Įkraunama...
Įkraunama...

Šiaulių miesto mokyklos.

Gal kas turite atsiliepimų apie Dainų progimnaziją?

Man tik įspūdis susidaro, kad jie ten patys nieko nežino ir nenori žinoti g.gif
Paklausiau, ar surenka PUG grupę, jų atsakymas dviprasmiškas - Turėtume doh.gif
PASAK JŲ, TIK RUGSĖJĮ SUŽINOSIU, AR MANO VAIKAS PATEKS Į ŠIĄ MOKYKLĄ IR AR IŠVIS SURINKS PRIEŠMOKYKLINUKŲ GRUPĘ doh.gif
Atsakyti
QUOTE(OVM @ 2012 06 04, 15:22)

Man tik įspūdis susidaro, kad jie ten patys nieko nežino ir nenori žinoti  g.gif
Paklausiau, ar surenka PUG grupę, jų atsakymas dviprasmiškas - Turėtume  doh.gif
PASAK JŲ, TIK RUGSĖJĮ SUŽINOSIU, AR MANO VAIKAS PATEKS Į ŠIĄ MOKYKLĄ IR AR IŠVIS SURINKS PRIEŠMOKYKLINUKŲ GRUPĘ  doh.gif

Šiemet mokyklos, turinčios aplink darželių, gana sunkiai komplektuoja PUG, nors darželio mokestis ir padidėjo. Gal sakė, kiek vaikų turi? Minimalus skaičius turėtų būti 10.
Atsakyti
QUOTE(Lauruška @ 2012 06 05, 09:24)
Šiemet mokyklos, turinčios aplink darželių, gana sunkiai komplektuoja PUG, nors darželio mokestis ir padidėjo. Gal sakė, kiek vaikų turi? Minimalus skaičius turėtų būti 10.

Ne, nesakė, kiek jau surinkta vaikučių schmoll.gif Na tikiuosi iki rugsėjo bent 10 surinks, nes jau kaip ir atsisakėme eiti į kitą mokyklą, į kurią mus priėmė, bet mums tolokai doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo OVM: 05 birželio 2012 - 10:11
Apie Dainų progimnaziją galiu pasakyti tik geriausius žodžius - tvarka griežta, kameros vaikų saugumui, net pradinukų mokytojos skundėsi, kad direktorius net per daug liepia žiūrėti drausmės per pertraukas. Dėl komplektacijos neaišku, nes jungiasi su pradine mokykla. Pavaduotojos geranoriškos, ko nepasakysi apie Gegužių mokyklos pavaduotojas - kurios pareiškė - mums, t.y. mokyklai, jūsų vaikų nereikia, kai atėjom dėl penktos klasės. O Dainų mokykloje - prašom, rašykit prašymą, sakau, ne iš jūsų rajono. O pavaduotoja sako:"Na ir kas". Žodžiu, patinka ta Dainų mokykla.
Atsakyti
QUOTE(OVM @ 2012 06 04, 15:22)

Man tik įspūdis susidaro, kad jie ten patys nieko nežino ir nenori žinoti  g.gif
Paklausiau, ar surenka PUG grupę, jų atsakymas dviprasmiškas - Turėtume  doh.gif
PASAK JŲ, TIK RUGSĖJĮ SUŽINOSIU, AR MANO VAIKAS PATEKS Į ŠIĄ MOKYKLĄ IR AR IŠVIS SURINKS PRIEŠMOKYKLINUKŲ GRUPĘ  doh.gif

pernai ir tas pats buvo, iki pat rugsejo pirmos nezino ar tures priesmokykline, nes as ejau atsimenu i dvi mokyklas net klausiau, tas buvo rugpjucio 25, sake irgi TURETUME doh.gif , tada likom darzely rolleyes.gif , ir nesigailiu, lanbai faina aukletoja turejom thumbup.gif
Atsakyti
Pagaliau sulaukėme skambučio iš būsimos mokytojos, dainų progimnazijos thumbup.gif
Surinko vis dėlto PUG, kitą savaitę eisime susipažinti biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, na maniskei jau greitai teks rinktis i kure mokykla toliau reiks eiti. Ji nori i didzvary, nes ten eis visos jos drauges, bet ir neatsisako salkauskio mokyklos. Tai va nezinom ka rinkti. g.gif Ar galetumet patart? smile.gif
Atsakyti
Gal zinote kas, Centro pradineje kada rugsejo 1-oji bus? Sestadieni ar sekmadieni?.. ax.gif
Atsakyti
laba, na mamytės ar jau jaudinatės prieš rugsėjį, aš tai lakstau kaip pamišus kad tik viską supirkt, kad viską turėt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2012 08 18, 17:39)
laba, na mamytės ar jau jaudinatės prieš rugsėjį, aš tai lakstau kaip pamišus kad tik viską supirkt, kad viską turėt  blush2.gif

Mane tai labiausiai neramina ta "savarankiško gyvenimo" pradžia- kaip skekis iš mokyklos pareiti, namuos vienai pabūti, bet tikiuosi, po truputį apsiprasim visi g.gif

Dėl pirkinių nebesuku galvos- supratau, kad mane erzina ta pirkimo mokyklai psichozė, apgalvojau, kad svarbiausia ne daiktai mokyklai, o žinios, kurias iš ten vaikas parsineš, atmosfera, kontaktas su mokytoja ir bendraklasiais- tai į tai ir koncentruosimės.
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2012 08 18, 18:30)
Mane tai labiausiai neramina ta "savarankiško gyvenimo" pradžia- kaip skekis iš mokyklos pareiti, namuos vienai pabūti, bet tikiuosi, po truputį apsiprasim visi  g.gif

Dėl pirkinių nebesuku galvos- supratau, kad mane erzina ta pirkimo mokyklai psichozė, apgalvojau, kad svarbiausia ne daiktai mokyklai, o žinios, kurias iš ten vaikas parsineš, atmosfera, kontaktas su mokytoja ir bendraklasiais- tai į tai ir koncentruosimės.

Visiškai pritariu.
Mane labiausiai nervina pasisakymai, kad " oi, prasidės vargeliai" ir tt. Naujas etapas vaikui ir tiek, žinoma, gal bus keblumų, bet kam nuteikti vaiką taip? Mes abi žiūrim optimistiškai labai į pirmą klasę.
Atsakyti
QUOTE(Darsė @ 2012 08 18, 19:30)
Mane tai labiausiai neramina ta "savarankiško gyvenimo" pradžia- kaip skekis iš mokyklos pareiti, namuos vienai pabūti, bet tikiuosi, po truputį apsiprasim visi  g.gif

mes ir bandom draugiškai su pirmokėliu sutart kad tiesiog tai nauja 4u.gif , o pirkinius mums davė sąrašus kad turėt jau viską, o dar aprengt reikėjo vaikiną, tai nk daug nebeliko, tik pratybos thumbup.gif
Atsakyti