Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimėliai

QUOTE(dzoita @ 2012 11 30, 22:56)
AGA Design X - Type

http://vaikutis.lt/s...ezimelis-x-type

Aš kažkaip galvoju, gerais vežimėliais yra važinėjama ilgai, ir daug skelbimų nerasi apie tokius biggrin.gif

aciu uz nuoroda, turesiu omeny, kad tokiu reik vengt svo kely :-)
x landeriu ir skelbimu nera, o jei atsiranda, ilgai kabo. pati ziurejau miliuka, zipuka ir x landeri. na, x landerio visai kt klase. visgi pasiemem navingtona cadet, nes x landeris sunkokas ir sunkiai telpa i lifta. apsispresti buvo sunku, tikiuosi, kad nesigailesiu.
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 11 30, 23:56)
AGA Design X - Type

http://vaikutis.lt/s...ezimelis-x-type

Aš kažkaip galvoju, gerais vežimėliais yra važinėjama ilgai, ir daug skelbimų nerasi apie tokius biggrin.gif

O vargeli, tu X-type dar yra pardavime... biggrin.gif as maniau, kad ju senai nebegamina. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(safyre @ 2012 12 01, 00:51)
aciu uz nuoroda, turesiu omeny,  kad tokiu reik vengt svo kely :-)
x landeriu ir skelbimu nera, o jei atsiranda, ilgai kabo. pati ziurejau miliuka, zipuka ir x landeri. na, x landerio visai kt klase. visgi pasiemem navingtona cadet, nes x landeris sunkokas ir sunkiai telpa i lifta. apsispresti buvo sunku, tikiuosi, kad nesigailesiu.

Praneskite kaip jis Jums, kai jau turesite vezimeli ir kai ji ismeginsite. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 01 gruodžio 2012 - 01:01
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 12 01, 01:02)
Praneskite kaip jis Jums, kai jau turesite vezimeli ir kai ji ismeginsite.  mirksiukas.gif

ok, pasidalinsiu ispudziais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(safyre @ 2012 11 30, 23:51)
aciu uz nuoroda, turesiu omeny,  kad tokiu reik vengt svo kely :-)

Kad dėvėtų kainos nelabai skiriasi nuo naujų, tai dėl to ir kabo biggrin.gif Galvojau ir aš iš pradžių dėvėto ieškot, bet kad kaina apie 600 litų, kai naujo 870 lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(dzoita @ 2012 12 03, 14:14)
Kad dėvėtų kainos nelabai skiriasi nuo naujų, tai dėl to ir kabo biggrin.gif Galvojau ir aš iš pradžių dėvėto ieškot, bet kad kaina apie 600 litų, kai naujo 870 lotuliukas.gif

Beto, viso komplekto parduotuvėje kaina apie 2000 litų, tai jeigu perkant atsikrai: sportinis variantas 870 + lopšys 200. 1070 litų. Tai ne jau adapteriai su autokėdute 1000 kainuoja? blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 12 03, 15:18)
Papildyta:
Beto, viso komplekto parduotuvėje kaina apie 2000 litų, tai jeigu perkant atsikrai: sportinis variantas 870 + lopšys 200. 1070 litų. Tai ne jau adapteriai su autokėdute 1000 kainuoja? blink.gif  biggrin.gif

O kur Jus radot nauja X-landeri 12-13 metu kolekcijos uz 870lt. blink.gif
Mes vien uz sportinuka sumokejome 1100lt. + dar visi aksesuarai (rankine, pompa ratams, apsauga nuo lietaus, puodelio laikiklis) viso gavosi apie 400lt., tai uz komplekta be lopsio ir autokedutes mums gavosi 1500lt. ir tikrai ne tiek, kiek rasote. schmoll.gif Gal Jus koki sena modeli ziurite, bet nauji ne tiek kainuoja tikrai. schmoll.gif
Viso komplekto kaina, priklausomai koki pirksite (ar XA, ar Move) ir kainuos tuos 2000lt. Kaip ir sakiau, nezinau ir kur Jus tokias kainas traukiate, imeskite nuorodas, paziuresim...
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 12 03, 15:54)
O kur Jus radot nauja X-landeri 12-13 metu kolekcijos uz 870lt.  blink.gif
Mes vien uz sportinuka sumokejome 1100lt. + dar visi aksesuarai (rankine, pompa ratams, apsauga nuo lietaus, puodelio laikiklis) viso gavosi apie 400lt., tai uz komplekta be lopsio ir autokedutes mums gavosi 1500lt. ir tikrai ne tiek, kiek rasote.  schmoll.gif  Gal Jus koki sena modeli ziurite, bet nauji ne tiek kainuoja tikrai.  schmoll.gif
Viso komplekto kaina, priklausomai koki pirksite (ar XA, ar Move) ir kainuos tuos 2000lt. Kaip ir sakiau, nezinau ir kur Jus tokias kainas traukiate, imeskite nuorodas, paziuresim...

