Įkraunama...
Įkraunama...

Opinis kolitas, Krono liga

QUOTE(Lucero @ 2013 02 12, 17:32)
Paskaitinejau, tai manau , kad man padare rektoskopija  blink.gif bet dieve tu mano, parode man ta gelezi istraukta po to, nu gelezys tai ka zinau, vazelino belekiek,... o viespatie as sunkiai isivaizduoju kaip ten tilpo (nualpo). slykstu. schmoll.gif
Papildyta:
vien ta poza kokia zeminanti... suniuko... nezinau... jaunesniai cia butu baisi trauma doh.gif

bet po sito jau jokia gine nebaisu smile.gif))))))))

nu ko tik netenka iskenteti blyn lotuliukas.gif kazkoks siaubas....bijai diagnozes,o dar tyrimai kazkokie zeminantys oruma blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pomidoras @ 2013 02 12, 16:51)
nu nieko sau blink.gif kaip cia suprasti dabar?tai kam ta bruda reikejo gerti vakar?tik tam kad uzpakali apziuretu? g.gif
Papildyta:
turiu klausimuka dar viena;pries pora menesiu gulejau ligonineje del mazakraujystes.ten mane istyre visapusiskai,ryjau zarna,sviete visus vidaus organus,dare kraujo tyrimus,tik gydytoja pagailejo ir nesiunte darytis kolonoskopijos.kaip jus manot,ar ten man is kraujo tyrimu galejo matyti,ar yra koks uzdegimas zarnyne ar ne?

gal kas atsakytu,kas daugiau patirties siame reikale daugiau turite?labai labai rupi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pomidoras @ 2013 02 12, 17:54)
nu ko tik netenka iskenteti blyn lotuliukas.gif kazkoks siaubas....bijai diagnozes,o dar tyrimai kazkokie zeminantys oruma blush2.gif

tai jau tikrai....... bet sitoj temoj lyg buvau radus kad Baltijos Amerikos klinikoje tai duoda apsimauti kelnaites su skylute uzpakalyje biggrin.gif biggrin.gif nes dabar tai deja ir putka visu groziu tiem vyram proktologam doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 12 vasario 2013 - 17:02
QUOTE(pomidoras @ 2013 02 12, 16:54)
gal kas atsakytu,kas daugiau patirties siame reikale daugiau turite?labai labai rupi unsure.gif

Kraujo tyrimas kažkiek gali, pvz CRB rodys uždegimą, bet CRB gali kilti ne vien dėl OK ar Krono ligos paūmėjimo. Kai buvo plaučių uždegimas, CRB irgi sėkmingai užkilęs buvo.

Kolonoskopija visgi turbūt geriausiai parodo ar yra paūmėjimas. g.gif

Lucero aš tai sutikdavau, kad darant kolonoskopiją galėtų ir studentai stebėti. biggrin.gif Vis tiek jų akys būdavo prie ekrano priklijuotos. smile.gif

Atsakyti
bet man zinot smagu buvo su tuo daktaru, dviese kabinete, jis man demonstravo pats kaip buti, kaip tuo suniuku buti , net nusisypsojau lotuliukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 12, 17:02)
tai jau tikrai....... bet sitoj temoj lyg buvau radus kad Baltijos Amerikos klinikoje tai duoda apsimauti kelnaites su skylute  uzpakalyje biggrin.gif  biggrin.gif  nes dabar tai deja ir putka visu groziu tiem vyram proktologam  doh.gif  biggrin.gif

Oi, prisijuokiau is sitos jusu zinutes biggrin.gif Ale kas belieka daryti, kai norisi pagaliau issiaiskinti tu negalavimu priezasti. Tenka visa oruma palikti uz kabineto duru doh.gif
Tiesa, kai man dare tyrima, kad patikrinti zarnu praeinamuma(rentgenoskopija vadinasi), tai dave tas tavo minimas vienkartines kelnaites su skylute uzpakalyje bigsmile.gif Tai visgi siek tiek jaukiau su jomis buvo smile.gif Cia medicinos diagnostikos centre, Grybo gatveje.
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2013 02 12, 17:26)
bet man zinot smagu buvo su tuo daktaru, dviese kabinete, jis man demonstravo pats kaip buti, kaip tuo suniuku buti , net nusisypsojau  lotuliukas.gif  biggrin.gif

Tavo vyras-draugas tikiuosi neskaito sio forumo biggrin.gif O tai paskui nebeleis panasiu tyrimu darytis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2013 02 12, 18:26)
bet man zinot smagu buvo su tuo daktaru, dviese kabinete, jis man demonstravo pats kaip buti, kaip tuo suniuku buti , net nusisypsojau  lotuliukas.gif  biggrin.gif

va cia tai geras thumbup.gif va ka reiskia pozityvus mastymas:kiekviename kad ir dideliame S.... rasti kazka teigiamo biggrin.gif
Papildyta:
mus tuoj uzdarys kiek suprantu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pomidoras @ 2013 02 12, 17:41)
va cia tai geras thumbup.gif va ka reiskia pozityvus mastymas:kiekviename kad ir dideliame S.... rasti kazka teigiamo biggrin.gif
Papildyta:
mus tuoj uzdarys kiek suprantu? g.gif

Jei uždarys, sukursiu naują temą. biggrin.gif

Lucero, smagu, kad gydytojas toks linksmas pasitaikė, vis tiek smagiau ir jaukiau. smile.gif
Atsakyti
na kita savaite manes irgi laukia visi smagumai smagumeliai doh.gif

ziuresim pas koki daktareli as papulsiu ir ka man ten nustatys unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pomidoras @ 2013 02 12, 18:08)
na kita savaite manes irgi laukia visi smagumai smagumeliai doh.gif

ziuresim pas koki daktareli as papulsiu ir ka man ten nustatys unsure.gif

O kuriame mieste darysitės?
Jeigu su nuskausminimu arba narkoze, tai nieko nepajusit. smile.gif
Atsakyti
as jauciu parai uzsilenksiu su tais trim vaistais nes labai jautriai reaguoju :DDDD
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti