Ooo, aš ne Mrs. Celofane, jei suprantat ką noriu pasakyti

Kiek atsakymų
QUOTE(Cobre @ 2011 04 17, 09:31)
bet ar noresi guleti ant tiesiogines saules
O silumos manau uzteks, nes ir as to tikiuosi, taip anksti ir as dar nebuvusi, tai del deginimosi nepergyvenu, bet meldziuosi, kad galeciau maudytis
O tu su visais maziais keliausi?
nes jei ne, tai gali paplaukioti po Zaliaji kanjona. Paziurek 2009 fotoreportaza apie Turkija, man atrodo Idomi ten imete savo pasakojima apie ji. Jei tinka plaukiojimas, tai vaizdai grazus ten. Masinos nenuomosite? nes tada galima bandyti link Mersino pavaziuoti patiems.
Tai vat gi, bijau, kad nebus daug ten tos saulės pirmą gegužės savaitę

Bet žiūrėsim pagal situaciją.
O tu kada išvyksti ir į kur, jei ne paslaptis, kokiam laikui?
Neee, čia MB dovana man

, savo pusapvalį gimdienį ten švęsiu, o jau grįžus įdegus ir su namiškiais bei draugais ūžtelsim, važiuoju su drauge
O, super, o čia iš Alanijos ir plukdo juo pasiplaukiot ar reikia kažkur pavažiuoti? Kaip jis angliškai/turkiškai vadinasi, kad pagooglint, būtų tikrai smagu, mėgstu gamtą, patinka pasiplaukiojimai

O kas tas Mersinas?

Galėtumėm išsinuomot, labai nuo Alanijos jis toli? Kai turėsi laiko papasakok kiek apie šiuos du objektus, nes bijau, kad nebūtų liūdna vien pliaže gulėt ar
in case, jei orelis kokį kriuksintį gyvūną pakištų
QUOTE(*Mulate* @ 2011 04 17, 09:36)
Hippie, skeciai ir gultai apie 2-3 dolerius kainuoja dienai mazdaug Alanijoj
Dėkui

Mes Marmary kaskart savo pliaže nusipirkdavom natūralių sulčių bare ir gulėdavom nemokamai

Kitur neišdega toks reikaliukas?
QUOTE(VAIDAZ @ 2011 04 17, 10:38)
Na, manau, kad viskas derybų objektas. Nueini į patikusį pliažą ir pasakai: busim čia savaitę ar dvi, lankysimės kasdien. kiek kainuos mums? Ir su šypsena be pykčio, pasakai, kad daugiau dviejų dolerių nemokėsi. Jei neina į kalbas, eini toliau. Tikrai neverta už gultą tiek mokėt.
Bandysim

, nes ten visai šalia Kleopatros paplūdimys, gal jis kuo ypatingesnis bus už mūsų viešbučio