Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimėliai

QUOTE(Tekantisaule @ 2012 10 20, 12:39)
Sveikinimai isigijus nauja gera pirkini!  4u.gif
Nu, kad mes dirzus segam tik ties liemeniu, juk kuo puikiausiai uzsisega, nebutinai ir petukus prisegti.  g.gif
Kad buomelis neapsaugotas nuo istepliojimu, tai taip...bet...jis skalbiamas, o be to, jei nieko nevalgysit ir neistepsit.  mirksiukas.gif
Man asmeniskai apsaugele ant kojyciu labiau patinka si, nei anu senesniu metu.  ax.gif

Pas mus ratai tokie pilki, nu grynai, kaip pati Europe spalvyte.  ax.gif Nemaciau parduotuveje, kad naujos kolekcijos ratai butu sidabriniai.  ax.gif Sidabriniai 2009-2011m.  rolleyes.gif  Mes turejom 2010m. Jungle modeliuka, tai buvo sidabriniais ratlankiais.  ax.gif

Jo pasirodo galima ir tik ties liemeniu susekti (tiek, kad senam 2009 buvo keturi segimai, dabar tie juosmens dirzai prijungti, nzn kaip cia tiksliau parasyti), bet visai patogu kai kelis kartus pabandai smile.gif
Tik va del tu ratu idomiai, neatkreipiau demesio pirkdama i sia detale, tai tikriausiai buvo galima rinktis ta spalvyte:hm
Atsakyti
QUOTE(chainteef @ 2012 10 21, 17:43)
Jo pasirodo galima ir tik ties liemeniu susekti (tiek, kad senam 2009 buvo keturi segimai, dabar tie juosmens dirzai prijungti, nzn kaip cia tiksliau parasyti), bet visai patogu kai kelis kartus pabandai smile.gif
Tik va del tu ratu idomiai, neatkreipiau demesio pirkdama i sia detale, tai tikriausiai buvo galima rinktis  ta spalvyte:hm

Na va, saunu, radot kaip dirziukus per liemeni susegti! thumbup.gif
O del ratu spalvos...net neisivaizduoju kaip tai galejo buti sidabriniai, nes mes kai pirkom, sake visa kolekcija yra su pilkais, tokiai tamsiai ratais. g.gif O gal Jums senesniu metu vaziuokle idave. g.gif
Atsakyti
Gal kas susidurete su sunkiai besisukiojanciais priekiniais ratukais (360 kampu) XA modelyje? pas mus kazkaip tik uzfiksuotoje padetyje viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(nera kas @ 2012 10 24, 22:51)
Gal kas susidurete su sunkiai besisukiojanciais priekiniais ratukais (360 kampu) XA modelyje? pas mus kazkaip tik uzfiksuotoje padetyje viskas ok.

O kas jiems yra, tiesiog sunkiai sukinejasi apie savo asi, ar vaziuojant sunkiai sukinejasi? Meginkite, pirmiausia nueme ratukus viska isvalyti, o tada is naujo ratukus sutepti.
Niekad nera teke susidurti su tokia problema, bet manau, kad cia truksta tik ranka prideti. mirksiukas.gif Reikia dazniau vezimeli profilaktiskai isvalyti ir sutepti, tada nekils jokiu problemu. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 25 spalio 2012 - 10:18
QUOTE(chainteef @ 2012 10 19, 20:50)
Na va mes taip pat isigijome nauja modeliuka xa, antarctica... is minusiuku tai - nepatinka dirzai, senam (bent jau pries tai turetam limited boy) buvo galima segti tik ties liemeniu, t.y. nesegant per pecius, dabar viskas kartu sad.gif ir man asmeniskai sunkiau uzsisega visa ta sistema...  Pats buomelis kazkaip neapsaugotas nuo istepliojimu, t.y. ta dalis, kuri nusiima skalbimui trecdali tik buomo apima.
Apsaugele ant kojyciu, man labiau patiko senesnio modelio...
Pliusas tik matau, kad patogiau nugaryte pasikelia-nusileidzia...  Del medziagos dar neapsisprendziau, is pirmo "paciupinejimo" mielesne buvo senesne, bet gal si kazkuom geresne, dar reikia pavazineti  biggrin.gif

Dar klausimas turinciom naujus modelius - ratu "lietnykai" pas jus sidabriniai ar juodi? Dabar kazkaip atkreipiau demesi, kad pas mus sidabriniai, o psl ziuriu juodi?  4u.gif

Tai panasia patirti turim mirksiukas.gif mes irgi turejom Limituota, tik Girl, o dabar Antarctica, tik dar spejom su 2010-2011 m. Vulcano pavazinet 4u.gif
Niu tai Limited ir yra limituota... man musu Limited Girl irgi labiau patiko, prie Jusu isvardintu privalumu, dar prideciau patogesni tasiuka, kad nereik rankenas atskirai segt...
Bet palyginus su 2010-2011 sis modeliukas tikrai pranasesnis. Beje tik Limited kolekcija turejo buomelio apsauga (taip pat kaip ir medziagytes apsauga kojugaly), 2010-2011 m. modeliukai to irgi neturejo sad.gif
O su ratais Jus "isdure", uzkabino senos kolekcijos ratus. 4u.gif o gal ir visa vaziuokle seno modelio. Mums irgi panasi istorija buvo, kai pirkom Limituota, tai apatini pirkiniu krepsi prisege nuo paprasto tu metu kolekcijos XA - juoda su X rate, o Limituoto turejo but su atitnkamais piesiniais, ir tai supratau tik jau dedama skelbima pardavimui, kai pamaciau Limited Boy parduodamo vezimo nuotraukytes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julija_15: 29 spalio 2012 - 17:27
Sveikos,
gal galite rekomenduoti kur Vilniuje apziureti siuos vezimelius? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Abbe @ 2012 11 01, 02:09)
Sveikos,
gal galite rekomenduoti kur Vilniuje apziureti siuos vezimelius? 4u.gif

