Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausias išsiskyrimas su vaiku

Ilgiausiai vaiką buvau palikusi su vyru pusdieniui, kai ėjau į renginį darbovietėje. Vyrukai šauniai padraugavo, prisibuvo lauke, mažasis užmigo be MP, o tėtukas dar ir pietus padarė smile.gif O šiaip mes visur kartu.
Atsakyti
Sunui 2 metukai. Ilgiausiai issiskyre buvom savaitei, kai su vyru isvaziavom i povestuvine kelione, tai mazasis savaite praleido pas mociute su kitais pusbroliais.
Atsakyti
O mums teks eiti i darzeli, labai idomu ar galima grupeje pabuti su vaiku, ar is karto reikia palikti? Juk taip jam bus graudu be mamaos.
Atsakyti
mes irgi visada kartu būdavom su dukryte wub.gif palikdavau močiutei kokiam pusdieniui ar naktelei, kai į kokias vestuves išvažiuodavom smile.gif o dabar kasdien darželyje mažoji, sunku jai su manim skirtis, bet norisi, kad ir su vaikais pabūtų, išmoktų su jais bendrauti, išmoktų naujų dainelių, žaidimų, kokių aš nemoku... 4u.gif
Atsakyti
SŪnui 4 metai, didžiausias išsiskyrimas buvo šią vasarą, kai su vyru atostrogavome atskirai ir vaikas vieną mėn.buvo su juo. Matydavau tik savaitgaliais. Labai pasiilgvau šeimos ir laukiau rudens, kad vėl būtų įprastas ritmas. bet..,.labaia pailsėjau.....
Atsakyti
Ilgiausiai - keletas valandu biggrin.gif (1,5 m.) smile.gif
Atsakyti
Vyresnelis 1sav.pas seneli prie juros thumbup.gif
Atsakyti
Dabar 1,7 m. Ilgiausiai buvom išsiskyrę 3 valandom smile.gif
Atsakyti
2 metuku. kolkas ilgiausiai - vienai parai.
Atsakyti
Esu nepilnai metu vaika palikusi 2 dienom. Nebuvo lengva...
Atsakyti
Keturi metukai - pora savaičių max yra buvę. doh.gif
Atsakyti
8m savaite turbut, kai atostogavo pas senelius
Atsakyti