Įkraunama...
Įkraunama...

Ieškoma ne super bet GERA kirpėja KAUNE

Tikrai labai profesionali kirpeja Lile dirba Savanorių pr. 246, neseniai pasivadino "Lilijos grožio salonas". Ji labai gerai kerpa, jai nereikia sakyti ka ir kaip daryti ir panasiai, ji tik paklausia kokio efekto tu nori ir po to ima iniciatyva ir atsizvelgia ir i plauku struktura, spalva ir panasiai, is karto mato kas tinka kas ne ir siulo, ta prasme pas ja nuejes gali buti ramus kad ji zino ka daro... puikiai dazo ir sukuoja taip pat...
Mano plaukai kaip liutes, nei viena kirpeja nesiima tokiu gauru nei karpineti nei sukuoti, o ji vienintele susitvarko ir spalva puikia atitaiko
Siaip ji laimejusi is eiles keleta tarptautiniu konkursu, nugalejo ir neseniai druskininkuose ivykusioje sventeje, kur buvo demonstruojamos sukuosenos... stazavosi Italijoje.

Jos tel: 8 682 16253, reikia derinti is anksto, bent jau pries savaite.. kainos normalios, priklausomai nuo to, ka daro.. bet kokybe busite labai patenkintos mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai pas mingaile lankausi jau kuris laikas (sanciai "Stileiva"), tikrai visada padazo ie pekerpa kaip noriu ir tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(ralija @ 2006 06 30, 18:53)
Sveikutė,
ar tu kalbi apie Iną, kuri dirba Gedimino g.? Aš pas Iną eisiu liepos 7d.. Gal gali parašyti kiek maždaug kainuotų vidutinio ilgio plaukus dažyti ir kirpti? Labai ačux iš anksto  4u.gif

per ilgai atostogaau ir nebuvau prie kompiuterio..
ar likai patenkinta Inos darbu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitka @ 2006 09 01, 20:50)
Mano labai ilgi plaukai, ar verta jai juos patiketi? Ir kokios mazdaug kainos?

Aš asmeniškai dabar jau niekam kitam tik jai patikėčiau savo plaukelius. Jau rašiau, kad senokai lankausi pas ją ir rezultatu visuomet išeinu patenkinta. Ir po tiek metu dažymo plaukučiai atrodo super thumbup.gif
O kas liečia kainas, tai už dažymą, kirpimą (na tas kirpimas tai galiukai pakerpami) ir šukavimas atsieina 120 Lt. Beje mano plaukučiai beveik iki pusės nugaros ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cresta: 07 rugsėjo 2006 - 22:00
QUOTE(Gold_Tequil@ @ 2006 09 04, 16:11)
siuo metu vel einu i vestuves, bet surizikavau ir uzsirasiau pas Edita is Atides, Kestucio 7 randasi, toks mazas saloniukas...girdejau apie ja neblogu atsiliepimu, tai galvoju pakeisiu kirpeja, bet ji man nepatiko, nes labai is pirmo karto pasirode pasikelusi ir besidedanti didele profe...Pasakiau, kad mano plaukai prasti, tai pasake mano rankose nera prastu plauku, poto paklausiau ar galiu paziureti kokiu zurnalu, tai atreze, kad jai nereikai rodyti ko as noriu, nes ji pati man isrinks pacia gariausia sukuosena, poto paklausiau ar galiu atsinesti is neto kokiu sukuosenu, tai pasake, kad maciusi daugybe sukuosenu ir jai ju nereikai rodyti...kazkaip isejau sutrikusi, gal as per jautriai sureagavau...bet labai pasirode man ji nesilta ir netaktiska...gal kas ejot pas ja patarkit...

drinks_cheers.gif sutinku su tavo nuomone visu 100 proc.
Buvau ir aš pas ją. daugiau niekada neisiu, nors ir kaip giria ją kitos ar manikiūrininkė Jazy, kuri renkadarbiuose apie nagučius rašo... va Jazy irgi profesionalė (mano akim žiūrint), bet šiltas ir malonus žmogus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivaida @ 2005 03 15, 13:45)
"Dabar atradau naują saloną Savanorių prospekte 284 vadinasi PAUL MITSHELL  kur yra artopedinė klinika.Ten dirba su labai aukštos kokybės Amerikiečių kosmetika  Kirpausi pas kirpėja Lina ir likau labai patenkita  kaip bendrauja su savo klijantais pataria, pasiūlo priemonių plaukams pati nusipirkau šampūną ir kondicionierių jų poveikis mane sužavėjo  .jai kas susidomėjo salono tel.:312179  teirautis Linos
"

