Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto mokyklos.

Mergaites gal dar kas daugiau nuomoniu parasysit apie Salduves progimnazija g.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, jei man dabar tektu leisti i pirma klase savo vaikus, tai i salduve neleisciau, arba labai issiklausineciau,kaip ten su pradiniu klasiu mokytojom, nes viena pazystama mamyte labai nekaip atsiliepe apie pradinuku kazkuria tai aukletoja ( man nebuvo aktualu tai ir nelabai kreipiau demesi), taciau pagal visas mokyklu reformas, mes turetume keltis su visa klase i salduve rudeni, (bet pasirinkome kita mokykla).
Siandien kalbejau su savo berniuko aukletoja, sake buvusi salduveje, tai labai graziai kalbejo apie mokykla, mokytojus.... ir visa kita.... kad mums dar nevelu gryzti i salduve ir panasiai... zodziu agitacija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(..vijana.. @ 2012 04 18, 09:54)
Na, jei man dabar tektu leisti i pirma klase savo vaikus, tai i salduve  neleisciau, arba labai issiklausineciau,kaip ten su pradiniu klasiu mokytojom, nes  viena pazystama mamyte labai nekaip atsiliepe apie pradinuku kazkuria tai aukletoja ( man nebuvo aktualu tai ir nelabai kreipiau demesi), taciau pagal visas mokyklu reformas, mes turetume keltis su visa klase i salduve rudeni, (bet pasirinkome kita mokykla).
Siandien kalbejau su savo berniuko aukletoja, sake buvusi salduveje,  tai labai graziai  kalbejo apie mokykla, mokytojus.... ir visa kita.... kad mums dar nevelu gryzti i salduve ir panasiai... zodziu agitacija biggrin.gif

o kaip jiems kitaip vaikų prisirinkti, jei ne agitacija? tongue.gif
Atsakyti
Tai vat as ir nzn ka daryt,nes nuomoniu dauk,tik tiek kad paranku butu man Salduve g.gif
Atsakyti
QUOTE(zara** @ 2012 04 18, 10:54)
Tai vat as ir nzn ka daryt,nes nuomoniu dauk,tik tiek kad paranku butu man Salduve g.gif

Keli puslapiai atgal, marods, buvo pora atsiliepimų apie šią mokyklą. Pabandykite paieškoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Norėčiau pasiteiraut jūsų patarimo blush2.gif
Turiu dukterį, kuri labai neblogai mokosi. (iš visų pamokų 10 tik iš lietuvių, rusų ir fizikos po 9). Ruošiamės eit į gimnaziją. Kurią būtų geriau pasirinkti Didžvarį ar Janonį? Gal kas esate susidūrę su šiomis gimnazijomis? Kokie +/-? Kur geriau paruošia? Dėkui.
Atsakyti
Nors aš ne mamytė, bet prieš 4 metus baigiau Didždvarį, manau, kad dar labai daug kas nepasikeitė. Galiu pasakyti, jog man ši mokykla labai patiko, dar ir dabar su mielu noru grįžčiau atgal biggrin.gif labai stiprios yra chemijos, biologijos mokytojos, neblogi matematikai ir aišku anglų kalbos mokytojai. Jeigu vaikas planuoja studijas užsienyje, yra galimybė mokytis pagal tarptautinio bakalaureato programą. Jei kils klausimų rašykit, pasistengsiu atsakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2012 04 17, 19:01)
jei kam aktualu, lyg ketvirtadienį turėtų būti sprendžiamas klausimas ar praplėsti Saulės pradinės mokyklos teritoriją  g.gif

Praplete mirksiukas.gif nenaikina mirksiukas.gif neuzdaro tikrai - vedam vaikus ir vesim dar ramiai be visu politiniu veju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Anafora @ 2012 04 24, 21:29)
Praplete  mirksiukas.gif  nenaikina  mirksiukas.gif  neuzdaro tikrai - vedam vaikus ir vesim dar ramiai be visu politiniu veju  tongue.gif

Įdomu, iš kur tokios užtikrintos žinios? g.gif
Atsakyti
Idomu tikrai ka tada ketvirtadieni nusprende del tu pradiniu.. naikins ar visgi ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 04 25, 08:22)
Idomu tikrai ka tada ketvirtadieni nusprende del tu pradiniu.. naikins ar visgi ne  g.gif

Nieko nenusprendė, nes švietimo skyriaus vedėja klausimą atsiėmė. Akivaizdu, kad bus grįžta prie šio klausimo tik po rinkimų.
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2012 04 25, 08:37)
Nieko nenusprendė, nes švietimo skyriaus vedėja klausimą atsiėmė. Akivaizdu, kad bus grįžta prie šio klausimo tik po rinkimų.

Iki rinkimu nenaikins, bijo biggrin.gif Zinios is mokyklos - vedu vaikus, domiuosi ar reiks kraustytis mirksiukas.gif siaip Saules isvis nieks nekraustis, net jeigu prijungs, nera kur - Romuva neturi patalpu kur talpinti vaiku, bent taip jie dabar sako unsure.gif
Atsakyti