Sau žiūrau senesnio modelio va tokį ax.gif

http://www.shop24.lt...duct-33180.html

12/13 1025 http://www.shop24.lt...liai-lt-lt.html.

O lopšiukus atsimenu dar ne taip seniai mačiau skelbiu. Naujus po 200 išpardavinėjo, bet dabar jau nerandu skelbimo. Turbūt išgraibstė biggrin.gif

O kur jūs pirkote vežimaitį? Maniškis sako geriau imam tiesiai iš parduotuvės, nes negali žinot ką toj dėžėl pristatys į namus biggrin.gif Aš sakau, kad jam kvakšt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 12 03, 19:10)
Sau žiūrau senesnio modelio va tokį ax.gif

http://www.shop24.lt...duct-33180.html

12/13 1025 http://www.shop24.lt...liai-lt-lt.html.

O lopšiukus atsimenu dar ne taip seniai mačiau skelbiu. Naujus po 200 išpardavinėjo, bet dabar jau nerandu skelbimo. Turbūt išgraibstė biggrin.gif

O kur jūs pirkote vežimaitį? Maniškis sako geriau imam tiesiai iš parduotuvės, nes negali žinot ką toj dėžėl pristatys į namus biggrin.gif Aš sakau, kad jam kvakšt blush2.gif

Na, tai ir reikejo pradeti nuo to, kad Jus ziurite 10 metu modeliukus. mirksiukas.gif Aisku, jie uztat ir pigesni. Tarkim as nusipirkusi uz 1500lt. vezimuka, tikrai neparduosiu uz 500lt. schmoll.gif Kazkada mes irgi turejom butent toki, t.y. Jungle spalvytes, bet tada buvo taip pat tik atsirade ir mokejom apie tuks.lt., kaip ir dabartiniai sportinukai, kainuoja virs tuks.lt. O lopsiukus maciau ir as skelbiu, bet ten taip pat senesniu kolekciju, ne 12-13m. Jie skiriasi ir modeliu, ir spalviniu atzvilgiu. Ir jei tarkim as nusipirkau siu metu kolekcijos sportinuka, tai tikrai nenoreciau senesniu metu kolekcijos lopsio. schmoll.gif
Mes pirkome is www.mazylioratai.lt ir jau antra karta, na, radom kas priklauso ir tikrai nenusivylem. Be to, juk dabar viska pakeicia ir tt. Vartotojas turi savo teises, taip kad cia pardavejai nesuzais tikrai. schmoll.gif Bet pas juos (bent jau internetinej svetainej) nera seneniuju metu XL modeliuku, tik naujieji.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 03 gruodžio 2012 - 18:25
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 12 03, 18:23)
Na, tai ir reikejo pradeti nuo to, kad Jus ziurite 10 metu modeliukus.  mirksiukas.gif  Aisku, jie uztat ir pigesni. Tarkim as nusipirkusi uz 1500lt. vezimuka, tikrai neparduosiu uz 500lt.  schmoll.gif  Kazkada mes irgi turejom butent toki, t.y. Jungle spalvytes, bet tada buvo taip pat tik atsirade ir mokejom apie tuks.lt., kaip ir dabartiniai sportinukai, kainuoja virs tuks.lt. O lopsiukus maciau ir as skelbiu, bet ten taip pat senesniu kolekciju, ne 12-13m. Jie skiriasi ir modeliu, ir spalviniu atzvilgiu. Ir jei tarkim as nusipirkau siu metu kolekcijos sportinuka, tai tikrai nenoreciau senesniu metu kolekcijos lopsio.  schmoll.gif 
Mes pirkome is www.mazylioratai.lt ir jau antra karta, na, radom kas priklauso ir tikrai nenusivylem. Be to, juk dabar viska pakeicia ir tt. Vartotojas turi savo teises, taip kad cia pardavejai nesuzais tikrai.  schmoll.gif Bet pas juos (bent jau internetinej svetainej) nera seneniuju metu XL modeliuku, tik naujieji.

