Kol turite dar laiko pasidomekite informacija apie mokytoja pas kuria vaikutis turetu eiti,gal anksciau laiko pavyktu net pabendrauti su mokytoja,kad susidarytumet nuomone. Jei nepatiks zmogus,net nesvarstydama neleiskit pas ja. Man taip pat nepatiko mokytoja iskart,kaip zmogus,galvojau pati prisigalvoju,dar ytampa,vaikui pirmi metai mokykloje,gal viskas bus gerai,tik pirmas tik toks ispudis.Bet dabar gailiuosi,kad nesuregavau i savo pastebejima,nes mums abiejiems su vyru ji nepatiko.Tad tikrai yra geras patarimas ir ne viena mamyte cia rase,kad reikia vaikui ieskoti mokytojos,o ne mokyklos. Dabar uztat ir su vyru sprendziam sia dilema ir ieskom panasiu situaciju,patarimu

Net neturedami dideliu nusiskundimu apie vaika,islanke puse metu mokykla,vedziau savo berniuka pas psichologe konsultuotis.Psichologes vienintelis ir kategoriskas pasakymas,kad reikia keisti mokytoja ir mokykla. Dar vis bandziau ieskoti iseiciu is situacijos, nenorejau taip iskart nuleisti ranku,bet kuo toliau,tuo blogiau.Visiskai nerandame su mokytoja jokiu bendru temu,o ir ji pasake,kad jai atsibodo padykes mano vaikas.

Tai tikrai skaudu ir nesuprantama,kai pedagogas pasako tai girdint man ir mano vaikui,manau,kad jai laikas i uztarnauta poilsi,nes jos bendravimas gali tik apsiriboti taip suprantu,tik su klusniais,letais vaikais.O su judresniais vaikais nebemoka visiskai bendrauti ir ju sudominti.Nes ju klaseje yra ne vienas,kaip ji sako problematiskas ar isterikas vaikas. Taigi dar pasikartosiu,iekokit mokytojos,o ne mokyklos ir tada tikrai viskas bus gerai