Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija 2011

QUOTE(Zilvinas75 @ 2011 04 14, 11:27)
Sakyciau, gal bandyk situo pavilioti  g.gif

user posted image

O jeigu rimtai, tai nuo pomegiu priklauso  mirksiukas.gif  Man patiko viskas, ka apejom. Per daug ir nenuvargom.

biggrin.gif jei tarp tu uzrasu deti lygybes zenkla, tai ir is namu kojos kelt nereik mirksiukas.gif
tai kad tie pomegiai krepsinis ir zvejyba...Net viesbucius be krepsinio aiksteles is karto atmete doh.gif Matai man ikopti i kalna paziureti griuvesiu malonumas, o jam jau darbas. Nu dar pabandysiu jam paieskot kokio masalo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2011 04 14, 08:20)
o su kūdikiais neregistruoja, nes yra lėktuve vietų kur tokiems keleiviams neleidžia sėdėti - pvz prie avarinių išėjimų

bet tai kaip aš bijau kad mūsų šeimynos " neišardytų" unsure.gif nes neįsivaizduoju kaip reikėtų sedėti visiems atskirai, na tikiuos jie palieka rezervui vietų su kūdikiais, ta prasme kad šeima kartu galėtų sedėti smile.gif praktiškai galgi nepuls internetu registruotis visi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2011 04 14, 11:35)
Aciu, Cobre. Tu auksas  4u.gif

Nu su tuo parkavimu man vistiek nebais aisku - kam ta masina prie oro uosto parkuot? Gal cia aktualu tiems, kas nes su kelioniu organizatorium vaziuoja...

jokio skirtumo su ar su organizatorium ar pats bukinaisi, mes gyvenam Kaune - atvažiuojam, paliekam mašiną parkinge prie oro uosto, išskrendam. parskrendam, apsimokam parkingą ir namo - štai kam jis reikalingas
Atsakyti
QUOTE(gute73 @ 2011 04 14, 11:56)
Matai man ikopti i kalna paziureti griuvesiu malonumas, o jam jau darbas. Nu dar pabandysiu jam paieskot kokio masalo  biggrin.gif

Side yra pakankamai lygi, o i Alanijos kalna labai smagiai taksi uzveza cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2011 04 14, 12:35)
Aciu, Cobre. Tu auksas  4u.gif

Nu su tuo parkavimu man vistiek nebais aisku - kam ta masina prie oro uosto parkuot? Gal cia aktualu tiems, kas nes su kelioniu organizatorium vaziuoja... Ne blondine, bet neisikertu kol kas... Einu skaityt senos temos - gal kas aiskiau pasidarys... Man jau baisu - Europa ismaise skersai isilgai, o cia gi musulmonai. Vaje vaje, pas tokius dar nebuvom uzsuke  doh.gif Jauciu bus ispudziu hihihi.gif

Aciu, ir man taip atrodo rolleyes.gif biggrin.gif O ir tave, kaip nebloga zmogu pazistu, tai skubu padet kuo galiu biggrin.gif

su parkavimu aisku viskas: eina kalba apie Vilniaus oro uosta mirksiukas.gif As gyvenu Kaune, skrendu i turkija is vilniaus, nera kam manes nuvezti i oro uosta, tai sedu i masina, atvykstu i oro uosta ir... masina kazkur pailkti reikia iki kol sugrisiu is turkijos mirksiukas.gif tam reikalingas parkingas prie oro uosto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Enėja @ 2011 04 14, 11:59)
bet tai kaip aš bijau kad mūsų šeimynos " neišardytų"  unsure.gif nes neįsivaizduoju kaip reikėtų sedėti visiems atskirai, na tikiuos jie palieka rezervui vietų su kūdikiais, ta prasme kad šeima kartu galėtų sedėti  smile.gif praktiškai galgi nepuls internetu registruotis visi  ax.gif

