Na nejaugi niekas nesilanko Paul Michell salone, prie Ortopedinio??? Galiu parekomenduoti kirpeja Lina
Super gerai kerpa plaukus ir labai graziai sruogelem dazo. Pradejau lankytis ir plaukai atsigavo, greitai kazkaip auga, sveiki tokie atrodo. Ka reiskia geros kirpejo rankos ir geros priemones. Kiek rekomendavusi draugiu tai visos liko patenkintos. Na kaip ir reklama padariau

Na kainos kaip ir salone, ir priklauso ka daro.....as tai uz dazyma, kirpima, susukavima (dazniausiai tiesinuosi) sumoku 100 litu. na bet vaikstau po to patenkinta savimi. Tikrai, kiek draugiu rekomendavusi buvau Linai, tai visos patenkintos liko, aisku ir kitu ten kirpeju geru yra, bet kazkaip pas Lina tik vaikstau tai neisbandziau kitu.
jau kartą dažiau sruogelėm ir dabar jos jau gerokai ataugo...o be to, yra proga ir noriu jas persidažyti iš naujo...
tai va, turiu klausimuką: kur Kaune dažo wella dažais?
kaina būtų įdomi, bet ji nėra pagrindinis dalykas
beje, ar butina dažyt viska vėl iš naujo, ar galima tik ataugusias vietas dažyt?
ačiū už informaciją

tai va, turiu klausimuką: kur Kaune dažo wella dažais?

kaina būtų įdomi, bet ji nėra pagrindinis dalykas

beje, ar butina dažyt viska vėl iš naujo, ar galima tik ataugusias vietas dažyt?
ačiū už informaciją

Uzsirasiau vasario 27d. pas Ina. Ziuresim kaip bus. mano plaukai ilgi ir tiesus.
Tikiuosi kaip ir visos - dziaugsiuos
Tikiuosi kaip ir visos - dziaugsiuos

QUOTE(Ledinė @ 2006 02 20, 22:35)
Aš irgi darkart užsirašiau pas Iną, o mano plaukai irgi ilgi ir tiesūs
Jazminute, o ka darysi? kirpsies ar dazysi? ir kaip kirpsies?

Jazminute, o ka darysi? kirpsies ar dazysi? ir kaip kirpsies?

Kad as pati dar gerai nezinau kaip darysiuos. Jau reikia pakirpti galiukus, bet galvoju, gal kaip nors iskarpys, kad puresni plaukai atrodytų. Ir padažyti norėčiau gal kokiom sruogelėm, ar kaip įdomiau - visgi pavasaris artėja, reikia atsinaujint.
O ką tu planuoji? Kada eisi?
QUOTE(Meinarda @ 2006 02 16, 03:25)
Na kainos kaip ir salone, ir priklauso ka daro.....as tai uz dazyma, kirpima, susukavima (dazniausiai tiesinuosi) sumoku 100 litu. na bet vaikstau po to patenkinta savimi. Tikrai, kiek draugiu rekomendavusi buvau Linai, tai visos patenkintos liko, aisku ir kitu ten kirpeju geru yra, bet kazkaip pas Lina tik vaikstau tai neisbandziau kitu.
o koks tikslus adresas ir gal tel.zinai?beje kokio ilgio tavo pacios plaukai? 
QUOTE(kavenska @ 2005 10 30, 09:43)
Labai gera kirpeja Daiva, dirba Savanoriu pr. Hermyje. Dazo su L'Oreal ir Goldwell. Mano irgi ilgoki plaukai, bet as dazausi su Goldwell, jie brangoki, tai visu plauku dazymas su kirpimu apie 200Lt, bet jei tik saknis - tai dazo su L'Oreal, sumoku apie 100 Lt.
Man tai si kirpeja nelabai patiko. Daze su Goldwell, efektas buvo, nors dazai pirmas dvi savaites kazkiek plovesi. Kirpeja tokia idomoka, net nepaklausus mano nuomones, neparodzius dazu paletes, uzmaise dazus. Daze mane ir kita kliente vienu metu, tai man dazus laike ilgiau nei priklauso. O galiuku kirpimas gan idomokas: po jo negaliu keisti sklastymo vietos. Uz 220 Lt + 80 Lt priemones noretusi aukstesnio lygio... Gal kas zinot kur Kaune dar dazo su Goldwell dazais?
pati plauku nedazau niekada gyvenime, nes gan ilgoki, tai vis gailiu, bet galiu parekomenduoti gera kirpeja eina mano kelios drauges, pussesere ir dar jos drauges pradejo eiti, jos arkliukas kaip sako, plauku dazymas, kainos nesikandzioja plauku iki peciu mazdaug 35lt, kirpeja Kristina, kuri dirba kirpykloje prie Stumbro, jei kam reiktu i a/zparasykit imesiu numeri....
Merginos, gal kuri turit Inos mobilaus telefono numerį? Parašykit i a/z. Būsiu labai dėkinga.

QUOTE(ostra @ 2006 02 28, 18:14)
Įspūdis normalus. Tikrai nepulsiu ypatingai girti. Gal todėl, kad stipriai patrumpino plaukus ir truputį gailiuosi dabar.Nors, aisku, galiukai jau buvo siek tiek nusiure. Manau, kad sekanti karta eisiu pas savo kirpeja Alytuje. Manau, kad ji niekuo neprastesne uz Ina.