Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimėliai

ieskau XA be priedu uz 1119 litu,kur ju buna,drauge akropoli Kaune ziurejo sake grazinti atgal,nes niekas nepirko,as kai negyvenu LT tai man idomu kur juos parduoda,kolkas man paciausias vezimukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(labamba @ 2012 07 23, 20:24)
ieskau XA be priedu uz 1119 litu,kur ju buna,drauge akropoli Kaune ziurejo sake grazinti atgal,nes niekas nepirko,as kai negyvenu LT tai man idomu kur juos parduoda,kolkas man paciausias vezimukas wub.gif

mazylioratai.lt juos pardavineja. Be to, ten ir garantini aptarnavima teikia. Nesvarbu, kur bepirktum X-Lander vezimelius, vistiek gabenami garantiniam butent i Mazylio ratus.
Tik nesupratau kas ko ir is kur nepirko? g.gif rolleyes.gif
X-Lander vezimeliai tikrai einami, patogus ir geri modeliukai. Tik zinoma, kiekvienas renkasi kam ko reikia. mirksiukas.gif Daug kas dar senesniais modeliukais naudojasi, perka, perperka, perparduoda ir pan., nes jie patogus ir patvarus. O ir nauja ipirkti ne kiekvienam imanoma. Bet mes visdelto isigijom nauja, tai varinejam visur kaip su tanku, ziauriai patenkinta esu. thumbup.gif
Atsakyti
Skaitinėju forumus ir jau nebesuprantu. blush2.gif Tai X-lander XA 2009 m. telpa įvažiuot į liftą ar ne? Koks iš tikrųjų yra atstumas tarp ratų? Nes vienos sako, kad tikrai neįvažiuosi, o kitur skaičiau, kad be problemų įvažiuoja į liftus (senesnės statybos daugiaaukščiuose). Kaip yra iš tikrųjų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ermik @ 2012 07 24, 16:49)
Skaitinėju forumus ir jau nebesuprantu.  blush2.gif Tai X-lander XA 2009 m. telpa įvažiuot į liftą ar ne? Koks iš tikrųjų yra atstumas tarp ratų? Nes vienos sako, kad tikrai neįvažiuosi, o kitur skaičiau, kad be problemų įvažiuoja į liftus (senesnės statybos daugiaaukščiuose). Kaip yra iš tikrųjų?  g.gif

Kad tie liftai kad ir senesnės statybos namuose skirtingi, i viena laisvai i kita duris paspaudi ir su pilvu ikisi vezima smile.gif ,taip kad rata nuimti nereikėjo biggrin.gif
Atsakyti
Na va, mes jau menesi laiko naudojam x-lander move modeliuka. Aisku, pakolkas tik lopsi. Tai galiu pasakyti, kad vezimas liux. Manevringumas 10 balu, sudejimas-nuemimas - 10 balu. Nera lengvas, bet mes jo niekur nenesiojam tik i bagazine ikelt kartais reikia, tad svors nera aktualu. Va vienintelis minusas tai man noretusi geresnes amortizacijos. Pradzioj nesupratom su vyru kodel ratukai priekiniai barska. Nuleido oro is ratu, tada viskas ok, bet stumti sunkiau, todel paprasiau, kad vel pripustu. Lygiais keliukais vaziuoja be priekaistu, bet va kokiais duobetais jau biski barskutis... tokie mano pastebejimai pakolkas. Kai pereisim i sportine dali, vel parasysiu savo ispudzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 07 24, 00:09)
mazylioratai.lt juos pardavineja. Be to, ten ir garantini aptarnavima teikia. Nesvarbu, kur bepirktum X-Lander vezimelius, vistiek gabenami garantiniam butent i Mazylio ratus.
Tik nesupratau kas ko ir is kur nepirko?  g.gif   rolleyes.gif
X-Lander vezimeliai tikrai einami, patogus ir geri modeliukai. Tik zinoma, kiekvienas renkasi kam ko reikia.  mirksiukas.gif  Daug kas dar senesniais modeliukais naudojasi, perka, perperka, perparduoda ir pan., nes jie patogus ir patvarus. O ir nauja ipirkti ne kiekvienam imanoma. Bet mes visdelto isigijom nauja, tai varinejam visur kaip su tanku, ziauriai patenkinta esu.  thumbup.gif

