkija, Antalija. Kiek supratau cia yar daug zmoniu kurie nemazai keliavo i Turkija. Tikiuos man pegelbesit, nes iskylo vienas klausimas - kokie orai buna birzeli Antalijoj? Nes teko girdet kad ta menesi ten lija. Ar tai teisybe?
gerai girdejot. Lija. Vienais metais 10 min, antrais 15, treciais vel 10 min

P.S. cia tiek minuciu per 9-11 prabutu dienu

QUOTE(Magam @ 2011 04 16, 20:51)
Ne, netiesa, bet visko buna, buna, kad ir liepa lyja

Ieškau tik skrydžio į Antaliją gegužei... Na, ir atrodo, pigiau bus pirkti visą paketą, nei tik skrydį. O Rygos Novaturas tik skrydžių neorganizuoja? Neradau kažkaip... Bet dabar labiausiai priimtinas variantas pirkt latvišką paketą... Bet kadangi aš viena, tai dar ir viešbutis brangesnis bus, nors jo net nežadu aplankyt...
Kažkaip nevilioja pasiūlymas ir skrist į Stambulą ir beveik 500 km trenktis iki kurorto... dvi dienos atostogų dings...
Pulsiu į neviltį tuoj...

QUOTE(VAIDAZ @ 2011 04 16, 20:23)
Ieškau tik skrydžio į Antaliją gegužei... Na, ir atrodo, pigiau bus pirkti visą paketą, nei tik skrydį. O Rygos Novaturas tik skrydžių neorganizuoja? Neradau kažkaip... Bet dabar labiausiai priimtinas variantas pirkt latvišką paketą... Bet kadangi aš viena, tai dar ir viešbutis brangesnis bus, nors jo net nežadu aplankyt...
Kažkaip nevilioja pasiūlymas ir skrist į Stambulą ir beveik 500 km trenktis iki kurorto... dvi dienos atostogų dings...
Pulsiu į neviltį tuoj... 

Ar domėjotės , juk tiek Nova tiek Tezai vien čarterio skrydžio bilietus parduoda?
QUOTE(Jofky @ 2011 04 16, 20:34)
Ar domėjotės , juk tiek Nova tiek Tezai vien čarterio skrydžio bilietus parduoda?
Kartais visas paketas būna pigesnis už vien tik skrydį
QUOTE(Smurka @ 2011 04 16, 20:44)
Kartais visas paketas būna pigesnis už vien tik skrydį
Suprantu, būna ir taip, bet paskutinį kart kai domėjausi bilietas buvo apie 700 lt, į abi puses, žinoma nežinau ar gegužei yra, čia agentūroj reik klaust

QUOTE(Jofky @ 2011 04 16, 19:34)
Už 1200 lt. Kai iš rygos galima visą kelionę už 1000 gaut
QUOTE(Jofky @ 2011 04 16, 20:02)
Suprantu, būna ir taip, bet paskutinį kart kai domėjausi bilietas buvo apie 700 lt, į abi puses, žinoma nežinau ar gegužei yra, čia agentūroj reik klaust 

Internete kainos tokios skelbiamos, bet, deja, už jas vien skrydžiai neparduodami. Tos pigios vietos skirtos perkantiems pilnus paketus.
O toj foto visi skanėstai yra baklava
Nes aš ją iš pirmo psl. kitaip įsivaizdavau.
Tiesa, pažiūrėjau, kad lyra gerokai papigo nuo praėjusių metų
Vis dar laukiu ats., ar yra skirtumas pirkti skanėstus lauktuvėms iš supermarketo ir prekiautojų

Vis dar laukiu ats., ar yra skirtumas pirkti skanėstus lauktuvėms iš supermarketo ir prekiautojų

QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 04 16, 21:03)
O toj foto visi skanėstai yra baklava
Nes aš ją iš pirmo psl. kitaip įsivaizdavau.

man supermarketiniai saldumynai tik tiems, kurių nekenti... nebent pismaniye ar šokoladukai su pistacijom. Dėžutėse visi lukumai man neskanūs.
QUOTE(Hippie @ 2011 04 16, 00:40)
gegužės 1-10d. būsim Alanijoj, gal daugiau patirties turinčios parašys ką reiktų ten pamatyt be pilies, olos ir laivų statyklos?
Ar jau tokiu metu galėsim atsigult tiesiai ant rankšluosčio patiesto smėlėtam pajūry? Nebus šalta?
Koks ten gegužės pradžioj oras? Kiek gultas vienam kartui/dienai kainuoja? Žadam apsistot Gardenia 4* viešbutuke, visai šalia Kleopatros pliažo.
Gal kuri prekomenduosit kokius įdomesnius vietinius restoranėlius, užeigėles, kur ir ar geras turgus,papasakosit kur baklava skanesnė

Gal kuri prekomenduosit kokius įdomesnius vietinius restoranėlius, užeigėles, kur ir ar geras turgus,papasakosit kur baklava skanesnė

Dar vis labai tikiuosi iš dažniau pakeliavusių atsakymų nors į kelis užduotus klausimus

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 16, 18:55)
gerai girdejot. Lija. Vienais metais 10 min, antrais 15, treciais vel 10 min
Visada buvom birzelio pirmas 10 dienu. Bjauru aisku
negali nei is po skecio islist

Aš birželio pirmą savaitę važiavau kartą, buvau Marmary, oras buvo fantastiškas