Tai dabar jau daug kur nauji modeliai, o man va būtent tas gražiausias biggrin.gif Ir šiuos senus modelius dabar po 500-600 pardavinėja, nes kai pirko, mokejo ne 870 biggrin.gif Todėl ilgai skelbimai ir voliojasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 12 03, 19:36)
Tai dabar jau daug kur nauji modeliai, o man va būtent tas gražiausias biggrin.gif Ir šiuos senus modelius dabar po 500-600 pardavinėja, nes kai pirko, mokejo ne 870 biggrin.gif Todėl ilgai skelbimai ir voliojasi smile.gif

Tai cia velgi nuo daug ko priklauso...juk jie eina is ranku i rankas. mirksiukas.gif Nebutinai gali buti tie patys. Juk kazkuriuo laiku jie ipatingai buvo paklausus, tai visi ju prisipirke buvo, o juk vistiek ateina metas, kai reikia parduoti...taigi, parduodamu daugeja, o vezimeliu pasiula irgi dideja, o tuo labiau, kai kazkas jau turejes, gal net nebenori tokio pat...taip ir sukasi tas uzburtas ratas. mirksiukas.gif As netgi zinau, maciau ir atpazystu, kad va, mes savo XL'10 Jungle vezimeli pardavem uz 700lt. su visais priedais (kai mokejom apie 1300lt), bet va, jau panaudojus antram seimininkui ta pati vezimeli parduoda uz 600lt., nes raso, kad vieno seimininko. lotuliukas.gif Tiesiog dauguma, kiek pastebejau, meluoja. Perka devetus ir parduoda, uz gera kaina, nenukentedamas finansiskai, ko negali pasakyti apie pirmini seimininka, nes jis praranda nemaza pinigu suma, kadangi pirkejai visad issidirbineja, sakydama, kad va, jau devetas, jau paseno ir t,t.
As zinau tik viena, kad manes nevilioja deveti vezimai ir pirkau, perku ir pirksiu tik nauja. ax.gif Del to zinau, kokia preke isigijau, ir ka parduodu...nereikia man issidirbineti ir meluotis, kadangi visus dokumentus turim, o ir vezimeliai pas mus neuzsilaikydavo, greit parduodavom... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 03 gruodžio 2012 - 19:14
Tik dar labiau patvirtinot mano nuostatą imt naują lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 12 03, 20:15)
Tik dar labiau patvirtinot mano nuostatą imt naują lotuliukas.gif

Na, gal dar cia ir loterija... ax.gif Bet as nenoriu, kad mane apgautu, todel ir pati taip nesielgiu. Savo jauniausiai dukrytei buvom pirke nauja Marita, tai pardavem absoliuciai be jokiu, defektu, nubraizymu ir pan., tai netgi ta mama, kuriai pardavem vezimeli paskambino man ir padekojo, uz tai, kad gavo nuostabu vezimeli, taip gerai issaugota, kaip nauja...buvo be galo laiminga, aisku, man tai irgi kele dideli dziaugsma ir pagloste sirdi. biggrin.gif
Ko gero, pries perkant reiktu atkreipti demesi kelintu metu modeli perki, ar yra dokumentai ir t.t., tada didesne tikimybe nusipirkti tvarkinga ir kokybiska daigta.
Atsakyti
sveikos, ka
mamytes manote apie si varianta, nusiziurejom ji tik dar neapsisprendziam g.gif
http://www.mazyliora...utokedute-x-car
Atsakyti