QUOTE(Julija_15 @ 2012 10 11, 14:56)
Mes turim siu metu XA, vyras labai norejo X-move, bet:
1. tuo metu nebuvo musu pasirinktos spalvos;
2. nepatiko, kad visa sedima dalis nusiima kartu su remu, tai zinokit, bagazines reikia didesnes, o kadangi musu masiniukas nera ypatingai didelis, tai likom prie XA.
Kai rinkomes vezima, as paklausiau Mazylio ratu savininko, tai kuris is vezimu turi pilnai gulima padeti. Atsake - nei vienas! taip padaryta tam, kad kai mamyte uzvaziuoja ar leidziasi nuo saligatvio i vaziuojamaja dali, maziukas nebutu nei sekundes galva zemyn. Tai kad nei X-move, nei XA pilnai gulimos padeties neturi.
O vat pilnai sedima X-move ir XA 2012 m. modeliai pasidaro, 2010-2011 m. XA modeliai tos padeties neturejo, tad teko atsikratyt vezimo
Beje, siandien nuseginejau ciuzinuka, nes norejau skalbt. Tai likau laaaabai patenkinta, kad jis labai paprastai nusiima. Galiu palyginti, nes turejom 2009 limited Girl ir 2010 XA Vulcano... Tai limituota aisku - be priekaistu, bet vat 2010 metu vidinis ciuzinukas nuolat slankiojo, ir buvo ne savo vietoj. O 2012 m. XA modeliuko ciuzinukas pasirodo turi knopkytes, kuriomis fiksuojasi prie remo. Be to, daug lengviau nusiima visos dirzeliu apsaugeles. Dar pliusas - sios apsaugeles su knopkytem, nes kai su lipukais - nuo dazno skalbimo jie prasciau po to limpa.
Tokie mano pastebejimai.
Vienintelis minusas - medziagyte labai lengvai uzkabinama... ypac kai mazius pakase dantukus i buomeli, keleta siulu ir pabego
Tai vat, kiekvienas renkasi pagal savo nusistatytus kriterijus...
Bet X-Move modeliukas pilnai gulimos padeties neturi, nugareles vistiek nepadare tokios tiesios, kaip kad XA modeliukui.
Mes kai turejom 2010m Jungle modeliuka, tai as tiesiog isemiau ta ciuzinuka ir baigta, jokiu slankiojimu.

Nors va, kas liecia medziagas, man vistiek labiau patiko 10'm, o ne dabartiniu,,,

Bet tfu tfu tfu, po kol kas dar issaugojom.

O jei taip atsitiktu, kad medziagele isirtu buomelyje ir pan., tai visu pirma-yra garantinis, antra-galima sugalvoti kita juoda medziagele uzdeti pasiuvus, o geriausias dalykas, bent jau as manau ir ka daryciau, jei taip atsitiktu, tai nuvezciau kur masinu salonus apsiuva ir tuoj man buomeli padarytu kaip nauja, apsiuta oda.