Įkraunama...
Įkraunama...

** Šiauliečiai stato namus **

QUOTE(biesas66 @ 2011 05 25, 19:07)
Kaip suprantu pas tave jis lygus nesigavo..  smile.gif  Dekui kad apie santechnikus paaiskinai  aciuks.gif

Tiek kiek matosi su akimis tiek ir lygus,o svarbiausia kaip grazu tas "uzlaizymas" lotuliukas.gif ant kurio visi ir nuperkami doh.gif . ... technologiskai ten tik taip arba labai panasiai ir tegali gautis.

P.S. O kaip tu iziurejai ta nelyguma apie kuri as vis kalbu is nuotraukos? Ar tavo akys, kaip pas kaikuriuos doh.gif meistrus kaip gulsciukas thumbup.gif lotuliukas.gif neisizeisk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 05 25, 20:15)
Tiek kiek matosi su akimis tiek ir lygus,o svarbiausia kaip grazu tas "uzlaizymas"  lotuliukas.gif  ant kurio visi ir nuperkami doh.gif . ... technologiskai ten tik taip arba labai panasiai ir tegali gautis.

P.S. O kaip tu iziurejai ta nelyguma apie kuri as vis kalbu is nuotraukos? Ar tavo akys, kaip pas kaikuriuos  doh.gif  meistrus kaip gulsciukas  thumbup.gif  lotuliukas.gif  neisizeisk  mirksiukas.gif

Tai tu pats sakei,kam man beziureti lotuliukas.gif
Papildyta:
P:S. Kvailas ne tas kas nelygiai isbetonuoja,o tas kuris nesugeba poto patikrinti kaip padarytas darbas ir sumoka visus pinigus. mirksiukas.gif Tik neisizeisk,as cia bendrai sneku.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 05 25, 20:07)
Kaip suprantu pas tave jis lygus nesigavo..  smile.gif  Dekui kad apie santechnikus paaiskinai  aciuks.gif

pas save senoviskai betonavau, tikla kur galejau prikelinejau, nors ant perdangos betonuojant jis tik vamzdeliams reikalingas prilaikyt.............kaip ir polyligiai atrode. normos ribose lygumas.

bet dabar po 2men pastebejau, kad kampai pasikele i virsu kelis mm kai kur ir vienj vietoj kur slekstis duru matomai skiriasi abieju patalpu auksciai pakilus viena puse , puse cm.
Atsakyti
QUOTE(biesas66 @ 2011 05 25, 19:29)
Papildyta:
P:S. Kvailas ne tas kas nelygiai isbetonuoja,o tas kuris nesugeba poto patikrinti kaip padarytas darbas ir sumoka visus pinigus. mirksiukas.gif   Tik neisizeisk,as cia bendrai sneku.

Ne man skirta,bet man taip ir gaunasi.Visada apeliuoju į meistrų sąžinę,kurios nerasta.Sumoku visus pinigus,nes aš sąžining-juk tiek sutariau su žmogum. O anas patyliukais gal ir džiaugiasi apmovęs. Nu man neišeina maustyt Arba tikrinu,kartais ir matau ,kad negerumų yra,pasakau,bet tada prasideda makaronų kabinimas ir atsiima viską ką turiu sumokėt. Nu buvo,kad šiek tiek nuleidžia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 25 gegužės 2011 - 19:53
QUOTE(litunas @ 2011 05 25, 19:48)
pas save senoviskai betonavau, tikla kur galejau prikelinejau, nors ant perdangos betonuojant jis tik vamzdeliams reikalingas prilaikyt.............kaip ir polyligiai atrode. normos ribose  lygumas.

bet dabar po 2men pastebejau, kad kampai pasikele i virsu kelis mm kai kur  ir vienj vietoj kur slekstis duru matomai skiriasi abieju patalpu auksciai pakilus viena puse , puse cm.

Ar pas betona gabalais sudalino? ten atsikrus kambarius, dideles patalpas, per puse....

