Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

QUOTE(muriele @ 2006 08 25, 19:39)
kas galetu patarti gera kirpeja kaune,na aisku ir nebrangia  blush2.gif  kuri moketu gerai kirpti ir patartu kaip,nes pas mane ilgi plaukai ir nemoka nei viena kirpeja ju apkirpt  blink.gif  ir kiek kartu nusyvyliau  unsure.gif  kad jau nzn pas ka eit  verysad.gif

Visokių variantų yra. Žinau, kur už 50 litų gerai nukerpa ilgus plaukus, žinau kur už 10. Kas kam tinka ir patinka. Supratau, kad nebūtinai geras kirpimas - brangus. O rizika visada yra. Būna, kelintą kartą pas tą pačią eini, o sugalvoja ką netinkamo - ir viskas, nebeinu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(muriele @ 2006 08 25, 19:39)
kas galetu patarti gera kirpeja kaune,na aisku ir nebrangia  blush2.gif  kuri moketu gerai kirpti ir patartu kaip,nes pas mane ilgi plaukai ir nemoka nei viena kirpeja ju apkirpt  blink.gif  ir kiek kartu nusyvyliau  unsure.gif  kad jau nzn pas ka eit  verysad.gif

man reiktu db kokios paprastos smile.gif pries einant i univera kad apkirptu iskarpytu,tai gal zinai? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(RAMSE @ 2006 08 15, 09:51)
kadus dazais dirba kirpejos ;Junora; salone,ten visos priemones tik tos pacios firmos.Labai geri dazai,man tai svarbiausia,kad tolygiai nusiplauna ir plaukai nuolat zvilga.

o kokios akinos pas ja?
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muriele @ 2006 08 28, 00:11)
man reiktu db kokios paprastos  smile.gif  pries einant i univera kad apkirptu iskarpytu,tai gal zinai? blush2.gif

Paskutinį kartą buvau pas Ingridą tokioj žalioj kirpyklėlėj Ožeškienės gatvėje. Nebrangu visai, ir iškarpė gerai. Man kai gerai nukerpa, pradeda plaukai banguotis. Rekomenduoju... 4u.gif Na, o jei nepatiks, tai juk greit atauga. hihihi.gif
Atsakyti
labukas
skubiai reikia geros kirpejos, jauciuosi visiska apsepele blush2.gif ir noriu but grazia mamyte blush2.gif
seniau lankiausi pas Neringa ir Toma prie Girstupio, bet pas juos eiles nezmoniskos doh.gif
Dainorai skambinau, tai sake nauju klienciu nepriima doh.gif
man cia visai patiko kaip apie Ina kalbejot, kur ja rasti ir koks numeriukas? doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na tikrai nera brangininke ir plaukus labai krupsiai apkerpa... Sulygina kiekviena galiuka bigsmile.gif O kaina ji pati nustato nuo plauku ilgio, norimu dazu,... N zodziu reik su ja pacia tartis 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, nepykite, tinginiukas man skaityti visus 30 psl, nezinau ar snekejote apie viena nebloga kirpeja. Ji dirba Garliavoje, kirpykloje prie Iki parduotuves. Jos vardas Inga.. Nebrangiai ir kruopsciai apkerpa, dazo ir t.t 4u.gif kiek kartu lankiausi, nei karto nenusivyliau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mariana @ 2006 08 30, 19:31)
Sveikos, nepykite, tinginiukas man skaityti visus 30 psl, nezinau ar snekejote apie viena nebloga kirpeja. Ji dirba Garliavoje, kirpykloje prie Iki parduotuves. Jos vardas Inga.. Nebrangiai ir kruopsciai apkerpa, dazo ir t.t  4u.gif kiek kartu lankiausi, nei karto nenusivyliau.  smile.gif

gal pameni kirpyklos pavadinima? cia visai man prie namu butu bigsmile.gif
kiek kainuoja pas ja kirpimas ir dazymas plauku iki peciu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2006 08 12, 14:32)
Gal kartais pas Daina kerpiesi?

Atspėjai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2006 06 06, 22:18)
Gal kas kerpatės pas kirpėją vardu Renata, kuri anksčiau dirbo alpetri, o dabar kažkur savanoriuose. Norėčiau išgirsti atsiliepimų. Būčiau dėkinga  4u.gif

As lankiausi ir gan ilga laika, sukuoja fantastiskai , dar geresnes savo plaukam neatradau thumbup.gif bet dazytis pas ja jau nebeeinu kai pradejau pas ja lankytis eme mano plaukai sauseti trukineti.... schmoll.gif doh.gif
Bet superine sukuojant plaukus!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(cresta @ 2006 08 31, 19:53)
Atspėjai  thumbup.gif

Mano labai ilgi plaukai, ar verta jai juos patiketi? Ir kokios mazdaug kainos?
Atsakyti
QUOTE(Nike @ 2006 08 19, 14:59)
Sveikos  4u.gif

Gal kuri zinote nebloga kirpeja  Šilainiuose ? Man kazko nereikia- esu ilgaplauke garbane, taigi zinau kad plauku ypatingai nenukirps, nes jie sukasi kaip nori ir kada nori, bet noriu nusidazyti kazkaip .....kur benueiciau ir paprasyciau kazkaip idomiau nudazyt- tai finale iseinu su nudazytom sruogom.....Aisku gal pirmiausia reikia zinoti kaip noriu, bet juk kirpeja ir dirba savo darba kad pasiulytu ka nors....

As zinau viena. Dirba netoli Taubuciu, vardu Kristina. Pati pas ja kerpuosi ir dazausi jau bile kiek laiko, 7 metus is eiles tai tikrai. Jos tel 8 650 34414. Tik visada butina uzsisakyti vieta is anksto, ir tai dazniausiai apie sav reik laukti. Sekmes!
Atsakyti
Kazkas klause apie kirpeja Egle is Saulejos Silainiuose, tai pas ja buvau sukuotis vestuvems, labai faina kirpeja, padare tokia kokios ir norejau, super maloni, silta, greitailaikas prabego su ja bendraujant, o del jos profesionalumo net neabejoju, nes dirbo Londone 8 metus vienoje kirpykloje..
siuo metu vel einu i vestuves, bet surizikavau ir uzsirasiau pas Edita is Atides, Kestucio 7 randasi, toks mazas saloniukas...girdejau apie ja neblogu atsiliepimu, tai galvoju pakeisiu kirpeja, bet ji man nepatiko, nes labai is pirmo karto pasirode pasikelusi ir besidedanti didele profe...Pasakiau, kad mano plaukai prasti, tai pasake mano rankose nera prastu plauku, poto paklausiau ar galiu paziureti kokiu zurnalu, tai atreze, kad jai nereikai rodyti ko as noriu, nes ji pati man isrinks pacia gariausia sukuosena, poto paklausiau ar galiu atsinesti is neto kokiu sukuosenu, tai pasake, kad maciusi daugybe sukuosenu ir jai ju nereikai rodyti...kazkaip isejau sutrikusi, gal as per jautriai sureagavau...bet labai pasirode man ji nesilta ir netaktiska...gal kas ejot pas ja patarkit...
Atsakyti