Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

Na va įdedu vieną šukuosenytę. Čia tiesiog šiaip leliaus krikštynų baliui šukuota blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Beja pačios plaukai tik trupytį žemiau ausų ir iškartpyti, o kai sušukavo tai net neįtarsi, kad trumpaplaukė ir kuodas pridėtas, bet taip natūraliai atrodė, kad net darugai nesuprato kame reikalas ax.gif

O jei norit pažiūrėti ko nors ypatingo UŽEIKITE ČIA.
Tik nedarykite klaidos ir nesakykyte, kad tokios tai jau ne schmoll.gif Aišku, kad ne čia juk konkursinė šukuosena, kuriai konkurso metu padaryti skiriama lygiai 25 min. Na tiesiog, tai kalba apie žmogaus meistriškumą ir fantaziją mirksiukas.gif
Beja visi papuošalai daryti pačio Andriaus.
Atsakyti
nuu labai gražiai thumbup.gif thumbup.gif

Tai kiek suprantu, jeigu aš noriu vestuvinės šukuosenos, pasiskambinu jam ir sakau:
- noriu ateiti pasikalbėti... smile.gif
Atsakyti
Ačiū, Nikita, labai už nuotraukas ax.gif
O pas Andrių salone yra kosmetologė kokia? Nes nesinori per kelias vietas lakstyti.
O Kaprizuose siulai Sonata? Sakai geriau nei Ingrida šukuosenas turėtų daryti?
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 04 28, 10:28)
Tai kiek suprantu, jeigu aš noriu vestuvinės šukuosenos, pasiskambinu jam ir sakau:
- noriu ateiti pasikalbėti... smile.gif

tikrai taip mirksiukas.gif

Mildusia, makiažus daro kosmetologe Inga. O jei galvosi apie Kaprizus, tai tikrai rekomenduoju Sonatą.
Atsakyti
Sveikos merginos,

man labai reikia susitvarkyti plaukucius ir niekaip nerandu geros kirpejos daug kur nuejau ir norimo efekto ner sad.gif , o kartais tai isvis isejus is kirpyklos verkt norisi doh.gif , gal zinot kuri dirba geri meistrai, kad ir forma padarytu ir stilius kazkoks butu, nes siaip atrodo pirma diena lyg ir nieko o kita ryta O SIAUBE kiekvienas i kita puse
Atsakyti
na kadangi kol kas niekas neprisijunge prie temos tai pasidalinsiu savo patirtimi apie salonus kur manau ne visai verta kirptis ( nenoriu ieko izeist cia tik mano nuomone) praeitais metai buvam kirpykloj ( tiksliai neatsimenu pavadinino) kur randasi tam tekstiles pastate iskat uz viliampoles tilto , tai va nukirpo mane taip sakyciau visutiniskai, bet kas man nepatiko parinko toki kirpima kuris prie mano veido visai netiko, o be to kai pamaciau dar kelias tos pacios kirpejos klientes tai visur vienodas kirpimas buno, o taip norisi kazka originalesnio sad.gif
Atsakyti
Vis dar ieškančioms gerų kirpėjų Kaune siūlau apsilankyti parodoje "Kaunas 2005", gegužės 12-14 d.d., LKKA manieže Aušros g. 42d.

Parodoje dalyvauja grožio salonas "Andre" smile.gif Galėsit ir natūroj ir foto pažiūrėti kaip dirba meistrai, paklausinėti kas įdomu ar neaišku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara @ 2005 05 19, 09:44)
Kokios kirpimo/dažymo kainos "Jos kaprizuose"?

Brangios smile.gif
Kirpimas pas aukščiausios klasės meistrus apie 90 Lt. O dažymas, labai sunku pasakyti, nes priklauso nuo to kiek dazu sunaudoja... Trumpiems plaukams apie 150 Lt.
Bet kainų lygis ten priklauso nuo meistrų kavlifikacijos (kiek prizinių vietų užimta ir pan.)
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2005 03 14, 22:38)
...as jau 3 metus kerpuosi pas Aruna Gretrudos gatvej, ..., nes rankytes tai auksines, ... ir kainos sakyciau palyginus vidutines, kirpimas, dazymas visos galvos (o plaukai beveik iki liemens) ir pasukavimas - 80 lt, o kartais ir maziau. ...

Na buvau ir aš pas jį šiandien. Pasidalinsiu "karštais" įspūdžiais. Sumokėjau už vos ant pečių krintančių plaukų dažymą sruogelėmis 90 Lt. Gal pakėlė kainas g.gif Ir nepatiko tai, kad sruogeles nudažė palikdamas mažiausiai 2 cm nuo šaknų. Jau iš karto atrodo kaip ataugę plaukai doh.gif . Spalvas parinko šauniai, tiek tamsaus pagrindo, tiek sruogelių . Dėl kirpimo nieko negaliu pasakyti, nes nesikirpau. Tai tiek. Kas svarstys ar pas jį eiti, tikiuosi padės mano pastebėjimai smile.gif .
Atsakyti
Parekomenduokit kur gerai dažo sruogelėm...o svarbiausia nebrangiai... labai skubiai reikia....
Atsakyti
As jau keli metai kerpuosi pas ta pacia kirpeja. Visa laika svajojau apie tokia kirpeja, kuri galetu patarti, "jaustu", ka galima padaryti su mano plaukais. Ir radau tokia cool.gif Net kai nezinau ko noriu, apkerpa taip, kad atrodau thumbup.gif Ji ir dazo, ir sukuosenas gerai daro. Mano parekomenduotos kelios drauges taip pat pas ja lankosi smile.gif Per mano vestuves beveik visa mano pulka susukavo biggrin.gif
Jei ka sudomino - Laisves alejoj, mazdaug kitoj puses "Kankliu" yra kirpykla, iejimas is bromo. Kirpejos vardas - Rosita. Patartina registruotis is anksto, nes klientu turi labai daug...
Beje, kainos tikrai nesikandzioja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minnie @ 2005 06 19, 14:00)
Gal kas žino, kur tai yra...gal konkrečiau... nes aš nžn.. blush2.gif nu bent kur tas Topolis randas..

Na jei dar reikia atsakymo,tai topolis yra eigulių rajone,na nepertoliausia nuo klinikų,bet kur kirpykla ta tai nežinau. ax.gif
Atsakyti