QUOTE(bambize911 @ 2012 04 14, 09:07)
Sveikos
Planavom nuo rudens pradėti lankyti Medelyno mokyklos priešmokyklinę grupę, ir toliau ten pasilikti. Bet vakar ten apsilankiau, ir ką aš žinau - esu pasimetus
Nejauki man pasirodė ta mokykla, be to, iš pavaduotojos pasakojimo įsivaizdavau, kad mokytoja jauna, nes sakė, kad pirmus metus pas juos dirba. Ir išvis viską geriau įsivaizdavau
Ir labai įdomu būtų, gal kas turite atsiliepimų apie pradinukų mokytojas Jasmontienę ir Žalienę, nes greičiausiai kažkuri iš jų mums papultų pirmoje klasėje.
Būčiau labai dėkinga už nuomones, norisi kuo greičiau apsispręsti

Planavom nuo rudens pradėti lankyti Medelyno mokyklos priešmokyklinę grupę, ir toliau ten pasilikti. Bet vakar ten apsilankiau, ir ką aš žinau - esu pasimetus

Ir labai įdomu būtų, gal kas turite atsiliepimų apie pradinukų mokytojas Jasmontienę ir Žalienę, nes greičiausiai kažkuri iš jų mums papultų pirmoje klasėje.
Būčiau labai dėkinga už nuomones, norisi kuo greičiau apsispręsti

nezinau kaip kitose mokyklose, pas mus sake geguzes men bus atviru duru dienos, kas nori is teveliu gali ateiti i pamokas visa si menesi. manau busimu pirmokeliu teveliu irgi neisvarytu. tik reikia susiskambint gal su kokia sekretore paderint laika. Aisku pasiruos, bet vis tiek matysis kaip zmogus bendrauja su vaikais, visko gi nesurezisuosi.