Vilniuje yra tiesioginiai X-lander atstovai "Mazylio ratai", adresu Laisvės pr.77B, (Pašilaičiai). Tel.nr. 8-601 70001
Atsakyti
QUOTE(Julija_15 @ 2012 10 29, 18:17)
Tai panasia patirti turim  mirksiukas.gif mes irgi turejom Limituota, tik Girl, o dabar Antarctica, tik dar spejom su 2010-2011 m. Vulcano pavazinet  4u.gif
Niu tai Limited ir yra limituota... man musu Limited Girl irgi labiau patiko, prie Jusu isvardintu privalumu, dar prideciau patogesni tasiuka, kad nereik rankenas atskirai segt...
Bet palyginus su 2010-2011 sis modeliukas tikrai pranasesnis. Beje tik Limited kolekcija turejo buomelio apsauga (taip pat kaip ir medziagytes apsauga kojugaly), 2010-2011 m. modeliukai to irgi neturejo sad.gif
O su ratais Jus "isdure", uzkabino senos kolekcijos ratus. 4u.gif o gal ir visa vaziuokle seno modelio. Mums irgi panasi istorija buvo, kai pirkom Limituota, tai apatini pirkiniu krepsi prisege nuo paprasto tu metu kolekcijos XA - juoda su X rate, o Limituoto turejo but su atitnkamais piesiniais, ir tai supratau tik jau dedama skelbima pardavimui, kai pamaciau Limited Boy parduodamo vezimo nuotraukytes

Jo sutinku, kad limituota kolekcija neblogi vezimukai buvo 4u.gif bet dabar kai jau truputuka prisipratinau naujaji, tai tikrai galiu sakyti, kad irgi geras daiktas smile.gif Man tikrai labai patinka nugaryte, ji tokia kiestesne ir valdymas geresnis.
O del ratu, manau, kad buna ir tokie, ir tokie...bent Mazylio ratu psl dar kelis kart perziurejau, ten irgi vienas vezimukas su sidabriniais "lietnykais", o apatinis pirkiniu krepsys atinka nauja kolekcija smile.gif siap net patinka sakyciau man daugiau tie sidabriniai smile.gif
Tik dar man atrodo, kad mano limited truputuka minkstesnis buvo, kartais jauciu, kad tarska ratai... bet gal cia man tikrai kokia nostalgija seniems ratams, kad vis kazka atrandu ne taip ... smile.gif) ax.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Neturėjau dar kada perskaityti visą temą... Turim X-lander vežimėlį, jau senokas, man rodos 2005 metų g.gif Nusipirkau ir tą šiltesnį miegmaišiuką, bet kad jį įdėjus man sūnus į sportinę dalį jau vos telpa g.gif čia normalu ar aš įdėti nemoku, ar nauji x-landeriai šiek tiek didesni yra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(medlink @ 2012 11 12, 10:18)
Sveikos smile.gif

Neturėjau dar kada perskaityti visą temą... Turim X-lander vežimėlį, jau senokas, man rodos 2005 metų  g.gif  Nusipirkau ir tą šiltesnį miegmaišiuką, bet kad jį įdėjus man sūnus į sportinę dalį jau vos telpa  g.gif  čia normalu ar aš įdėti nemoku, ar nauji x-landeriai šiek tiek didesni yra?  g.gif

Nezinau, kaip tuose senesniuose modeliukuose, bet mes i saviski XA'12 jau klojam avikailio patiesala nuo vokelio kur atsisega, aprengiu maze (18men.) kombiuku ir dar lieka vietos sociai. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos

Turim XA siu metu vezimeli. Spalva europa. Mano ponaitis sia savaite jau persikrauste i sportine dali, kuri man parduotuvej ir reklaminiam kataloge labai patiko. Gyvai taip jau nebepatinka. Kol suradau kaip prisegti prie nugareles kabanti maisa... O dabar kita beda turiu -sonines sieneles labai atstoja, tiesiai nesilaiko, spaudzia leliukui galvyte is sonu. Sitoj Temutej radau tik viena zinute apie tai, ir nei vieno atsakymo. Tai kaip ten yra su tais sonais? Paguoskit prasau. Ai ir dar mano ponaitis nuslysta zemyn kartu su uzklotu kojoms.... zodziu nusivyliau. Beje gal zinot ar xlanderiams tinka kitu firmu kailiniai vokeliai?
Atsakyti
Sveikutes, galvoju pirkti deveta Xlander X1 vezimuka, gal galite papasakoti kas toki turi kokie pliusai ir kokie minusai? 4u.gif
Atsakyti