QUOTE(rasyte_ @ 2011 04 18, 10:41)
Aha, jau radau

Reiks pasiskambinti, o tai musu traidenis nespeja gerti musu nuoteku

Pernai metais kai traukem, turejau saunaus berniuko numeriuko, alia dabar telefonas isjungtas jau kelintas kartas
Namuose napdareme niekoooooo

Jau kaip man viskas igriso, trinames ant vietos

Uz lango per visa kiema didziausi apkasai, rudeni iskase tvoros pamatamas duobes ir prisnigo, dabar meistrai kazkur prasape, nebegaliu nei i kiema ivaziuot

Nu vnz.. dar jauciu ilgai gyvensim taip
Noreciau, kad ten butu mano, alia nee

Ten grazu, bet ir daug litu idejo i ta grozi

Labai grazu ypac vakare, kai sujungia medeliu apsvietimus
Einu balsuot
dar vienas "GERAS" pavyzdys del Traidenio ar jo irengimo.
Papildyta:
QUOTE(rasyte_ @ 2011 04 18, 10:48)
Jo, ten labai sportuojanti seimyna, megsta dviracius visi, vaikai labai smarkiai lanko futbola. O ten lyg yra tinklinis, krepsinis.. danga kazkokia spec

nu vnz - grazu
Pasiskambinau i toitoi, tai is traideniu netraukia nuoteku

Gal dar kas nors tures koki numeriuka
Tai ka ten is ju traukti. Gal pati dumbla nebent
Va kontaktas zmogaus kuris gali tuo reikalu padeti (siaip tai jie montuoja ir paleidineja daugiausiai August sistemas) - 8 676 67175
Papildyta:
QUOTE(astaes @ 2011 04 18, 12:37)
sveiki,gal galetumet imest i az kontaktukus kas padarytu laikina privaziavima prie sklypo,apie 100 m,nustumdyt ,biski skaldikes .Kazi kiek jums tas apsiejo,kaip jus pasidarete privaziavima?
O kodel laikina?
poto esfaltuosite?
Papildyta:
QUOTE(kreizzy @ 2011 04 18, 12:38)
Labas pradedu dairytis kas susuks gipsa,gal galite ka rekomenduoti

jova kazka pazysti atsimenu

osera kas jums susuko lubas ?
Mano meistrai suka gipsa ir visokius vykrutasus is jo jei reikia, o poto ir toliau davesti visa apdaila. Kontaktai albume.
Papildyta:
QUOTE(Mistika... @ 2011 04 18, 13:53)
Labuka, ziuriu irgi geguziukuose stataisi

Kurioje vietoje gyvensit?
Mums 10m keliuko suformavimas kazkur apie +-4000lt sake atsieis su medziagom, buldozerio nuoma ir samdytu darbu. Nors dabar, kai kainos statybiniu medziagu kyla, tai galim ir netilpti...

Siaip jau nepigus malonumas.
Ziurint ka ir kaip darystite. Jei pagrinda pilsite vien dolomitine skalda, jei katlavanas bus ... gylio, jei ...
Tarp kitko viena masina geros skaldos rudeni kainavo 900Lt, jums 10m max gali reiketi 2 + zvyras (tikriausiai dabar 600 masina) ir turesite ledini keliuka.
Buldozeris sakykime 80Lt valanda, o poto vsikas priklauso nuo derybiniu sugebejimu ir pinigines storio

.
Kai pas mane keliuko apie 40m tai man toks prabangus variantas netinka
Pvz. jusu atveju tikrai nedrysciau palikti kazkam to minimum 1000 uz diena rodymo su pirstu kur kam ka padaryti.