Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(SuperLaura @ 2011 07 21, 18:28)
Sveika, Salome, ar tik ne iš spaliukų būsi?  mirksiukas.gif Aš irgi lankysiu kursus Mažylio GN, bei planuoju čia gimdyti  4u.gif Girdėjau, kad jei ginė siuntimą parašo, tai nemokami visi kursai  bigsmile.gif

Labas smile.gif jo jo iš spaliukų smile.gif jei išrašo siuntimą tai nemokamai tos 7 paskaitėlės, aš kai kitą kart eisiu sakė išrašys, svarbiausia nepamišt pasakyt jai, nes paskutiniu metu labai jau sklerozė doh.gif
o gimdyt irgi žadu nesitarus, nes iš pažįstamų kas gimdė nesitarė visi ir patenkinti priežiūra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salome: 22 liepos 2011 - 06:55
Gal kuri iš neseniai gimdžiusių gali pakomentuoti, ar didelis gimdyvių skaičius dabartiniu metu šiuose GN? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nerutez: 23 liepos 2011 - 14:45
aš prieš daugiau nei metus gimdžiau, bet manau priklauso nuo dienos. Mes tą parą tik dvi gimdyvės buvom, o sekančią parą 10 naujagimių priėmė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nerutez @ 2011 07 23, 14:44)
Gal kuri iš neseniai gimdžiusių gali pakomentuoti, ar didelis gimdyvių skaičius dabartiniu metu šiuose GN?  4u.gif

Gimdžiau liepos 8 d...o GN buvau visa savite...tai tuo metu nebuvo bumo...nors personalas sako nemazai gimsta, bet bent palatu buvo tusciu i valias.. 4u.gif
Atsakyti
Gimdziau liepos 2 d., tuo metu buvo bumas, uz duru kiekviena nakti kaip autostradoj buvo, nepavykdavo issimiegoti:) bet siaip visu personalu esu patenkinta. Rekomenduoju siuos GN. Tik negavau vienietes mokamos palatos, nes sake, kad vasara jose smirda smile.gif Gydytoja dave nemokama vienviete. Gimdziau pas gydytoja Sakaliene. Nezinau kodel ja visi skundziasi..man ji super buvo. Priziurejo per visa nestuma. Ji nuo kitu gal skiriasi tuo, kad be reikalo negasdina ir "netrizniuoja". O siaip linksma gydytoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo guapita: 25 liepos 2011 - 14:04
QUOTE(guapita @ 2011 07 25, 15:03)
Gimdziau liepos 2 d., tuo metu buvo bumas, uz duru kiekviena nakti kaip  Gimdziau pas gydytoja Sakaliene. Nezinau kodel ja visi skundziasi..man ji super buvo. Priziurejo per visa nestuma. Ji nuo kitu gal skiriasi tuo, kad be reikalo negasdina ir "netrizniuoja". O siaip linksma gydytoja  4u.gif

drinks_cheers.gif Man si gydytoja taip pat patinka ax.gif
Kodel tose palatose smirda? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rence* @ 2011 07 26, 11:58)
drinks_cheers.gif  Man si gydytoja taip pat patinka ax.gif
Kodel tose palatose smirda?  g.gif

Sena kanalizacija. Nors aš gulėjau abu kartus 17, tai ten yra langas tulike ir ypatingo kvapo nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2011 07 15, 08:14)
Gal kas žinot kada gyd. G. Kapūstienė atostogauja?

nuo rugpjucio 8 d.
Atsakyti
QUOTE(Aliira @ 2011 07 26, 12:28)
Sena kanalizacija. Nors aš gulėjau abu kartus 17, tai ten yra langas tulike ir ypatingo kvapo nebuvo.

aš irgi 17 gulėjau, yra kvapas, bet langas atsidaro, durys užsidaro ir palatoj visai normaliai.
Atsakyti
Sveikos mamytės smile.gif Labai norėčiau ir aš gimdyti Mažylyje, tačiau pati esu iš Vilniaus. Gal patarsit kuri ar priims mane va taip vat tiesiog atvažiavus gimdyti iš kito miesto ir ar nebus tuomet mokamas gimdymas? Ir ar tikrai ten taikomos tokios nuskausminimo priemonės kaip taškinis masažas ir pan.? Jis ne už papildomą mokęstį?
Buvom šiandien visuose trijuose vilniaus gimdymo namuose ir ligoninėse, tai pakraupus likau aplinka, niekur neleidžia jokios kitokios pozos išskyrus ant lovos ir pan.. Manau sekmadienį nuvažiuosim į Mažylį apsižiūrėti, gal tuomet ir paaiškins viską. Nors dbr 35 savaitė ir jau norisi greičiau nuspręsti visus tokius reikalus.
Atsakyti
QUOTE(Lajmut @ 2011 07 27, 15:10)
Sveikos mamytės smile.gif  Labai norėčiau ir aš gimdyti Mažylyje, tačiau pati esu iš Vilniaus. Gal patarsit kuri ar priims mane va taip vat tiesiog atvažiavus gimdyti iš kito miesto ir ar nebus tuomet mokamas gimdymas? Ir ar tikrai ten taikomos tokios nuskausminimo priemonės kaip taškinis masažas ir pan.? Jis ne už papildomą mokęstį?
    Buvom šiandien visuose trijuose vilniaus gimdymo namuose ir ligoninėse, tai pakraupus likau aplinka, niekur neleidžia jokios kitokios pozos išskyrus ant lovos ir pan.. Manau sekmadienį nuvažiuosim į Mažylį apsižiūrėti, gal tuomet ir paaiškins viską. Nors dbr 35 savaitė ir jau norisi greičiau nuspręsti visus tokius reikalus.

Sveikute.
Gimdymas tikrai nemokamas. Gimdyt tavo pasirinkta poza leidžia, tik reik gaut patvirtinimą iš gydytojų konsiliumo berots. Na, kad nėštumui viskas gerai ir nekils jokių komplikacijų jie turi įsitikinti. Ir jei viskas gerai, tuomet galėsi gimdyt kaip pati nori. Apie taškinį masažą nesu girdėjusi, bet gal tik pasiklaust reik g.gif o iš kito miesto tikrai priims ir nebus jokių problemėlių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 07 27, 17:59)
Sveikute.
Gimdymas tikrai nemokamas. Gimdyt tavo pasirinkta poza leidžia, tik reik gaut patvirtinimą iš gydytojų konsiliumo berots. Na, kad nėštumui viskas gerai ir nekils jokių komplikacijų jie turi įsitikinti. Ir jei viskas gerai, tuomet galėsi gimdyt kaip pati nori. Apie taškinį  masažą nesu girdėjusi, bet gal tik pasiklaust reik g.gif  o iš kito miesto tikrai priims ir nebus jokių problemėlių 4u.gif

O kaži kaip tą patvirtinimą gauti..? Tenai vietoje, ar čia vilniuje iš anksto kažkur?
Apie masažą tai jų puslapyje parašyta tarp galimu nuskausminimo variantu, baisiai sudomino biggrin.gif
Atsakyti