QUOTE(Frezija13 @ 2011 04 12, 16:15)
Su tuo draudimu paslėpti labai gudrūs dalykai. Domėjomės...Pasiskaitykite atidžiai sąlygas. Jeigu neįvyksta kelionė dėl ligos ir t.t., tai tas turi nutikti ne vėliau prieš nurodytą dienų skaičių. Todėl jeigu susirgsite, ar kokia bėda nutiks kelioms dienoms iki kelionės, jokio draudimo negausite. Ar klystu ? Kokios bendrovės draudimo paslaugomis pasinaudojote
Emem PZU draudima. Tai permeciau akimis visas salygas, nu nerandu, kad butu koks terminas kur parasytas iki kada reikia perspeti/atsaukti kelione

Reiks dar agentes paklausti, kad patikslintu.

Tiksliai zinau, kad vienam susirgus kiti galesim vykti, jei noresim, arba visai atsaukti kelione bus galima del vaiko ligos.
QUOTE(mario @ 2011 04 12, 19:30)
taip, tiesa. Apskritai, man šiemet kažkaip sunkiai sekėsi susigaudyti tezų kainose - vaikui skaičiavo tokią pat kainą kaip ir suaugusiam. Aš iš pradžių pasižiūrėdavau dbl kainą, po to dbl+vaikas ir kainos skirtumas gaudavosi kaip suaugusiam. Tai ėmėm novaturo kelionę - ten vaikas kainavo kaip vaikas. Skirtumas tarp novaturo ir tezu gavosi apie 2000. O dar papildomą nuolaidėlę iškaulijom vietoj parkingo
Va va ir man painu buvo su toms vaiku kainom

Anksciau pamenu, buvo tokia lentele kur kainos pagal amziu ejo, nuo 500lt iki 900lt ir t.t. Tai tiksliai galejai pasiziureti kiek uz vaika kainuos, o dabar vos ne pilna suaugusio kaina gaunasi
QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 13, 08:27)
Beje, kad Teztour klientai nesijaustu labai prastai, tai jie
parkavima gali cia uzsisakyti . Su teztur sutarties kodu nuolaida pritaikoma. Man 11-ai paru birzelio vidury nusimete nuo pradines kainos apie 40 litu, jeigu gerai pamenu, sumokejau 72

Net keista, kad ADC parkingas siemet brangesnis
Vakar pasitikslinau del parkingo pas agente, tai ji neuzsake mums

O dabar jau virs 100lt kainuoja savaitei

Nu, blyn...