Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimėliai

QUOTE(Tekantisaule @ 2012 12 28, 19:23)
Na, Jusu vaikas Jums spresti. Bet sveikatos atzvilgiu tai nera gerai. Bet Jums vistiek tai nesvarbu, kiek supratau...  biggrin.gif
Beje, lopsiuko ilgis vos 75cm.

Ir jei tas vezimas toks nepatogus, sunkus ir t.t., tai kam tokiu vazinet?? Vadinasi pirti reikia kita, o si pardavinet.  doh.gif

Jus esat pone Dieve kad sprendziat? Pries vos 60-50 metu maitinancios pagal kudikio nora buvo laikomos motinom-zudykem, maitinimas ne pagal grafika buvo laikomas viena is svarbiausiu mirtingumo iki metu priezastimi. Vos pries 40-30 metu kudikiu palom surysdavo i pagaliukus "tiesino stubura", pries 20 metu ka pagalvotu apie motina su slingu, o dabar: ak-ak, pazanga. Pries kelis desimtmecius misinis buvo laikomas pazanga, dabar maitina krutim iki mokyklos doh.gif ir grizo mada "atgal i urvus", taigi viena mada keicia kita, snd mokslo pazanga, ryt "prazutis", o vaikai kaip augo laimingi pas MYLINCIAS mamas taip ir auga. Reikia klausyt savo nuojautos, stebet savo vaika, o ne besikeicianciu vaiku auginimo madu vaikytis. Keista sutikt tokia pikta daugiavaike mama, paprastai jos buna svytincios ramybe ir laime wub.gif

Ar jus platinas tos vezimus ar ka? Cia viesas forumas ir issakiau savo nuomone, paremta mano patirtim. Kaip ir rasiau, vezimo sportine dalis man buvo nepatogi ir jos nenaudojau, be jusu "patarimo" kazkaip nusprendziau, aciu, pavelavot kelis metus.
Atsakyti
QUOTE(Mergiona @ 2012 12 28, 21:43)
Jus esat pone Dieve kad sprendziat? Pries vos 60-50 metu maitinancios pagal kudikio nora buvo laikomos motinom-zudykem, maitinimas ne pagal grafika buvo laikomas viena is svarbiausiu mirtingumo iki metu priezastimi. Vos pries 40-30 metu kudikiu palom surysdavo i pagaliukus "tiesino stubura", pries 20 metu ka pagalvotu apie motina su slingu, o dabar: ak-ak, pazanga. Pries kelis desimtmecius misinis buvo laikomas pazanga, dabar maitina krutim iki mokyklos  doh.gif ir grizo mada "atgal i urvus", taigi viena mada keicia kita, snd mokslo pazanga, ryt "prazutis", o vaikai kaip augo laimingi pas MYLINCIAS mamas taip ir auga. Reikia klausyt savo nuojautos, stebet savo vaika, o ne besikeicianciu vaiku auginimo madu vaikytis. Keista sutikt tokia pikta daugiavaike mama, paprastai jos buna svytincios ramybe ir laime  wub.gif

Ar jus platinas tos vezimus ar ka? Cia viesas forumas ir issakiau savo nuomone, paremta mano patirtim. Kaip ir rasiau, vezimo sportine dalis man buvo nepatogi ir jos nenaudojau, be jusu "patarimo" kazkaip nusprendziau, aciu, pavelavot kelis metus.

Dieve brangus, as issakiau savo nuomone be jokio pykcio, o pas Jus jo perskaiciau absciai. doh.gif As ir esu laiminga, bei svytinti, netgi viska ka rasiau, rasiau su sypsena. Be to, rasydama, taip ir maniau, kad gausiu diiiideli purvo gabala atgal. lotuliukas.gif (matot, man vel juokinga, bet Jums tai jau labai rimta, ko gero). Pas jus vien tik diiidelis moralas, su dar didesniu karteliu. biggrin.gif Gaila, kad toks menkas dalykas gyvenime, kaip vezimelis, gali sukelti tooookias dideles problemas Jums. biggrin.gif
Sekmes. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 28 gruodžio 2012 - 21:06
biggrin.gif Oho, kam cia tie piktumai? smile.gif