Tokie kampu issilankstimai gaunasi ir del tos betonavimo technoligijos, nuo meistru ir dazniausiai, kiek "mano meistru" pasakojami ir matyti pavyzdziai buvo, tai nuo polistirolo. Speju, kad pas jus jis buvo EPS80.
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2011 05 25, 20:52)
Ne man skirta,bet man taip ir gaunasi.Visada apeliuoju į meistrų sąžinę,kurios  nerasta.Sumoku visus pinigus,nes aš sąžining-juk tiek sutariau su žmogum. O anas patyliukais gal ir džiaugiasi apmovęs. Nu man neišeina maustyt Arba tikrinu,kartais ir matau ,kad negerumų yra,pasakau,bet tada prasideda makaronų kabinimas ir  atsiima viską ką turiu sumokėt. Nu buvo,kad šiek tiek nuleidžia.

Na,nedamoketi uz broka nemalonus dalykas,tad geriausia tikrinti darbo eigoj. Bet kitavertus,meistras kai ateina garantuoja kokybiska darba,tad ne jus jy apgaudinejat,o jis jus.. Aisku viskas turi buti proto ribose.
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2011 05 25, 21:18)
Ar pas betona gabalais sudalino? ten atsikrus kambarius, dideles patalpas, per puse....

Tokie kampu issilankstimai gaunasi ir del tos betonavimo technoligijos, nuo meistru ir dazniausiai, kiek "mano meistru" pasakojami ir matyti pavyzdziai buvo, tai nuo polistirolo. Speju, kad pas jus jis buvo EPS80.

O koki Zojux tu dejai polistirola?
Kiek skaiciau daugelis deda EPS80 grindims. Ar jis netinkamas?

Nuotraukose aplinkui sienas, kas cia per medziaga matosi? Nepyk uz kvaila klausima blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Notyte: 25 gegužės 2011 - 20:48
QUOTE(airise @ 2011 05 25, 19:52)
Ne man skirta,bet man taip ir gaunasi.Visada apeliuoju į meistrų sąžinę,kurios  nerasta.Sumoku visus pinigus,nes aš sąžining-juk tiek sutariau su žmogum. O anas patyliukais gal ir džiaugiasi apmovęs. Nu man neišeina maustyt Arba tikrinu,kartais ir matau ,kad negerumų yra,pasakau,bet tada prasideda makaronų kabinimas ir  atsiima viską ką turiu sumokėt. Nu buvo,kad šiek tiek nuleidžia.

Na cia manau biskuti negerai parasete, nes sunkiai isivaizduoju, kaip uz pridarytas kliurkas arba brokus meistras nuolaida padaro doh.gif o kaip tada su tais brokais. Manau tokiems chaltruscikams is beisbolkes per kupra uz sugadintas medziagas ir lauk.
Tokio rezultato pas bent jau normalius meistrus nera, nes arba meistras pataiso jei dar iseina pataisyti be nuostoliu arba susidariusius nuoltolius savo sakaita padengia. Galutinis rezultatas turi gautis toks koks turi arba bent paprastas uzsakovas neturi nieko matyti prie ko prisikabinti lotuliukas.gif , t.y. buti patenkintas rezultatu.
Atsakyti
Nu pavyzdžiui ateinu iš ryto ir matau ką iš vakaro pridarė-siena kreivoka(viduj nešanti),o ji jau sujungta su lauko siena,ir iki pat viršaus kiek reikia pamūryta, ir ką -nebegriausi,viskas sustingę. Nuleido už tą sieną kažkiek,šimtą gal daugiau,tinko storiau ten reikės,ar gipsą dedant bus problema.
Atsakyti
QUOTE(Notyte @ 2011 05 25, 20:44)
O koki Zojux tu dejai polistirola?
Kiek skaiciau daugelis deda EPS80 grindims. Ar jis netinkamas?
Nuotraukose aplinkui sienas, kas cia per medziaga matosi? Nepyk uz kvaila klausima blush2.gif

EPS80 yra minimumas arba pagal STR arba pagal musu isprususius pardaveju konsultantus, kaip pasakytu "per akis", taciau pats tiketina del to per akis kietumo polistirolo matote rezultata. Ir dar tikriausiai matete, kiek ji bevaikstant iki betonavimo susitraiske.
Pas mane EPS150, kuri grieztai rekomandavo mano santechnikai (vertimo biesui nerasysiu) ir uz tai as jiems dekingas, kaip ir uz kitus teisingus, naudingus ir racionalius patarimus is ju praktikos.
kaip suprasti, kad ten aplink sienas per medziaga? Ar cia apie kompensacine juosta klausi? jei apie ja tai nori pasakyti pas tave jos NERA doh.gif ??? Ar pas tave tokiu atveju yra sildomos grindys ar radijatoriai?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti