QUOTE(renatele2828 @ 2012 08 10, 15:39)
Labas mergaites kreipiuosi y jus nebegaliu sutvarkyt zarnyno ir skausmo pilvo nors man ir pasakyta kad nera kolito bet kazko tuo labai abejoju . jau nuo pirmadienio vidurej laisvi atsinaujino papiloma atsinaujino yples isanges nebepamiegu naktim labai prakaituoti pradejau atsibundu nuo pilvo skausmo ir ejimo y toleta atsirado dar daugiau gleiviu ir jos rausvos spalvos nes kai zarnos tuscios matyt mane vistiek stangina ir teiseina tik gleives su oru ir tos gleives keistokos su burbuliukais kaip kad putotu kaip palengvinti skausma maudima zarnyno , nospos ketenovai paracitamoliai nepadeda tramadolis per smegenine duoda ir jokio efekto siandien labai silpna is lovos negaliu pasikelti akyse juoduoja ir labai migdo jei kurej yra panasej buve poarasykit busiu labai dekinga .
man panasus simptomai - pilvo skausmai, kraujas tustinantis, viduriavimas-viduriu uzkietejimas, gleives - jau ilga ilgaaa laika, net geda pasakyti kiek laiko trunka, bet bijau eiti pas gydytoja, o juolabiau kad dabar uzsieny gyvenu

dar be viso to, man regis, sutrikusi tustinimosi motorika (nezinau kaip pavadinti): paciai pasitustinti be sansu, reikia, kaip cia pasakius, ranka pastimuliuoti

o tada priklauso, kartais kietos ismatos, kartais labai skystos; toks dalykas kad net nera kam pasiguosti, geda, bet kenciu labai, ant rankos pirstu galima suskaiciuoti naktis kai issimiegojau normaliai
kas cia man galetu buti?