Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011

[quote=gesa,2011 04 13, 19:49]
Man paprastai pasitvirtina šio puslapio rodoma prognozė http://www.zoover.co...antalya/weather - visai gerą orą rodo, nereik nusiminti smile.gif .

Na mes vykstam i Alanija, tai rodo debeseliu kruva. Sielokis del nekokio orelio nesisielojes, vistiek nieko nepakeisi. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 04 13, 20:26)
Klausimas ne į temą: o nuga yra turkiškas saldumynas? Dvejoju dėl saldumynų lauktuvėms, nes daug kam, tame tarpe ir man, nepatinka tie želinio tipo su riešutais.

Man paciai ir mano pazistamiems nuga buvo pats thumbup.gif saldumynas is Turkijos. Ju ten buna visokiu rusiu ir skoniu. Tik kaina tai nemaza.

Bet jei nepatinka tokio tipo saldumynai, nuspresite ten vietoje, ka pirkti lauktuvems. Sveriamu saldumynu duoda paragauti. O ivairove ju didziule.

Is idomesniu galiu pamineti Pismanijas. Tokie kamuoliukai is "siulu": kazkas tokio, kaip cukraus vata. Skonio ypatingo nera, bet neiprastas pateikimas. thumbup.gif
Atsakyti
Mano zmona jau kelinti metai negrizta is Turkijos be baklavos

tokios ir N kitokiu rusiu

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 13, 21:07)
Mano zmona jau kelinti metai negrizta is Turkijos be baklavos

tokios ir N kitokiu rusiu

Man tai irgi pats didžiausias malonumas valgyt juos išsikraunant lagaminus namuose rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baffie @ 2011 04 13, 21:15)
Man tai irgi pats didžiausias malonumas valgyt juos išsikraunant lagaminus namuose  rolleyes.gif

Pas mus lagaminai per pora trejeta dienu iskraunami, bet baklavos uztenka porai savaiciu biggrin.gif
Atsakyti
registruotis internetu negali tie kurie turi sedeti ltam tikrose lektuvo vietose pvz su vaikais lektuvo priekyje .
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 04 13, 17:41)
Tezturas irgi padarė elektroninę registraciją į skrydį. Taip kad kas važiuoja be kudikių galėsite šiek tiek pataupyti laiko smile.gif

aš kaip blondinė tik akim klapt klapt bigsmile.gif eisiu, paskaitysiu...

ale kaip įdomu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 04 13, 22:11)
aš kaip blondinė tik akim klapt klapt  bigsmile.gif  eisiu, paskaitysiu...

ale kaip įdomu  tongue.gif

tarp kitko labai grazi plauku spalva biggrin.gif
Atsakyti
O baklava nėra greitai gendanti?
Atsakyti
ir dar kaip blondinė paklausiu.. na, man su tuo bagažu neaišku g.gif na, pvz aš į vieną lagaminą talpinu savo ir abiejų vaikų daiktus. Svers virš 20kg blush2.gif tai jau čia blogai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2011 04 13, 19:02)
Is idomesniu galiu pamineti Pismanijas. Tokie kamuoliukai is "siulu": kazkas tokio, kaip cukraus vata. Skonio ypatingo nera, bet neiprastas pateikimas.  thumbup.gif

site mums buvo patys skaniausi wub.gif
turejome dar dvi dezutes nuo spalio menesio.Pradareme praeita savaite deja ju saldumynai pasikeite,nebe purus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita.martyna: 13 balandžio 2011 - 21:43
Labas smile.gif

kazkaip man neatidaro 2011 metu sarasiuko, tai parasysiu cia blush2.gif
Liepos 21-28 Kemer resort 7n. antra vasara is eiles vaziuosiu i ta pati vesbuti biggrin.gif
Atsakyti