Beja, man visai patiko Mergionos issakytos mintys apie vaiku auginimo madas smile.gif Bet cia juk tema ne apie tai mirksiukas.gif Nesipykite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Arvile' @ 2012 12 28, 22:36)
biggrin.gif Oho, kam cia tie piktumai? smile.gif

Beja, man visai patiko Mergionos issakytos mintys apie vaiku auginimo madas smile.gif Bet cia juk tema ne apie tai  mirksiukas.gif Nesipykite  4u.gif

As tai nepykstu, Mergiona pyksta. biggrin.gif
Na, o madu nori, ar nenori, net nespesi vaikytis, o tuo labiau, kai kalba eina apie vaikus, tai is vis kas per mada gali buti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 12 28, 18:23)
IrJei gyvenate nuosavame name, arba max iki kokio trecio auksto, arba name su liftu, tada sis vezimelis tikrai patogus ir priimtinas variantas.  mirksiukas.gif

supratau,aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prince @ 2012 12 27, 21:28)
mergaites norejau pasiteirauti,esu zalia vezimeliuose bet kazkaip reiks isirinkti,leliukas gims birzelio pab.tai dar vasara ,ruduo ,ziema  ar tiks man jis kai vaikuciui jau bu 6 men ziema g.gif

Jei dabar laukčiausi antro leliaus, tai daryčiau taip: nesvarbu, ruduo, vasara, žiema, pavasaris ar pasaulio pabaiga, bet pirma griebčiau Roan Marita. Teko neseniai pastumdyti, kaip sakant paturėti. Lopšys gigantiškas! 85 cm ilgio ir 40-42 cm pločio. Ir pats lopšiukas darosi iki pilnai sėdimos padėties. Lingavo taip maloniai, ir ratai didžiuliai. Vienu žodžiu, ėmė visas kliūtis be vargo. Kai jau pradėtų normaliai sėdėti, tada perkraustyčiau į X-landerį, su priekiniais manevringais ratais biggrin.gif Ilgiems pasivaikščiojimams ir caro rūriko laikų šaligatviams lotuliukas.gif O kelionėms, vasarai ir nubėgimui iki pardės galvoju dar įsigyti ir skėtuką ( Chicco liteway).
Papildyta:
O dėl svorio ir aukšto, tai jei mama planuoja max lauke praleisti po pusvalandį, tai vežimėlio išvis nereik, geriau tada gera nešioklė biggrin.gif
Bet jei kaip aš valkiosis po 3-4 val ir daugiau, tai kas ta pusė minutės keiksmų prieš likusią kelių valandų palaima thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2012 12 30, 00:16)
Jei dabar laukčiausi antro leliaus, tai daryčiau taip: nesvarbu, ruduo, vasara, žiema, pavasaris ar pasaulio pabaiga, bet pirma griebčiau Roan Marita. Teko neseniai pastumdyti, kaip sakant paturėti. Lopšys gigantiškas! 85 cm ilgio ir 40-42 cm pločio. Ir pats lopšiukas darosi iki pilnai sėdimos padėties. Lingavo taip maloniai, ir ratai didžiuliai. Vienu žodžiu, ėmė visas kliūtis be vargo. Kai jau pradėtų normaliai sėdėti, tada perkraustyčiau į X-landerį, su priekiniais manevringais ratais biggrin.gif Ilgiems pasivaikščiojimams ir caro rūriko laikų šaligatviams lotuliukas.gif O kelionėms, vasarai ir nubėgimui iki pardės galvoju dar įsigyti ir skėtuką ( Chicco liteway).
Papildyta:
O dėl svorio ir aukšto, tai jei mama planuoja max lauke praleisti po pusvalandį, tai vežimėlio išvis nereik, geriau tada gera nešioklė biggrin.gif
Bet jei kaip aš valkiosis po 3-4 val ir daugiau, tai kas ta pusė minutės keiksmų prieš likusią kelių valandų palaima thumbup.gif

nu jo.... o poto vezimeliu turgeli atidaryti galima butu biggrin.gif
Mano puske turejo MARTITA, pati pardave vos tik vaikas sedet pradejo. Sunkus, grazus tik su lopsiu... na bet cia kiek zmoniu, tiek nuomoniu.
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2012 12 30, 15:55)
Mano puske turejo MARTITA, pati pardave vos tik vaikas sedet pradejo. Sunkus, grazus tik su lopsiu... na bet cia kiek zmoniu, tiek nuomoniu.

