Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimėliai

QUOTE(saulutemenuliukas @ 2012 12 10, 08:43)
o mes jau turime xmove, europa spalvyte su be safe kedute, bet dar nenaudojame, laukiame leliaus gimstant. Bet kai panaudosime tai pazadu atvirai parasyti savo nuomone:-)
Rinkomes tarp daugybes modeliu ir apsistojome ties siuo:-)

Bus labai idomu isgirst atsiliepimus, nes mes turim lygiai toki pati biggrin.gif tik kedute X-Car. Lauksim ispudziu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 11 30, 16:30)

Parduotuvė "Viskas mažyliams" Pramonės pr. 16, Kaunas, Urmo bazė, Geltona galerija, 4 sale, 33 vieta. tel.:8-674-27235
Parduotuvė "Limpopo" Islandijos pl. 32, Kaunas PC "MEGA" tel.: 8-652 44906

Urmo bazė, geltona galerija, 4 vieta - Mato baldai biggrin.gif
Parduotuvė "Limpopo" Islandijos pl. 32, Kaunas PC "MEGA" - nebėra jos, ten jau kita su trim Emaljungos vežimukais ir vienu Chicco biggrin.gif
Kiek menu, kiek esu buvus, bet "Viskas mažyliams" niekad nemačiau X-Lander vežimukų....
Vienu žodžiu, Kaune jų nėra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 12 14, 16:27)
Urmo bazė, geltona galerija, 4 vieta - Mato baldai biggrin.gif
Parduotuvė "Limpopo" Islandijos pl. 32, Kaunas PC "MEGA" - nebėra jos, ten jau kita su trim Emaljungos vežimukais ir vienu Chicco biggrin.gif
Kiek menu, kiek esu buvus, bet "Viskas mažyliams" niekad nemačiau X-Lander vežimukų....
Vienu žodžiu, Kaune jų nėra lotuliukas.gif

Vadinasi internete pateikti adresai neatnaujinti...Tada meginkite pasiskambinti i Mazylio ratus, o ten Jums pasakys, kur Kaune prekiaujami X-Lander vezimeliai. mirksiukas.gif
Atsakyti
Pažiūrėjau, jų parduotuvė taip pat Vilniuje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoita @ 2012 12 14, 23:22)
Pažiūrėjau, jų parduotuvė taip pat Vilniuje smile.gif

Taip, Vilniuje. Bet galite jiems paskambinti ir paklausti, kur yra ju pardavinejamu X-lander vezimeliu Kaune.
Atsakyti
Kiek man zinoma, Kaune nera... mes patys kaunieciai, bet apziuret vaziavom i Vilniu.
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2012 12 15, 21:51)
Kiek man zinoma, Kaune nera... mes patys kaunieciai, bet apziuret vaziavom i Vilniu.

vaikams.eu neturi Kaunas? Nors ir raso, kad tik Vln pas mus Klaipedoje yra parduotuve, tai turi ten du gal x landerius biggrin.gif Na bet apziureti galima smile.gif
Atsakyti
Kiek ieskojau, dar turetu buti X-landeriu parduotuveje viskasvaikams, adresu: Kaune
Baršausko g. 68
Tel.: 8 65287471
Darbo laikas:
I - V: 11 - 18 val.
VI: 10 - 15 val.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 12 16, 18:45)
Kiek ieskojau, dar turetu buti X-landeriu parduotuveje viskasvaikams, adresu: Kaune
Baršausko g. 68
Tel.: 8 65287471
Darbo laikas:
I - V:  11 - 18  val.
VI:  10 - 15 val.

buvom ten, bet turejo tik viena ar du g.gif tikrai daug paprasciau nuvaziuot i Vilniu, apziuret visus modelius, pasikalbeti su sauniu vadybininku wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2012 12 16, 21:53)
buvom ten, bet turejo tik viena ar du  g.gif tikrai daug paprasciau nuvaziuot i Vilniu, apziuret visus modelius, pasikalbeti su sauniu vadybininku wink.gif

Na, cia kaip kam patogiau... mirksiukas.gif Reikiama modeli ir spalva, kiekviena parduotuve uzsako pagal kliento pageidavimus. mirksiukas.gif Mes kai pirkom savaji XA, tai neturejo musu norimos spalvytes, uzsisakem ir laukem apie pusantros sav. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 12 16, 23:31)
Na, cia kaip kam patogiau...  mirksiukas.gif  Reikiama modeli ir spalva, kiekviena parduotuve uzsako pagal kliento pageidavimus.  mirksiukas.gif  Mes kai pirkom savaji XA, tai neturejo musu norimos spalvytes, uzsisakem ir laukem apie pusantros sav.  ax.gif

Tiesiog Vilniuj yra visi modeliai ir galima juos apziureti. Mes savo spalvos irgi apie mensi laukem. Kaune isvis beveik nera X-Landeriu, arba seni modeliai. Tai kaip kam patogiau. Gal kazkam uztenka internete pasiziureti pries perkant. Man norejosi apziureti gyvai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2012 12 17, 13:29)
Tiesiog Vilniuj yra visi modeliai ir galima juos apziureti. Mes savo spalvos irgi apie mensi laukem. Kaune isvis beveik nera X-Landeriu, arba seni modeliai. Tai kaip kam patogiau. Gal kazkam uztenka internete pasiziureti pries perkant. Man norejosi apziureti gyvai...  4u.gif

Mes kai jau buvom kazkada turejo XA'10 Jungle modeliuka, tai uztat ir nebereikejo apziurineti gyvai, butume pirke ir neziureje, bet pasirodo, pas mus mieste yra visi modeliukai, tai nuvaziavom ir nusipirkom. Nors pries tai Jungle modeli, pirkom neziureje ir likom patenkinti. smile.gif
Aisku, gerai, jei arti kazkam Vilnius, na mums tai ohoho, kiek vaziuoti, tai net neapsimoketu. biggrin.gif
Atsakyti