Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

Mano žiniomis jie tik siekia palankios mamai ir kūdikiui ligoninės vardo...
bet jo dar nėra gavę. O lopšiuką matyt, duoda arba ne priklausomai nuo personalo.
Nes aš jo paprašiau, kai norėjau išvėdinti palatą, jame kūdikiui nepučia. Skyrius buvo pilnas ir jų nebuvo, o kai atsilaisvino tada atvežė. O taip miegojau visąlaik kartų su mažiuku, tai pienas labai greit atsirado thumbup.gif ir greit susireguliavo gamyba, nes su dukra tai krūtys sprogo kokią savaitę doh.gif nuo didelio pieno kiekio.
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 06 01, 08:19)
Man birželio 3d prognozės, tai žiūrėk ir susitiksime thumbup.gif

drinks_cheers.gif  Taip kaip ir sakiau mirksiukas.gif
Jau pavargau būt nėščia blush2.gif  Noriu lukštentis labai labai 4u.gif

QUOTE(*muduabudu* @ 2011 06 01, 09:53)
Sveikos  nestuke.gif
Man irgi birzelio 2-3d. tai ziuriu nemazai ten musu gali buti, jei laiku  smile.gif  Netilpsim visos  lotuliukas.gif

QUOTE(RytineSaule @ 2011 06 01, 10:56)
nėštukių bumas bus gimdykloj lotuliukas.gif  Reik tikėtis, kad greiti ir lengvi gimdymai mūsų laukia visų 4u.gif

QUOTE(*muduabudu* @ 2011 06 01, 11:53)

QUOTE(Laiminga_saule @ 2011 06 02, 14:30)
o kad kuo greiciau issipildytu sie zodziai  bigsmile.gif

Kaip šie pasisakymai susiję su tema apie konkrečius gimdymo namus? Eikite į neštukių pašnekesių temas, nes šiuo atveju, tai yra tikriausias SPAM'as. doh.gif
ATĖJUS PASKAITYTI APIE GIMDYMO NAMUS, TENKA KELIS PUSLAPIUS SKAITYTI KAIP KAŽKAS NORI GREIČIAU PAGIMDYTI... doh.gif spam.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2011 06 04, 13:28)
Kaip šie pasisakymai susiję su tema apie konkrečius gimdymo namus? Eikite į neštukių pašnekesių temas, nes šiuo atveju, tai yra tikriausias SPAM'as. doh.gif
ATĖJUS PASKAITYTI APIE GIMDYMO NAMUS, TENKA KELIS PUSLAPIUS SKAITYTI KAIP KAŽKAS NORI GREIČIAU PAGIMDYTI...  doh.gif  spam.gif

ko cia putojates? mamytes cia mielai bendrauja, negi labai pavargote skaitydamos grazius zodzius doh.gif lotuliukas.gif aplamai kas vercia cia skaityti? skambinkites i Mazyli ir klauskit kas domina. As seku sia tema kas diena ir man cia niekas nemaiso tongue.gif Ot buna piktu zmoniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2011 06 04, 14:02)
ko cia putojates? mamytes cia mielai bendrauja, negi labai pavargote skaitydamos grazius zodzius doh.gif lotuliukas.gif aplamai kas vercia cia skaityti? skambinkites i Mazyli ir klauskit kas domina. As seku sia tema kas diena ir man cia niekas nemaiso tongue.gif Ot buna piktu zmoniu doh.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif daugiau net nėra ką ir bepridurti
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus. 4u.gif
Žinojau, kad vilnones kojinytes deda dėl nervų sistemos aktyvinimo - visgi ne pirmas kleckas. Tik mano žieminukai abu... smile.gif Galvojau, gal vasarą kitokias kojinytes, pvz vilna maišyta su medvilne, mauna.
Atsakyti
Sveikutės,
Šiandien buvau pas gydytoją- Mažylyje- ir ji paragino paskleisti žinią, kad siekdami, jog kuo daugiau mamyčių pasirinktų jų gimdymo namus, nuo šiol nėščiųjų priežiųra Mažylyje nemokama. nebereiks mokėti iki ir po dekreto tų pinigėlių kuriuos reikėjo mokėti už tyrimus ir pan. Tikriausiai tai paskatins daugiau mamyčių gimdyti pas juos... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Centime @ 2011 06 06, 13:36)
Sveikutės,
Šiandien buvau pas gydytoją- Mažylyje- ir ji paragino paskleisti žinią, kad siekdami, jog kuo daugiau mamyčių pasirinktų jų gimdymo namus, nuo šiol nėščiųjų priežiųra Mažylyje nemokama. nebereiks mokėti iki ir po dekreto tų pinigėlių kuriuos reikėjo mokėti už tyrimus ir pan. Tikriausiai tai paskatins daugiau mamyčių gimdyti pas juos... ax.gif

