Įkraunama...
Įkraunama...

P.Mažylio gimdymo namai

QUOTE(LolitukasJ @ 2011 11 14, 11:50)
Na, žodžiu, galim ieškoti, kiek norim - nerasim nei vienų GN ar ligoninės, kurie būtų nusipelnę vien teigiamų ar vien neigiamų atsiliepimų  smile.gif  tad, manau, nusiteikime, mamytės, pačios visiškai teigiamai, tuomet ir eisis viskas kuo puikiausiai! Aš jau taip ir padariau, nusprendžiau nebeskaityti ir nebesimėtyti ir keliauti savo mažylio pasitikti čia  smile.gif  dabar beliko laukti, kada  ax.gif  o ar nusiteikimas padėjo, galėsiu pranešti artimiausiu metu  smile.gif  bet esu tikra, kad tai geriausia išeitis  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
teko girdeti daug uz ir daug pries apie Mazylio gimdymo namus, bet kai pati pasirinkau butent sia vieta gimdymui - likau tikrai labai patenkinta thumbup.gif thumbup.gif
ir pats gimdymas, gydytojai. Labai patiko sukurine vonia smile.gif paskatino ir leido maloniai atsipalaiduoti pries pati svarbiausia procesa smile.gif visas personalas pasakiskas smile.gif demesio nei per daug nei per mazai smile.gif visad ko reikedavo - pagalbos sulaukdavau ta pacia minute smile.gif zodziu liux smile.gif jei taip susiklostys kad i pasauli uzsimanys ateiti antras vaikelis, tikrai net negalvosiu apie kita gimdymo vieta smile.gif nestuke.gif thumbup.gif
Atsakyti
Tik patys geriausi atsiliepimai is mano puses,apie siuos GN thumbup.gif
Atsakyti
Fantastika, kad ir vėl girdime gerus atsiliepimus 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
mes jau irgi nameliuose is po sios ligonines:)

Visumoj 9 balai.
maximumas balu ginekologui Sutkui. Jo charakteris, bendravimas,subtilumas - super.
gimdyme dalyvaves personalas-super.

pogimdymine prieziura-8 -9 balai. Dalis sesuciu, akuseriu buvo griestai pries misinio davima,nors prasiau nakti nenuraminusi kudikio.... (nes kol yra tik priespienis, tai sunku suprasti ar jis gauna pakankamai maisteio ar ne). o kitas personalas pats kiso primaitinima misinuku....tai gavo ir musu maze misinuko... bet ok viskas , nestresuoju del to...nes gime mazesnio nei vidutinio svorio kudikis musu.

Atsakyti
QUOTE(~VEGA~ @ 2011 11 27, 22:52)
Sveikos,
mes jau irgi nameliuose is po sios ligonines:)

Visumoj 9 balai.
maximumas balu ginekologui Sutkui. Jo charakteris, bendravimas,subtilumas - super.
gimdyme dalyvaves personalas-super.

pogimdymine prieziura-8 -9 balai. Dalis sesuciu, akuseriu buvo griestai pries misinio davima,nors prasiau nakti nenuraminusi kudikio.... (nes kol yra tik priespienis, tai sunku suprasti ar jis gauna pakankamai maisteio ar ne). o kitas personalas pats kiso primaitinima misinuku....tai gavo ir musu maze misinuko... bet ok viskas , nestresuoju del to...nes gime mazesnio nei vidutinio svorio kudikis musu.

Sveikinimai susilaukus savojo stebukliuko. Ramių naktelių jums 4u.gif
Begalo džiugu, jog pasirinkti gimdymo namai nenuvylė 4u.gif ir netgi galite skirti tokius aukštus balus thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytrės, gal kuriai teko girdėti ar yra kokia rimtesnė ginekologė pas juos,kuri specializuoja nevaisingume ?
as is pazystamų esu labai daug garziu atsiliepimų girdėjusi apie mazylio gimdymo namus, konkreciau apie Kapūstiene ar pan pavarde tos ginekologes.
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 11 29, 14:30)
Sveikos mamytrės, gal kuriai teko girdėti ar yra kokia rimtesnė ginekologė pas juos,kuri specializuoja nevaisingume ?
as is pazystamų esu labai daug garziu atsiliepimų girdėjusi apie mazylio gimdymo namus, konkreciau apie Kapūstiene ar pan pavarde tos ginekologes.

Kopūstienė ir Tumelionienė 4u.gif Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RytineSaule @ 2011 11 29, 15:20)
Kopūstienė ir Tumelionienė 4u.gif Sėkmės 4u.gif

aciukas 4u.gif bandysiu jaučiu pas Kopūstienę, jos nevaisingume specializuojasi?as gerai supratau ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(J.Evute @ 2011 11 29, 16:44)
aciukas  4u.gif bandysiu jaučiu pas Kopūstienę, jos nevaisingume specializuojasi?as gerai supratau ?  blush2.gif

100proc garantuoti negaliu. Girdėjau iš šnekų tik. Geriausia paskambinti į registratūrą ir ten pasitikslinti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,
apie Mazylio GN radau daug geru atsiliepimu, taciau gal galite placiau papasakoti apie ten esancia tvarka siuo metu (kas metai jos keiciasi):pvz ar reikia pries gimdyma butinai susirasti gydytoja pas kuria nori gimdyti, kokios "atsidekojimo" sumos:)? Ir aplamai ar verta duoti pinigus? Nes is mano pazistamu rato yra mamu kurios gydytojui dave pinigu o yra kurios ir nedave, bet pagimde ir prieziuros sulauke vienodai..
Ar verta eiti i Mazylio GN rengiamas paskaitas?
Atsakyti
QUOTE(Vai2tep @ 2011 12 07, 13:39)
* Nes is mano pazistamu rato yra mamu kurios gydytojui dave pinigu o yra kurios ir nedave, bet pagimde ir prieziuros sulauke vienodai..
** Ar verta eiti i Mazylio GN rengiamas paskaitas?

* is mano pazistamu tas pats, nesiskyre niekuom prieziura toms kur dave ar toms kur ne
** man labai patiko, tos kur vyksta dienos stacionare, labai faina akusere Vida veda, vyksta 7 dienas rytais, i jas reikia siuntimo is savo gydytojos, paprasyt reikia, kad israsytu, israso visos. Siuntime rasosi, kad siuncia i dienos stacionara i Mazylio GN
Atsakyti