Nu ne pas viena profesionala buvau, bet ten sumokejau daugiausiai, darbu kaip ir likau patenkinta, bet ir kitur ne blogiau padarydavo, o vat kaina man perauksta.

o kokios ten mazdaug dazymo kainos?
Atsakyti
Jau kokius 5 metus kerpuosi pas Vaida dirbancia Partizanu g. 16, salone "Lirita". Siulau toms kurios nori atsiauginti, atgaivinti plaukucius. Ji labai malonus zmogus, gera, plaukucius ishglosto ishsukuoja, be galo kruopshti, kirpimai grazus,duoda daug patarimu ir tt, kainos beja nera dideles. Kazkada kartu dirbom, tai dabar nors ir dirbu kitam salone, kur mane galetu sutvarkyti savos kirpejos, vis tiek lekiu pas ja! wub.gif Man jinai geriausia ish geriausiu! Esu nuklydus kazkada pas " Madam" dirbancia kirpeja( vardo nepamenu, berods Jolanta...) tai man labai nepatiko, kazkokia pasikelusi, be to dirba konvejeriu... Ir dar sumokejau uz shaknu nudazyma ir pakirpima 180lt brrrrrr... Daugiau nie ka da! schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2006 09 13, 15:15)
Jau kokius 5 metus kerpuosi pas Vaida dirbancia Partizanu g. 16, salone "Lirita". Siulau toms kurios nori atsiauginti, atgaivinti plaukucius. Ji labai malonus zmogus, gera, plaukucius ishglosto ishsukuoja, be galo kruopshti, kirpimai grazus,duoda daug patarimu ir tt, kainos beja nera dideles.

ir kokios mazdaug bent kainos? g.gif
Atsakyti
Oh... net nznau tiksliai. Na man pakerpa galiukus ishplauna galva, ishdziovina, patiesina, pripurshkia visokiu blizgesiuku ir moku 20-25 lt. Baisiai bijau pameluot... Bet juk galit pasiskambint ir paklaust wink.gif Niekas man taip plauku neishdziovina, kaip ji... Na gal ash ir priekabi, bet mano plaukai kaip aveles, ne visos moka susitvarkyt. O ish Vaidutes isheinu laiminga smile.gif
Atsakyti
Aš tai galiu rekomenduoti savo kirpėja. Tik jinai Palemone. Bet mano plaukučius neblogai prižiūri. Ir kaukes patari kokia naudot ir šukuosenas parenka. aš tai ja labai patenkinta. Jau 8 metus pas ją vaikštu. O ir kainos labai nomalios.
Atsakyti
O aš galėčiau rekomenduoti Eriką iš Sarma Style ( dabar taip vadinasi buvę Femina Bona salonai). Daugiau nei puiki kirpėja thumbup.gif Taip jau gavosi, kad ne kartą taisė man kitų kirpėjų padarytus lepsusus.. Be to, puikiai parenka plaukų dažų spalvas! wub.gif Atrodo mano mintis perskaito ir tiesiog iš kelių mano itin nekonkrečių pageidavimų padaro tai ko ir tikėjaus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa @ 2006 09 14, 00:54)
Oh... net nznau tiksliai. Na man pakerpa galiukus ishplauna galva, ishdziovina, patiesina, pripurshkia visokiu blizgesiuku ir moku 20-25 lt. Baisiai bijau pameluot... Bet juk galit pasiskambint ir paklaust wink.gif  Niekas man taip plauku neishdziovina, kaip ji... Na gal ash ir priekabi, bet mano plaukai kaip aveles, ne visos moka susitvarkyt. O ish Vaidutes isheinu laiminga smile.gif
o kokios jos koordinates?smile.gif

QUOTE(ausryte @ 2006 09 23, 01:35)
O aš galėčiau rekomenduoti Eriką iš Sarma Style ( dabar taip vadinasi buvę Femina Bona salonai). Daugiau nei puiki kirpėja  thumbup.gif  Taip jau gavosi, kad ne kartą taisė man kitų kirpėjų padarytus lepsusus.. Be to, puikiai parenka plaukų dažų spalvas! wub.gif  Atrodo mano mintis perskaito ir tiesiog iš kelių mano itin nekonkrečių pageidavimų padaro tai ko ir tikėjaus.  mirksiukas.gif
kokios kainos ir tel? wub.gif
Atsakyti