QUOTE(Lucero @ 2013 02 12, 17:32)
Paskaitinejau, tai manau , kad man padare rektoskopija
bet dieve tu mano, parode man ta gelezi istraukta po to, nu gelezys tai ka zinau, vazelino belekiek,... o viespatie as sunkiai isivaizduoju kaip ten tilpo (nualpo). slykstu. 
Papildyta:
vien ta poza kokia zeminanti... suniuko... nezinau... jaunesniai cia butu baisi trauma
bet po sito jau jokia gine nebaisu
))))))))
Papildyta:
vien ta poza kokia zeminanti... suniuko... nezinau... jaunesniai cia butu baisi trauma
bet po sito jau jokia gine nebaisu
nu ko tik netenka iskenteti blyn
Papildyta:
QUOTE(pomidoras @ 2013 02 12, 16:51)
nu nieko sau
kaip cia suprasti dabar?tai kam ta bruda reikejo gerti vakar?tik tam kad uzpakali apziuretu? 
Papildyta:
turiu klausimuka dar viena;pries pora menesiu gulejau ligonineje del mazakraujystes.ten mane istyre visapusiskai,ryjau zarna,sviete visus vidaus organus,dare kraujo tyrimus,tik gydytoja pagailejo ir nesiunte darytis kolonoskopijos.kaip jus manot,ar ten man is kraujo tyrimu galejo matyti,ar yra koks uzdegimas zarnyne ar ne?
Papildyta:
turiu klausimuka dar viena;pries pora menesiu gulejau ligonineje del mazakraujystes.ten mane istyre visapusiskai,ryjau zarna,sviete visus vidaus organus,dare kraujo tyrimus,tik gydytoja pagailejo ir nesiunte darytis kolonoskopijos.kaip jus manot,ar ten man is kraujo tyrimu galejo matyti,ar yra koks uzdegimas zarnyne ar ne?
gal kas atsakytu,kas daugiau patirties siame reikale daugiau turite?labai labai rupi