Bet is dalies, kiek pastebejau pati ir siaip kiek is artimu mamu girdziu, kad tikrai, kurie su lopsiu graziai atrodo, patogus, tada sportine dalis, arba negrazi, arba funkcionalumu nevykusi...nezinau, kiek kam tai pasiteisino, bet ir mes si karta nusprendeme pirkti geresnes kokybes lopsini vezimeli su autokedute, kad neapsikrauti vezimais, o paskui, kai jau reikes, nusipirkti gera sportini. Nes visdelto, bent jau man asmeniskai, su tuo paciu vezimeliu dar ir pabosta vazineti, o cia bus proga pakeisti i kita, naujesni ir nereikes atidaryti "vezimeliu turgaus". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Signa... @ 2012 12 30, 14:55)

Čia dar nieko, kitos mamos ne tiek vežimėliu pakeičia, išbando ar turi... lotuliukas.gif Kaip sakant, tobulo nėra.
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2012 12 30, 17:10)
Bet is dalies, kiek pastebejau pati ir siaip kiek is artimu mamu girdziu, kad tikrai, kurie su lopsiu graziai atrodo, patogus, tada sportine dalis, arba negrazi, arba funkcionalumu nevykusi...nezinau, kiek kam tai pasiteisino, bet ir mes si karta nusprendeme pirkti geresnes kokybes lopsini vezimeli su autokedute, kad neapsikrauti vezimais, o paskui, kai jau reikes, nusipirkti gera sportini. Nes visdelto, bent jau man asmeniskai, su tuo paciu vezimeliu dar ir pabosta vazineti, o cia bus proga pakeisti i kita, naujesni ir nereikes atidaryti "vezimeliu turgaus".  smile.gif

Sutinku. Man dauguma klasikiniu vezimu su sportine dalimi atrodo nekaip, labai nekaip.... Aplamai, zinokit, neissirenku vezimo niekaip, nes praktiskai visu sportines dalys nepatinka doh.gif
Sutinku ir su tuo, kad atsibosta. Bet man asmeniskai, tikrai gaila pinigeliu pirkti brangius vezimus ir dar du. Mano mazius gims balandzio gale, tai tikiuosi nors viena rasiu iki galo patinkanti vezima biggrin.gif
Atsakyti
Na Roan Marita ar Chicco Liteway labai brangiais nepavadinčiau.... Tik X-Lander kaina labiau kandžiojasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(KameHame @ 2012 12 30, 19:33)
Na Roan Marita ar Chicco Liteway labai brangiais nepavadinčiau.... Tik X-Lander kaina labiau kandžiojasi ax.gif

Oi ne, sie Jusu pamineti vezimeliai tikrai nera brangus. smile.gif O i chicco as is vis neziuriu ir neziuresiu. schmoll.gif biggrin.gif X-landeriai nepigus tikrai... Na, o mane vistiek labiausiai vistiek traukia prie Peg Perego Culla lopsinio. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Signa... @ 2012 12 30, 17:24)
Sutinku. Man dauguma klasikiniu vezimu su sportine dalimi atrodo nekaip, labai nekaip.... Aplamai, zinokit, neissirenku vezimo niekaip, nes praktiskai visu sportines dalys nepatinka  doh.gif
Sutinku ir su tuo, kad atsibosta. Bet man asmeniskai, tikrai gaila pinigeliu pirkti brangius vezimus ir dar du. Mano mazius gims balandzio gale, tai tikiuosi nors viena rasiu iki galo patinkanti vezima biggrin.gif

Dar turit laiko, tai beabejo nera kur skubeti. mirksiukas.gif Tuo labiau, kad po nauju gal bus kazkokiu akciju, arba nauju modeliu vezimeliu... tai tikrai kazka patinkama issirinksite. smile.gif
Atsakyti