o kaip del mokescio i kasa kai issikvieti savo gydytoja nieko nesake? nes man tai jau velu, as susimokejus visus tuos mokescius, laukiu gimdymo tik ir idomu kaip su kasa bus?
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2011 06 06, 14:20)
o kaip del mokescio i kasa kai issikvieti savo gydytoja nieko nesake? nes man tai jau velu, as susimokejus visus tuos mokescius, laukiu gimdymo tik ir idomu kaip su kasa bus?

labas seniai matyta wink.gif kaip matau jau terminas suėjo smile.gif jei neklystu tai jei nori konkrečios gydytojos tai kur begimdytum turi mokėt į kasą. Aš irgi Mažylyje žadu gimdyt, tik dar mastau tartis ar ne su savo gydytoja, tik ne į Mažylį pas ją einu o į kitą kliniką. Pas kokią gydytoją žadi gimdyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salome: 06 birželio 2011 - 13:32
QUOTE(salome @ 2011 06 06, 14:32)
labas seniai matyta wink.gif kaip matau jau terminas suėjo smile.gif jei neklystu tai jei nori konkrečios gydytojos tai kur begimdytum turi mokėt į kasą. Aš irgi Mažylyje žadu gimdyt, tik dar mastau tartis ar ne su savo gydytoja, tik ne į Mažylį pas ją einu o į kitą kliniką. Pas kokią gydytoją žadi gimdyti?

sveikute 4u.gif

tas taisykles ir ikainius zinau, bet jei viena mamyte sako, kad pasikeite mokejimai, tai gal tada ir i kasa nebereiks moketi bigsmile.gif butu gerai aisku biggrin.gif

as lankausi pas Karaliene ir gimdysiu pas sia daktare, jau rankom sukirtom biggrin.gif na aisku jei viskas staigiai nakti, atvaziuoju, o ten mane priima Sutkus, Goberis arba Kopustiene, tai vidury nakties nekviesciau savo daktares, bet jeigu kokia Sakaliene arba Riauba (riauka kaip jis ten) tai tikrai skambinciau saviskei smile.gif nes apie tuos visko blogo prisiklausius, o plius ir paciai teko susidurti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2011 06 06, 14:59)
sveikute 4u.gif

tas taisykles ir ikainius zinau, bet jei viena mamyte sako, kad pasikeite mokejimai, tai gal tada ir i kasa nebereiks moketi bigsmile.gif butu gerai aisku biggrin.gif

as lankausi pas Karaliene ir gimdysiu pas sia daktare, jau rankom sukirtom biggrin.gif na aisku jei viskas staigiai nakti, atvaziuoju, o ten mane priima Sutkus, Goberis arba Kopustiene, tai vidury nakties nekviesciau savo daktares, bet jeigu kokia Sakaliene arba Riauba (riauka kaip jis ten) tai tikrai skambinciau saviskei smile.gif nes apie tuos visko blogo prisiklausius, o plius ir paciai teko susidurti doh.gif

kaip žinoti atvažiavus naktį kas budi, pasako? o dieną tai kaip suprantu ne vienas dirba o keli, tai gali rinktis kurį nori, ar pasako bus tas ir tas ir viskas, dar sunkiai susigaudau tose tvarkose jų. Apie Šakalienę aš irgi girdėjus nelabai atsiliepimų, mano gyd. Rimaitienė, kaip gydytoja man patinka, įdomu kaip gimdymus priima ar yra ką nors girdėjusių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salome: 06 birželio 2011 - 14:11
QUOTE(Lineta* @ 2011 06 06, 13:20)

Va to žinokit net nežinau, neminėjo tiesiog. Manyčiau tikslingiausia paskambinti į Mažylį ir pasiklausti ar liko mokėjimas už gimdymą norint konkrečios gydytojos..tačiau manau liko, nes čia toks kitoks dalykas nei nėščiųjų priežiūra, čia jau norai blush2.gif
Atsakyti
Centime ačiū už puikias naujienas naujai besirenkančioms gimdymo namus mamytėms thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti