Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

HEBES salonas Dauksos g., kirpeja Giedre. Lankausi kokius 5 metus, vis nuklysdavau i kita kirpykla, bet galutinai pas ja grizau.
Apsilankykit, pamatysit kiek kirpejos apdovanojimu gavo ir kainos labai prieinamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Skarlet @ 2005 08 11, 11:11)
O aš Andrių (įkūrusį savo saloną Andre) pagirt norėčiau. Jis tikrai labai gabus ir mielas žmogus. Net neįsivaizduoju, kodėl atrodo, kad jis sužvaigždėjo. Ar dėl to, kad jo salone sąlyginai brangu?  g.gif
Manau, kiekvieno teisė rinktis. Aš stengiuos vadovautis principu: nesu tokia turtinga, kad pirkciau prastus daiktus, o ir gyvenimas per trumpas, kad gertume prastą vyną. Jei tik turite galimybę - būtinai pas jį eikite, nesigailėsite. Jis mane ir per vestuves gražino - tikrai net tikėtis negalėjau, kad bus taip gražu. Ir tada dar jis dirbo su Kristina, kosmetologe. Gaila, kad pasikeitė jos telefonas - o reikia kaip oro. Gal kas padėti šiuo klausimu man gali? Gerai, kad nors pati Andrių rasti galima smile.gif

O kur yra tas Andre salonas? Ir kiek tas salyginai brangu? Aš už kirpimą ir dažyma moku vis įvairiai nuo 90 iki 150lt. Na man tai normalu. Labai būtu įdomu ir apie šį kirpėją išgirsti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iindre: 11 rugsėjo 2005 - 19:53
Puikūs kirpėjai ir labai gera manikiurininkė dirba "Grožio karalystėje", kuri yra Šilainiuose.... thumbup.gif
Atsakyti
Užsirašiau antradieniui pas kirpėją Astą, mano visų draugų baisiausiai išgyrta ji. Sakė ji vienintelė sugeba padaryt ko nori ir ko nenori. O ir plaukų atspalvius išgauna super.
Ai tiesa, ji dirba grožio salone "RICCO" senamiesty. Skambinau aš ketvirtadienį, bet užrašė tik antradienio rytui, nes vietų apsoliučiai nėra.
Atsakyti
O Ina kaip kirpėja (bet ne plaukų dažytoja) ar gera? Noriu pasikeisti, kažkaip apsikirpti, bet nežinau į ką kreiptis, galvoju pabandyt pas ją, gal kas turite galimybę parodyti kiap jus apkirpo ax.gif
Atsakyti
As pradejau lankytis pas puikia kirpeja Gitana, kuri dirba prie Hanza banko Kaune.Nu per metus laiko dar neteko nusivilti.Galiu visiskai pasitiketi jos skoniu ir visiskai atsiduodu jos valiai.Visada gerai parenka kirpima ir dazyma.Ji nepriima klienciu is gatves, netgi nera jokiu iskabu apie ten esancia kirpykla.Dirba tik su pastoviom klientem, o apie ja suzino vienos is kitu.Jeigu kas noretu pabandyti, rasykit i az, duosiu telefona.Kainos kaip ir normalioje kirpykloje, nesikandzioja.
Atsakyti
Užsirašiau kitam antradieniui pas Gitaną, maloni moteris pasirodė smile.gif , tik įdomu ar patenkins ji mano lūkesčius, bus matyt ax.gif Bandžiau skambint Inai, bet ji laisvo laiko turėjo tik lapkričio mėnesiui sad.gif nenorėjau tiek laukti schmoll.gif
Atsakyti
As irgi noriu pas gera kirpeja g.gif Bet noreciau kad su Keune priemonem dirbtu, nes skaiciau, kad nauji dazai nekenkiantys isejo. Esu buvus kelis kartus jos kaprizuose, pas Dangira, bet man netiko nei darbas nei kaina. Bet as tik daziau plaukus, nesikirpau. O kelis atsiliepimus apie jos kirpimus girdejau, kad thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 19 spalio 2005 - 19:54
QUOTE(ESLAUDA @ 2005 10 19, 21:53)
As irgi noriu pas gera kirpeja  g.gif  Bet noreciau kad su Keune priemonem dirbtu, nes skaiciau, kad nauji dazai nekenkiantys isejo. Esu buvus kelis kartus jos kaprizuose, pas Dangira, bet man netiko nei darbas nei kaina. Bet as tik daziau plaukus, nesikirpau. O kelis atsiliepimus apie jos kirpimus girdejau, kad  thumbup.gif

Čia jau kažkas minėjo Šilainiuose naują kirpyklą 'Grožio karalystė", ten dirba gera kirpėja su Keune priemonėm (ji dirba ir Feminoj bonoj). Aš pas ją lankausi pati, man thumbup.gif . Jei nori, parašyk į a.ž., atsiųsiu telefono numerį. Kainos nesikandžios, ypač palyginus su 'Jos kaprizais'.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Siūlau kirpėją-stilistę Ritą thumbup.gif Puikiai kerpa,dažo,dirba su naujausiom priemonėm. Gali net priauginti sruogas. Daug stažavusis užsienyje,žino visas naujausias plaukų kirpimo tendencijas smile.gif Kainos yra netgi mažos mirksiukas.gif
Tel.: 8-682-21194
Atsakyti
AÅ? irgi kerpuosi pas RytÄÆ thumbup.gif Kerpa fantastiÅ?kai, o ir dažai firminiais Loreal dažais. NeÅ?iojau trumpus, jis patarė paaugint vos vos, dabar labai thumbup.gif apkirpta.Kaina kirpimo apie 35 lt.
Atsakyti
QUOTE(Kamelija @ 2005 10 20, 10:20)
Sveikos 4u.gif
Siūlau kirpėją-stilistę Ritą thumbup.gif Puikiai kerpa,dažo,dirba su naujausiom priemonėm. Gali net priauginti sruogas. Daug stažavusis užsienyje,žino visas naujausias plaukų kirpimo tendencijas smile.gif Kainos yra netgi mažos mirksiukas.gif
Tel.: 8-682-21194

O cia kurioj daug maz Kauno vietoj? Nes man Berta sugadino visa plaukuosena, noriu eit kazkur pasitaisyt......
Atsakyti