Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgiausias išsiskyrimas su vaiku

QUOTE(rugiedre @ 2013 06 22, 22:47)
Laba  4u.gif
O ka jus manote, kai vaikas kiekviena vasara yra paliekamas pas močiutę visai vasarai?  g.gif

as isvezu savo dukryte 1,5-2 menesiams vasara pas mociutes smile.gif
nematau tame nieko blogo, zinau kad pas maciutes prie ezeru jai kur kas smagiau nei Kaune ant asfalto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiedre @ 2013 06 22, 22:47)
Laba  4u.gif
O ka jus manote, kai vaikas kiekviena vasara yra paliekamas pas močiutę visai vasarai?  g.gif
Buna, kad mama nedirba net, o ir finansiškai jai taip geriau, nes jau labai taupi...
Kalbu apie viena pažįstama...

Žiūrint kokio amžiaus vaikas ir kokie santykiai su seneliais. Aš visas vasaras (o dažnai ir rudens, žiemos atostogas) praleisdavau kaime pas močiutę. Man tai patys nuostabiausi prisiminimai iš vaikystės wub.gif O tėvai atvažiuodavo aplankyti kas 2 savaites.

Man teks rudenį palikti savo mažąją visam mėnesiui (dėl darbo). Jai tada jau bus 3 metai. Dėl savęs tai nepergyvenu, žinau, kad man tai bus tik į naudą, pailsėsiu, atsigausiu, ir pasiilgsiu. Bet nežinau kaip ištvers mano mažoji, ji labai prie manęs prisirišusi. O tuo labiau nežinau kaip ją paruošti šiam išsiskyrimui.
Atsakyti
Nuo 5dienio iki 7dienio vakaro yra buvę keletą kartų pas vieną ar kitą močiutę. Dukrai 5 m. Pasiilgstu nenormaliai, namai kažkokie ne tokie be jos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo __snowflake: 26 birželio 2013 - 21:34
QUOTE(__snowflake @ 2013 06 26, 22:34)
Nuo 5dienio iki 7dienio vakaro yra buvę keletą kartų pas vieną ar kitą močiutę. Dukrai 5 m. Pasiilgstu nenormaliai, namai kažkokie ne tokie be jos.

Anyta irgi megdavo pasiimt vaika tokiom dienom, bet kartais nuo tylumos namie ir tustumos vaziuodavom kita diena pasimt, nes abu negalejom be vaiko istvert ilgiau ne minutes blush2.gif
Atsakyti
O mano dukra ištveria, kai paliikdavo/palieka savo mergaites pas mane, aš kartais jai paskambinu, primenu, kad pasiimtų hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2013 07 10, 17:30)
O mano dukra ištveria, kai paliikdavo/palieka savo mergaites pas mane, aš kartais jai paskambinu, primenu, kad pasiimtų hihihi.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 07 10, 18:52)

Arba paskambinu ir paprašau, ar galėtų prižiūrėti savo vaiką, nes man reikia skubiai atlikti kai kuriuos reikalus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giuste @ 2013 07 10, 22:49)
Arba paskambinu ir paprašau, ar galėtų prižiūrėti savo vaiką, nes man reikia skubiai atlikti kai kuriuos reikalus  lotuliukas.gif

as jau nisivaizduoju kaip tai atrodo... dukrele gal gali pasiimt vaika jau? man i darba reikia eit jau lotuliukas.gif ar kazkas panasaus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 07 10, 22:18)
as jau nisivaizduoju kaip tai atrodo... dukrele gal gali pasiimt vaika jau? man i darba reikia eit jau lotuliukas.gif  ar kazkas panasaus thumbup.gif

Būtent taip ir atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Kaip buna mamos palieka vaikus, i uzsieni išvažiuoja... schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiedre: 26 liepos 2013 - 20:49
Mes šiuo metu esame ilgiausiai išsiskyrę, eina antra savaitė, nes mažoji su tėčiu atostogauja Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(Pampuske @ 2013 07 28, 20:23)
Mes šiuo metu esame ilgiausiai išsiskyrę, eina antra savaitė, nes mažoji su tėčiu atostogauja Lietuvoje.

Tai atostogauja mirksiukas.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti