Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011

QUOTE(Isila @ 2011 04 13, 23:28)
ir dar kaip blondinė paklausiu.. na, man su tuo bagažu neaišku  g.gif  na, pvz aš į vieną lagaminą talpinu savo ir abiejų vaikų daiktus. Svers virš 20kg blush2.gif  tai jau čia blogai?  g.gif

Kažkur buvo rašyta, bet pasikartosiu... Jei važiuojate dviese galite imti arba du lagaminus po 20 kg arba vieną 32 kg.
Atsakyti
o su kūdikiais neregistruoja, nes yra lėktuve vietų kur tokiems keleiviams neleidžia sėdėti - pvz prie avarinių išėjimų
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 04 14, 08:20)
o su kūdikiais neregistruoja, nes yra lėktuve vietų kur tokiems keleiviams neleidžia sėdėti - pvz prie avarinių išėjimų

drinks_cheers.gif bet su vaikais virs 2 metu galima ten registruotis? Nes kazkada prasem kad ten priregistruotu tai sake su vaikais negalima prie avarinio isejimo, tai kaip ten is tikruju idomu g.gif
Atsakyti
o vaikams virs 2 metu jau priklauso 20 kg bagazas? o kiek rankinio?
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2011 04 14, 08:22)
drinks_cheers.gif bet su vaikais virs 2 metu galima ten registruotis? Nes kazkada prasem kad ten priregistruotu tai sake su vaikais negalima prie avarinio isejimo, tai kaip ten is tikruju idomu g.gif

Labai juokinga buvo, kai į vietas prie sparnų, ten kur truputį plačiau, neregistravo manęs, suaugusios moteros biggrin.gif . Bet čia buvo su Air Baltic. Man paaiškino, kad prie avarinių išėjimų turi sėdėti plačių pečių vyriškai, kad reikalui esant galėtų tas duris atidaryti. O aš, su savo gležnais pečiais ten būsiu visiškai nenaudinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 04 13, 19:51)
Na būkite geri, nepatingėkite paskaityti taisykles smile.gif

Taisykles visada skaitome smile.gif
"Jei turite registruojamo bagažo, užregistruokite ir palikite jį oro uoste specialioje bagažo registracijos vietoje." - va čia man, blondinei, nelabai aišku: atnešiau lagaminą, padėjau į krūvą ir einu sau? Ar kažkokiam oro uosto darbuotojui jį priduoti reikės? Tada vis tiek eilė susidaryti gali...
Žinau, kai kam atrodo paiki tokie klausimai, nepykit ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2011 04 14, 06:38)
Kažkur buvo rašyta, bet pasikartosiu... Jei važiuojate dviese galite imti arba du lagaminus po 20 kg arba vieną 32 kg.

ačiū aciuks.gif

pabandysiu pasinaudoti ta internetine registracija - per galvą niekas neduos hihihi.gif
Atsakyti
Kūdikių iki 2 metų neregistruoja, nes jie sėdi suaugusiam ant kelių ir vienoje eilėje (kur yra 3 vietos), ant kelių gali sėdėti tik 1 vaikas, t.y. iš viso 4 žmonės, nes kiekvienoje eilėj yra tik 4 kaukės avarijos atvejui.
Mes su dvyniais kai skrisdavom, niekad negaledavom šalia su vyru sėdėti ir vaikų ant kelių laikyti.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2011 04 14, 09:13)
ačiū aciuks.gif

pabandysiu pasinaudoti ta internetine registracija - per galvą niekas neduos hihihi.gif

Aha, aš irgi planuoju išbandyti drinks_cheers.gif
Gal dar iki mūsų kelionės išgirsim atsiliepimų apie tokią registraciją smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerepliuke: 14 balandžio 2011 - 08:26
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 04 13, 22:27)
O baklava nėra greitai gendanti?

Tikslaus terimino nepasakysiu, bet tikrai baklava nėra greitai gendantis produktas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

mes balandzio 21 lekiam salia Kemero i Beldibi. Smurka, jei reik kazka parvest - tu tik susvilpk mirksiukas.gif Skrendam su Tezais ir mazuoju (kuris turi cielus 2 metus ir 2 men.) Kaip su tuo vaiku 5 ryto reiks atsidurt lektuve kol kas galva nenesa... Is vis Turkija kaip ne keista matysim pirma kart - kol kas niekuo nesidomejau. Oi man bus paskutinem dienom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ziulyte: 14 balandžio 2011 - 09:30
QUOTE(Frezija13 @ 2011 04 12, 16:15)
Su tuo draudimu paslėpti labai gudrūs dalykai. Domėjomės...Pasiskaitykite atidžiai sąlygas. Jeigu neįvyksta kelionė dėl ligos ir t.t., tai tas turi nutikti ne vėliau prieš nurodytą dienų skaičių. Todėl jeigu susirgsite, ar kokia bėda nutiks kelioms dienoms iki kelionės, jokio draudimo negausite. Ar klystu ? Kokios bendrovės  draudimo paslaugomis pasinaudojote  mirksiukas.gif

Emem PZU draudima. Tai permeciau akimis visas salygas, nu nerandu, kad butu koks terminas kur parasytas iki kada reikia perspeti/atsaukti kelione g.gif Reiks dar agentes paklausti, kad patikslintu. g.gif Tiksliai zinau, kad vienam susirgus kiti galesim vykti, jei noresim, arba visai atsaukti kelione bus galima del vaiko ligos.

QUOTE(mario @ 2011 04 12, 19:30)
taip, tiesa. Apskritai, man šiemet kažkaip sunkiai sekėsi susigaudyti tezų kainose - vaikui skaičiavo tokią pat kainą kaip ir suaugusiam. Aš iš pradžių pasižiūrėdavau dbl kainą, po to dbl+vaikas ir kainos skirtumas gaudavosi kaip suaugusiam. Tai ėmėm novaturo kelionę - ten vaikas kainavo kaip vaikas. Skirtumas tarp novaturo ir tezu gavosi apie 2000. O dar papildomą nuolaidėlę iškaulijom vietoj parkingo

Va va ir man painu buvo su toms vaiku kainom doh.gif Anksciau pamenu, buvo tokia lentele kur kainos pagal amziu ejo, nuo 500lt iki 900lt ir t.t. Tai tiksliai galejai pasiziureti kiek uz vaika kainuos, o dabar vos ne pilna suaugusio kaina gaunasi doh.gif

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 13, 08:27)
Beje, kad Teztour klientai nesijaustu labai prastai, tai jie parkavima gali cia uzsisakyti . Su teztur sutarties kodu nuolaida pritaikoma. Man 11-ai paru birzelio vidury nusimete nuo pradines kainos apie 40 litu, jeigu gerai pamenu, sumokejau 72  ax.gif Net keista, kad ADC parkingas siemet brangesnis

Vakar pasitikslinau del parkingo pas agente, tai ji neuzsake mums doh.gif O dabar jau virs 100lt kainuoja savaitei blink.gif blink.gif Nu, blyn... gun_rifle.gif
Atsakyti