Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto mokyklos.

QUOTE(Flora7 @ 2012 05 20, 20:59)
nu va...sad.gif kaip liūdna, kad taip... O kur po to g.gif ten iki 4tos klasės? g.gif

toliau į Romuvą arba kitą mokykllą, nematau bėdos g.gif , o Saullės man llb jauki, dar prioritetai buvo, kad šalia namų, kad vaikas jautresnis, ir mokytoja lb patiko
Atsakyti
Gal busimiems Juventos pirmokeliams-reikalingos spinteles rakinamos?
Turiu keleta moksleiviu kurie parduoda smile.gif
Seip jos paklausios labai,nes maziukams(ir ne tik maziukams) tenka nesiot dideli kruvi knygu,knygeliu.. smile.gif
Ka domina-az,ir kuo skubiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Gina: 25 gegužės 2012 - 05:07
turiu devetus romuvos progimnazijos mokyklos megztukus . mazdaug 126/130 cm ugiui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 05 17, 09:17)
Dziugu thumbup.gif
Tad visi norintys pakliuvo bigsmile.gif Kiek norinciu kazi buvo g.gif Pries 8m 6 i 1 vieta smile.gif
I ragaine irgi nenoreciau vaiko leist.. Is daugeliu teko atsiliepimus ne kokius girdet..Lb ne kaip atsiliepia ypac gabus vaikai..

,Mes taippat lankysime Juventą, bet aš dideliu džiaugsmu nedegu. Mums ši mokykla priklauso pagal rajoną, į muzikinę klasę nenorėjau, nes vaikas lanko 1- muzikos mokyklą, tai eis į meninės pakraipos. Dukrai labai patinka piešti, tikiuosi, kad šioje klasėje nebus vien tik choro pamokos...
Atsakyti
Atene-gal i kokia kita mokykla buvo didesnis noras?kodel nejot? ax.gif Butu kitam lb norinciam likusi vieta ax.gif Mums irgi pagal rajona priklauso,bet nera arti namu.
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 05 27, 20:31)
Atene-gal i kokia kita mokykla buvo didesnis noras?kodel nejot? ax.gif Butu kitam lb norinciam likusi vieta ax.gif Mums irgi pagal rajona priklauso,bet nera arti namu.

Man svarbu, kad vaikas pats nueitų į mokyklą. Gyvename verpsto kieme, taigi arčiau esančios mokyklos nėra schmoll.gif . Sūnų leidau į Jovarą, teko aiškinti, kodėl nenoriu į Juventą, išklausyti priekaištus, kad turi eiti į priskirtą pagal teritoriją mokyklą ir tt...Nebenorėjau tų aiškinimų ir leidau ten, kur priklauso. Man labai nesaugiai atrodo ta sankryža prie universiteto, rytais eismas didžiulis, kamsčiai, visi skuba...Galėtų kokius kalnelius ar šviesoforą pastatyti. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atėnė V: 27 gegužės 2012 - 20:08
QUOTE(Atėnė V @ 2012 05 27, 22:07)
Man labai nesaugiai atrodo ta sankryža prie universiteto, rytais eismas didžiulis, kamsčiai, visi skuba...Galėtų kokius kalnelius ar šviesoforą pastatyti. g.gif

Pries 8m jau lb nesaugu ten buvo,o db kuo toliau,tuo labiau aisku doh.gif Pirmaji menesi rugsejo(o gal tik savaite g.gif )policajus stovi,ten kazka pareguliuoja ir vsio..Vaikai laksto tarp masinu..
Atsakyti
Vaiku saugumas esnaciose perejose yra daugelis mokyklu problema. Bet beda tame, jog si problema sprendziama ne vien mokyklos pastangomis, kad ir kaip mokykla noretu ar stengtusi.
Atsakyti
Gal čia yra mamyčių, kurių vaikučiai baigė CENTRO PRADINĖS mokyklos 1 - ą klasę? Planuojam nuo rugsėjo į antrą klasę eiti i šią mokyklą, būtų be galo įdomu išgirsti atsiliepimų apie būsimų antrokų mokytojas bigsmile.gif
Laaaabai prašau, nepatingėkit parašyti mirksiukas.gif
Papildyta:
jei nenorit viešai, parašykit į AŽ
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 05 25, 06:06)
Seip jos paklausios labai,nes maziukams(ir ne tik maziukams) tenka nesiot dideli kruvi knygu,knygeliu.. smile.gif

Kaip idomu g.gif Mums mokytoja, kaip tik sake, jau kam kam, o pirmokams jos nereikalingos, jie ka reikia palieka klaseje, po suolu yra tokia kaip lentynele - knygoms, piesimo ir pan. reikmenims spec. dezes, kuno kultura - spinteleje klaseje mirksiukas.gif Man tas buvo aktualu, nes kaip tik dickes atlieka spintele, tai ja turesim parduot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2012 05 25, 06:06)

sveiki, as pirkciau viena, kokia spinteles kaina?
Papildyta:
labai REIKALINGA uzrakinama spintele (Siauliu Juventos mokykloje), kokia kaina?
Atsakyti
QUOTE(ritalija @ 2012 06 03, 20:55)
sveiki, as pirkciau viena, kokia spinteles kaina?
Papildyta:
labai REIKALINGA uzrakinama spintele (Siauliu Juventos mokykloje), kokia kaina?

Nezinau ar beturi ax.gif 100lt smile.gif Janonyje 160 doh.gif Bet paskui perparduojama po keleriu metu smile.gif
Atsakyti