Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto mokyklos.

QUOTE(bambize911 @ 2012 04 14, 09:07)
Sveikos 4u.gif
Planavom nuo rudens pradėti lankyti Medelyno mokyklos priešmokyklinę grupę, ir toliau ten pasilikti. Bet vakar ten apsilankiau, ir ką aš žinau - esu pasimetus unsure.gif Nejauki man pasirodė ta mokykla, be to, iš pavaduotojos pasakojimo įsivaizdavau, kad mokytoja jauna, nes sakė, kad pirmus metus pas juos dirba. Ir išvis viską geriau įsivaizdavau doh.gif  biggrin.gif
Ir labai įdomu būtų, gal kas turite atsiliepimų apie pradinukų mokytojas Jasmontienę ir Žalienę, nes greičiausiai kažkuri iš jų mums papultų pirmoje klasėje.
Būčiau labai dėkinga už nuomones, norisi kuo greičiau apsispręsti 4u.gif

schmoll.gif tikrai ne jauna, tik toje mokykloje pirmus metus dirba. na tokia pagyvenus sakyciau. ir zinot, pirmas ispudis niekada neapgauna. pasidairykit kitur mirksiukas.gif .

nezinau kaip kitose mokyklose, pas mus sake geguzes men bus atviru duru dienos, kas nori is teveliu gali ateiti i pamokas visa si menesi. manau busimu pirmokeliu teveliu irgi neisvarytu. tik reikia susiskambint gal su kokia sekretore paderint laika. Aisku pasiruos, bet vis tiek matysis kaip zmogus bendrauja su vaikais, visko gi nesurezisuosi.
Atsakyti
Laba diena. Prašysiu patarimo, nes esu iš kito miesto ir domintų šiauliuose būtent vytauto g. Ką žinote apie šį mikrorajoną?
Ačiū birthday.gif
Atsakyti
Gal kas nors žinote, ar Šiauliuose vyksta kur nors vasaros dienos stovyklos? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skraja @ 2012 04 15, 07:37)
Gal kas nors žinote, ar Šiauliuose vyksta kur nors vasaros dienos stovyklos? 4u.gif

Vat ir tas man būtų labai aktualu...
Atsakyti
QUOTE(vyšnelė @ 2012 04 15, 08:29)
Vat ir tas man būtų labai aktualu...

Kol kas nieko rast nepavyko. Pernai metais tikrai buvo.
Atsakyti
QUOTE(skraja @ 2012 04 15, 07:37)

Pernai buvo centre prie Kubo, ansčiau buvusios Senosios eglės. Ten įsikūrusi dailėsc studija, tai matydavau skelbimus, kad renkamos vaikų grupės 4u.gif
Atsakyti
Mano dukra pernai lankė dvi pamainas "Menojoje", Dvaro g. Vieną savaitę mokėsi tapyti ant šilko, kitą - skrebino. Man labai patiko. Ir jai. Parsinešė išbaigtus, gana aukšto lygio darbelius, paskutinę dieną paroda tėveliams būdavo. Pietus valgydavo Arkose, muziejus, parodas apėjo, kine buvo. Manau bent vieną savaitę leisiu ir šiemet.
Atsakyti
[quote=raige,2012 04 16, 16:33]
Mano dukra pernai lankė dvi pamainas "Menojoje", Dvaro g. Vieną savaitę mokėsi tapyti ant šilko, kitą - skrebino. Man labai patiko. Ir jai. Parsinešė išbaigtus, gana aukšto lygio darbelius, paskutinę dieną paroda tėveliams būdavo. Pietus valgydavo Arkose, muziejus, parodas apėjo, kine buvo. Manau bent vieną savaitę leisiu ir šiemet.

Bet čia ko gero labiau mergaitėms ar ir berniukams tinka? O kokia kainytė? 4u.gif
Atsakyti
Stai ka radau:

Dienos stovykla Šiauliuose "Vasara su Juodąja Avyte"

dienos stovykla "Menučiai"

Menoja

Nuostabių mergaičių stovykla

Stovykla "Linksmosios salos"
Atsakyti
[quote=skraja,2012 04 16, 21:00]
[quote=raige,2012 04 16, 16:33]

Bet čia ko gero labiau mergaitėms ar ir berniukams tinka? O kokia kainytė? 4u.gif
[/quote]

Šiaip tikrai daugiau mergaitėms. Nors viena pamaina buvo lipdymas, tai sakė buvo pusė berniukų. Kainos dabar tiksliai jau nepamenu, bet tarp 250 ir 300 Lt už 5 dienas.

Vakar dukra pasrinešė skrajutę, kad raudona varna (www.raudonavarna.lt) organizuoja vasaros stovyklas. Apie 300 Lt už 5 dienas.
Atsakyti
Kaip suprantu, tai kažkas vyksta ir EUROOPA:

http://www.vaikolaik...-linksmadieniai

4u.gif
Atsakyti
jei kam aktualu, lyg ketvirtadienį turėtų būti sprendžiamas klausimas ar praplėsti Saulės pradinės mokyklos teritoriją g.gif
Atsakyti