aciu 4u.gif ziurineju mazylioratai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo labamba: 26 liepos 2012 - 09:27
QUOTE(Arvile' @ 2012 07 26, 09:10)
Na va, mes jau menesi laiko naudojam x-lander move modeliuka. Aisku, pakolkas tik lopsi. Tai galiu pasakyti, kad vezimas liux. Manevringumas 10 balu, sudejimas-nuemimas - 10 balu. Nera lengvas, bet mes jo niekur nenesiojam tik i bagazine ikelt kartais reikia, tad svors nera aktualu. Va vienintelis minusas tai man noretusi geresnes amortizacijos. Pradzioj nesupratom su vyru kodel ratukai priekiniai barska. Nuleido oro is ratu, tada viskas ok, bet stumti sunkiau, todel paprasiau, kad vel pripustu. Lygiais keliukais vaziuoja be priekaistu, bet va kokiais duobetais jau biski barskutis... tokie mano pastebejimai pakolkas. Kai pereisim i sportine dali, vel parasysiu savo ispudzius smile.gif

padarykit aukso viduriuka ratuose ir bus super duper thumbup.gif
Atsakyti
Niu va, pardaviau seses Limited Girl Edition ir broliui nupirkom 2012 metu XA. Aisku norejom X-move, bet pasake, kad dabar ispirktas, atvaziuotu tik po menesio, o vasara likt be vezimo schmoll.gif Naudojam jau savaite. Reziume: lyginant su 2010 m. modeliuku (turejom vulcano) ir musu seses naudota Limited Girl edition - 2012 metu medziagos thumbup.gif vaikas miegodamas nebeprakatuoja net per didziausius karscius. Senesni vezimai be medvilninio ciuzinuko per karscius - galva buvo visa slapia, o ir tas ciuzinukas grozio neprideda rolleyes.gif niu ir sedi mano vaikas, nes sedima dalis pasidaro 90 laipsniu, ko seno modeliuko sportinukai neturejo. Kol kas tokie pastebejimai.

QUOTE(ermik @ 2012 07 24, 17:49)
Skaitinėju forumus ir jau nebesuprantu.  blush2.gif Tai X-lander XA 2009 m. telpa įvažiuot į liftą ar ne? Koks iš tikrųjų yra atstumas tarp ratų? Nes vienos sako, kad tikrai neįvažiuosi, o kitur skaičiau, kad be problemų įvažiuoja į liftus (senesnės statybos daugiaaukščiuose). Kaip yra iš tikrųjų?  g.gif

ju buna su skirtinga vaziuokle. Klasikinis - per platus senos statybos daugiaauksciu liftams, tad jei aktualu - reikia imt su siaura vaziuokle, mes butent tokia turejom ir dabar siaura nusipirkom mirksiukas.gif

QUOTE(Arvile' @ 2012 07 26, 09:10)

mums ta pati problema buvo, tik traskejimas ir rato blaskimasis atsirasdavo, kai greiciau eidavom. Tad si kart pirkdama nauja vezima MAzylio ratuose pasiklausiau, kame cia beda. Pasake - jei traska, prasom i musu servisa - sutvarkys mirksiukas.gif cia matyt kazkoks defektukas islenda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julija_15: 26 liepos 2012 - 11:55
QUOTE(ermik @ 2012 07 24, 17:49)

Tiesiog paprasykite kad pamatuptu vaziuokle,kiek cm.Mes turejome ,atrodo 2009m. X landeri,buvo 59,5 cm.,jei neklistu,nebeprisimenu g.gif .Tilpo puikiausiai i daugoabucio lifta.
Atsakyti
Mergaites, o kaip atsiliepimai apie X-LANDER XA 2012 automobilines saugos kedutes, kurios ieina i universalaus vezimelio komplekta. Kokie atsiliepimai apie ju sauguma?
Atsakyti
QUOTE(FleurDeLis @ 2012 08 15, 15:23)
Mergaites, o kaip atsiliepimai apie X-LANDER XA 2012 automobilines saugos kedutes, kurios ieina i universalaus vezimelio komplekta. Kokie atsiliepimai apie ju sauguma?

Kad daug kokybiskesnes ir patogesne nei anksteniuju metu XL keduciu, tai faktas. Ir nebe tokios gilios, kaip senesniosios, ir medziagyte kokybiska. O saugumo reikalavimus jos beabejo atitinka, kitaip neleistu prekiauti, juk yra tam tikrai saugumo reikalavimai, kuriu laikomasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 08 15, 17:50)
Kad daug kokybiskesnes ir patogesne nei anksteniuju metu XL keduciu, tai faktas. Ir nebe tokios gilios, kaip senesniosios, ir medziagyte kokybiska. O saugumo reikalavimus jos beabejo atitinka, kitaip neleistu prekiauti, juk yra tam tikrai saugumo reikalavimai, kuriu laikomasi.  mirksiukas.gif

aiskuma, aciu 4u.gif
Atsakyti