Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

QUOTE(tinaa @ 2006 02 28, 11:56)
Gal kas kirpotes ar daretes sukuosena pas Irina is Feminos bonos Kaune? man siulo pas ja darytis vestuvine sukuosena, bet noreciau isgirsti nuomone is Jusu...

Mano bendradarbe kerpasi pas ja jau senokai ir labai patenkinta.Ir is tikruju vaizdas po kirpimo yra thumbup.gif Pati nebandziau, bet labai patinka kaip ja nukerpa, o del sukuosenu nezinau, bendradarbei tik istiesina ir suteikia forma.
Atsakyti
QUOTE(xeditax @ 2006 03 01, 20:16)
Mano bendradarbe kerpasi pas ja jau senokai ir labai patenkinta.Ir is tikruju vaizdas po kirpimo yra  thumbup.gif Pati nebandziau, bet labai patinka kaip ja nukerpa, o del sukuosenu nezinau, bendradarbei tik istiesina ir suteikia forma.
O kaip kainos jei nepaslaptis? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilma J. @ 2004 09 17, 22:11)
Tikrai taip  thumbup.gif  kirpėjas. Pas jį lankausi ir aš , ir mano vyras jau daugiau nei trys metai ir keist nežadame laugh.gif

Ir jei ne paslaptis, kiek sumoki pas ji uz dazyma ir kirpima? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Zanetux @ 2005 01 08, 16:52)
Niu as tai zinau viena toki kirpeja, kuris dirba Sv.Gertrudos g. esanciame salone (ten kur turbosoliariumas). Vardas Arunas, biski zydriukas, bet laabai graziai sukuosenas daro, kasytes pina rolleyes.gif  Man atrodo ir kerpa... Tikrai neblogas, nes dazniausiai tenka is anksto uzsirasyt g.gif

Dar yra faina kirpeja Jurga kirpykloje "Gordija" berods Draugystes g, neprivaziavus MAXIMos.

cia kasytes gal afrikietiskas pina? bigsmile.gif
Atsakyti
gal zinot kaune gera kirpeja kad is dazytu rudaj/kastoniniaj plauku padarytu sviesius plaukus,na ne visaj bet tokius y gelsvuma ir pan,tik kad brangiaj neimtu??
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 02 25, 14:34)
o koks tikslus adresas ir gal tel.zinai?beje kokio ilgio tavo pacios plaukai?  ax.gif

na mano buvo vidutinio ilgumo, dabar paskutini karta gana nemazai patrumpinau, tai dabar truputi zemiau peciu. Bet ten esmes nusudaro ar ilgus plaukus dazysi ar vidutinius. O adresas: Savanoriu pr. 284; tel. 8 37 31 32 94
Atsakyti
Paskutini karta pas Aruna (Gertrudos g.) daziausi saknis, pakirpo galiukus ir isfenavo, sumokejau 75 lt. Tikrai daug ir is nuostabos net nepaklausiau kodel taip. Nes kai daze visa galva, o plaukai iki liemens, ir dar keliom spalvom ir padare sukuosena paeme 80 lt.
Atsakyti
O gal galite rekomenduoti kirpėją, kuri gerai ir gražiai dažo plaukus sruogelėmis ax.gif
Atsakyti
Zinau labai gera meistre,kuri tikrai l.graziai nudazo galva sruogelem.As ja visai nesenai atradau ir tuo labai dziaugiuosi. Dirba su WELLA priemonem,kainos nera kosmines.Jai susidomejai rasyk i AZ mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Meinarda @ 2006 03 05, 04:10)
na mano buvo vidutinio ilgumo, dabar paskutini karta gana nemazai  patrumpinau, tai dabar truputi zemiau peciu. Bet ten esmes nusudaro ar ilgus plaukus dazysi ar vidutinius. O adresas: Savanoriu pr. 284; tel. 8 37 31 32 94
Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aislanda @ 2006 03 02, 11:54)
O kaip kainos jei nepaslaptis?  ax.gif  4u.gif

Irina super kirpeja!!! Pas ja dazausi ir kerpuosi jau ilga laika. Na kainos nera zemos, dazymas ilgu plauku kainuoja apie 100-150, kirpimas 50, vyr.kirpimas 30, sukavimas kasdieninis 40-50. Bet padaro super gerai. Rekomeduoju wink.gif

Tinaa, del vestuvines sukuosenos, tai pasitikeciau tik ja smile.gif maciau kokias 5 nuotakas, kurias ji susukavus, tai thumbup.gif be to, gali nueiti i Femina Bona Putvinskio salona ir ten pasiziureti butent jos kataloga, ten yra nemazai jos darytu sukuosenu nuotakoms!

Sekmes wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kakava @ 2006 03 12, 22:09)
Irina super kirpeja!!! Pas ja dazausi ir kerpuosi jau ilga laika. Na kainos nera zemos, dazymas ilgu plauku kainuoja apie 100-150, kirpimas 50, vyr.kirpimas 30, sukavimas kasdieninis 40-50. Bet padaro super gerai. Rekomeduoju wink.gif

Tinaa, del vestuvines sukuosenos, tai pasitikeciau tik ja smile.gif maciau kokias 5 nuotakas, kurias ji susukavus, tai thumbup.gif  be to, gali nueiti i Femina Bona Putvinskio salona ir ten pasiziureti butent jos kataloga, ten yra nemazai jos darytu sukuosenu nuotakoms!

Sekmes wink.gif

aciu, reikes uzsukti paziureti kataloga. bet jei kasdieninis sukavimas tiek kainuoja, tai kiek tuomet vestuvine? min 120lt?
Atsakyti
QUOTE(tinaa @ 2006 03 13, 09:38)
aciu, reikes uzsukti paziureti kataloga. bet jei kasdieninis sukavimas tiek kainuoja, tai kiek tuomet vestuvine? min 120lt?

priklauso kokio sudetingumo sukuosenos noresi, bet teisingai, kaina apie 120 ko gero... 4u.gif
Atsakyti