aš irgi nežinau kaip bus, aš negalėsiu registruotis, nes mažutei bus 1,3m.. teoriškai turime atvažiuot kuo anksčiau į VNO, kad paderint vietas g.gif nes mūsų tai ogo kompanija g.gif
bet bus kaip bus.. pamenu iš Tenerifės skridom, buvau nestuke.gif labai norėjau kasd šalia vyras sėdėtų.. paprašiau, sako ok, buvom šalia, toj pačioj eilėj tik per takelį lotuliukas.gif lotuliukas.gif tas prie krašto i aš prie krašto lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gute73 @ 2011 04 14, 12:56)
biggrin.gif jei tarp tu uzrasu deti lygybes zenkla, tai ir is namu kojos kelt nereik  mirksiukas.gif
tai kad tie pomegiai krepsinis ir zvejyba...Net viesbucius be krepsinio aiksteles is karto atmete  doh.gif Matai man ikopti i kalna paziureti griuvesiu malonumas, o jam jau darbas. Nu dar pabandysiu jam paieskot kokio masalo  biggrin.gif

Kazkuri cia savo vyrui berods rudeni viesbucio ieskojo, kur futbola galima butu zaisti biggrin.gif Idomu, kaip pavyko ten jiems su futbolu g.gif As nemaciusi, kad krepsini zaistu, bet gal tiesiog neuztaikiau g.gif Nors man tai sunkiai ir isivaizduojama, kaip karstyje reiktu ta varga vargti g.gif Nors, jei tarkime apsiniauke, lasnoja, tai nei pagulesi, nei pasideginsi, tai tokiu atveu visai nebloga iseitis, jei tik kedukus kas isimetes bus. Nes isivaizduoju Shopaholic, kuri vyrui tik vienas slepetes imeta, kad tik jos basucius daugiau tilptu (saunuole thumbup.gif ), o cia dar jos mielasis su kedais atslenka prie lagamino biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mario @ 2011 04 14, 08:46)
Man paaiškino, kad prie avarinių išėjimų turi sėdėti plačių pečių vyriškai, kad reikalui esant galėtų tas duris atidaryti. O aš, su savo gležnais pečiais ten būsiu visiškai nenaudinga  lotuliukas.gif

Esu sėdėjusi prie avarinio, skrendant į Kopenhagą, ir kai man stiuardesė aiškino, ką daryti avarijos atveju, aš tokiom akim žiūrėjau, kad ji net paklausė, ar aš suprantu lietuviškai blush2.gif .

QUOTE(Jofky @ 2011 04 14, 10:25)
Tikslaus terimino nepasakysiu, bet tikrai baklava nėra greitai gendantis produktas  4u.gif

Ačiū.

Papildyta:
Dar dėl vaiko pažadinimo anksti ryte prieš skrydį: aprengsiu iki šortų, batų, džemperio, ant rankų į WC, ant rankų į taxi ir į oro uostą, nors jam jau beveik 6 m. bus, bet keltis bus sunku.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 04 14, 12:09)
Kazkuri cia savo vyrui berods rudeni viesbucio ieskojo, kur futbola galima butu zaisti  biggrin.gif  Idomu, kaip pavyko ten jiems su futbolu  g.gif  As nemaciusi, kad krepsini zaistu, bet gal tiesiog neuztaikiau  g.gif  Nors man tai sunkiai ir isivaizduojama, kaip karstyje reiktu ta varga vargti  g.gif  Nors, jei tarkime apsiniauke, lasnoja, tai nei pagulesi, nei pasideginsi, tai tokiu atveu visai nebloga iseitis, jei tik kedukus kas isimetes bus. Nes isivaizduoju Shopaholic, kuri vyrui tik vienas slepetes imeta, kad tik jos basucius daugiau tilptu (saunuole  thumbup.gif ), o cia dar jos mielasis su kedais atslenka prie lagamino  biggrin.gif

lotuliukas.gif garantuoju maniskis atslinks su visais savo kedasais, a jie tokie kur krepsiniui tikrai ne mazuliukai biggrin.gif gales du maksimaliai pakrautus lagaminus tada vilkt cool.gif Tikiuosi kad tikrai bus karsta, nieks nezais ir isdulkes visi norai, bet zinant pamisimo laipsni ant krepsinio vilciu mazai verysad.gif Ir dar isitikinusi, kad neramiai slankios pajuriu ir ziures ar kas kur atokiau nezvejoja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gute73: 14 balandžio 2011 - 11:26
QUOTE(+Burbulė+ @ 2011 04 14, 12:18)
Esu sėdėjusi prie avarinio, skrendant į Kopenhagą, ir kai man stiuardesė aiškino, ką daryti avarijos atveju, aš tokiom akim žiūrėjau, kad ji net paklausė, ar aš suprantu lietuviškai  blush2.gif .

geras, dar gerai kai lietuviškai

ryanair skrydis, tokis gezas tik jau be purvabridžių raunasi sėstis prie avarinio, stiuardesė klausia: speak english? tas jai: čevo? lotuliukas.gif nu i teko erdvias vietas kitiems pralaisvint
Atsakyti
QUOTE(Mamyte-Julia @ 2011 04 13, 22:53)
Labas smile.gif

kazkaip man neatidaro 2011 metu sarasiuko, tai parasysiu cia  blush2.gif
Liepos 21-28 Kemer resort  7n. antra vasara is eiles vaziuosiu i ta pati vesbuti  biggrin.gif

parašyk kas ten taip jau tiko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(ziulyte @ 2011 04 14, 10:27)
Sveikos,

mes balandzio 21 lekiam salia Kemero i Beldibi. Smurka, jei reik kazka parvest - tu tik susvilpk  mirksiukas.gif Skrendam su Tezais ir mazuoju (kuris turi cielus 2 metus ir 2 men.) Kaip su tuo vaiku 5 ryto reiks atsidurt lektuve kol kas galva nenesa... Is vis Turkija kaip ne keista matysim pirma kart - kol kas niekuo nesidomejau. Oi man bus paskutinem dienom...

jei gerai pastebėjau Jūs vilnietė? smile.gif O kaip va iš Klaipėdos reiks atsigabenti su trimečiu, va čia man galvosūkis g.gif biggrin.gif bet nieko viskas yra įmanoma mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 04 14, 12:09)
Nors man tai sunkiai ir isivaizduojama, kaip karstyje reiktu ta varga vargti  g.gif  Nors, jei tarkime apsiniauke, lasnoja, tai nei pagulesi, nei pasideginsi, tai tokiu atveu visai nebloga iseitis, jei tik kedukus kas isimetes bus.

žinokit kai tą žaidimą myli, orai tam nėra svarbūs biggrin.gif

QUOTE(gute73 @ 2011 04 14, 12:23)
lotuliukas.gif garantuoju maniskis atslinks su visais savo kedasais, a jie tokie kur krepsiniui tikrai ne mazuliukai biggrin.gif gales du maksimaliai pakrautus lagaminus tada vilkt  cool.gif Tikiuosi kad tikrai bus karsta, nieks nezais ir isdulkes visi norai, bet zinant pamisimo laipsni ant krepsinio vilciu mazai  verysad.gif Ir dar isitikinusi, kad neramiai slankios pajuriu ir ziures ar kas kur atokiau nezvejoja  doh.gif

aš tikiuosi "mano viešbutyje" bus žaidžiančių krepšinį, nereiks vienai su kamuoliu draugauti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aurezas @ 2011 04 14, 13:33)
jei gerai pastebėjau Jūs vilnietė? smile.gif O kaip va iš Klaipėdos reiks atsigabenti su trimečiu, va čia man galvosūkis  g.gif  biggrin.gif  bet nieko viskas yra įmanoma  mirksiukas.gif
Papildyta:

žinokit kai tą žaidimą myli, orai tam nėra svarbūs  biggrin.gif
aš tikiuosi "mano viešbutyje" bus žaidžiančių krepšinį, nereiks vienai su kamuoliu draugauti  biggrin.gif

mes iš Kretingos važiuosim, ir su dviem vaikais, viens beveik 4 kitas bus beveik 1,5 m, ir nei kiek nepergyvenu, mašinoj miegos visą kelią, prisiprakavus atsikels, pavalgysim visi kartu lietuviškos dešrelos, ir lėksim į oro uostą. Kai dukra buvo 1,8 m puikiai atlaikė tokią kelionę, ir oro uoste kaip strina striksėjo, tik įsėdom į lėktuvą ir nespėjus pakilt ji jau miegojo, atsibudo jau tik turkijoj rolleyes.gif Viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti