Įkraunama...
Įkraunama...

X-Lander vežimėliai

QUOTE(zz_aiza @ 2013 01 30, 13:47)
o 2009 metu (kur be špykių ratukai jau) turi?

Neturi ir sie modeliai, nei pilnai sedimos, nei pilnai gulimos. Nors dauguma mamu to net nesupranta, arba nepasigenda.
Pilnai gulima ir pilnai sedima padetys atsirado tik su 2012-2013m. modeliukais.
Atsakyti
Patarkite prašau, kur permontuoti Kaune vežimėlio padangą? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Petruskele: 02 vasario 2013 - 18:51
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 01 30, 16:22)
Neturi ir sie modeliai, nei pilnai sedimos, nei pilnai gulimos. Nors dauguma mamu to net nesupranta, arba nepasigenda.
Pilnai gulima ir pilnai sedima padetys atsirado tik su 2012-2013m. modeliukais.

Kadangi anksciau sitam forume buvau skaicius, kad pasidaro pilnai sedima padetis, bandziau savo 2012 XA padaryt pilnai sedima padeti neatardzius dirzeliu. Nepavyko. Nuejau i mazylio ratus, ten pardaveja man pasake kad tikrai ji nepasidaro
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2013 02 02, 23:30)
Kadangi anksciau sitam forume buvau skaicius, kad pasidaro pilnai sedima padetis, bandziau savo 2012 XA padaryt pilnai sedima padeti neatardzius dirzeliu. Nepavyko. Nuejau i mazylio ratus, ten pardaveja man pasake kad tikrai ji nepasidaro

2012-2013m. modeliai TIKRAI pasidaro pilnai sedima ir pilnai gulima padetys. Patys turime XA'12 Europe ir jis su pilnai gulima ir su pilnai sedima pozicijomis. Ta pardavejp ko gero visai neismano ir nesupranta apie ka kalba eina (siaip dazniausiai taip ir buna biggrin.gif ) 2012-2013m. dirzeliu atardyti NEREIKIA, juk ir taip yra pilnai sedima ir pilnai gulimos padetys, as kalbejau apie senesniuosius modelius, bet kaip suprantu Jus nedaskaitete mano posto.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tekantisaule: 03 vasario 2013 - 12:44
Tekantisaule - jus kaip suprantu isbandzius daug vezimeliu biggrin.gif Pasakykit prasau apie X-lander XA ar minksti jie vaziuoja? is vienos mamos girdejau atsiliepima kad barska visas, nepatenkinta ji liko g.gif

Man labai patinka XA sportinukas. Atrodo patogus ir pravazus turetu buti. Jei nugareles padetis pasiguldo visiskai, gal vasara gimsianciam leliukui uztektu tik minksto lopsiuko ir sportinuko?
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 02 03, 13:44)
2012-2013m. modeliai TIKRAI pasidaro pilnai sedima ir pilnai gulima padetys. Patys turime XA'12 Europe ir jis su pilnai gulima ir su pilnai sedima pozicijomis. Ta pardavejp ko gero visai neismano ir nesupranta apie ka kalba eina (siaip dazniausiai taip ir buna  biggrin.gif ) 2012-2013m. dirzeliu atardyti NEREIKIA, juk ir taip yra pilnai sedima ir pilnai gulimos padetys, as kalbejau apie senesniuosius modelius, bet kaip suprantu Jus nedaskaitete mano posto.

Skaityt moku, ir postus skaitau iki Galo smile.gif Uztai ir bandziau padaryt pilnai sedima padeti, paskaiciusi postus sitoj temoj. Nifiga nesigavo. Galvojau kad gal musu vezimas koks brokuotas. Ir del tu sonu durnu, ir del nepilnos gulimos padeties. Isnagrinejau instrukcija, dar ejau I mazylio ratus. Ten manes irgi nepaguode
Papildyta:
QUOTE(murmur @ 2013 02 03, 15:35)
Tekantisaule - jus kaip suprantu isbandzius daug vezimeliu  biggrin.gif Pasakykit prasau apie X-lander XA ar minksti jie vaziuoja? is vienos mamos girdejau atsiliepima kad barska visas, nepatenkinta ji liko  g.gif

Man labai patinka XA sportinukas. Atrodo patogus ir pravazus turetu buti. Jei nugareles padetis pasiguldo visiskai, gal vasara gimsianciam leliukui uztektu tik minksto lopsiuko ir sportinuko?

Tikrai minkstai Vaziuoja, galit buti rami. Bet tas minkstumas yra salyginis, vienam minkstai o kitam ne. Bet as savo vezimo su pripuciamais ratais tikrai nekeisciau i drandulieta su mazais plastikiniais ratukais
Atsakyti
X lander XA neturi amortizatoriu, todel vaziuoja minkstai tik tiek kiek nepripustos padangos. Jei nori, ad riedetu lengvai kaip per sviesta, reikia kietai padangas pusti, amortizatoriu nera, taigi... Minkstuma, kaip ir pilnai sedima ar gulima padetis, matyt kiekvienas savaip supranta. mirksiukas.gif
Atsakyti
mamytes , o kaip x lander triratis ar stabilus vezimelis , pasidalinkite patirtimi, neturejau niekada triracio ?? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ram9ne @ 2013 02 03, 18:35)
mamytes , o kaip x lander triratis ar stabilus vezimelis , pasidalinkite patirtimi, neturejau niekada triracio ?? blush2.gif

As rinkausi tarp triracio ir xa. Nugalejo xa nes jis asirode lengviau Valdomas ir manevringesnis. Pardaveja is MR sake Kad ir ant saligatvio uzvaziuot ar nuvaziuot nuo jo yra lengviau su xa
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2013 02 03, 17:33)
Skaityt moku, ir postus skaitau iki Galo smile.gif  Uztai ir bandziau padaryt pilnai sedima padeti, paskaiciusi postus sitoj temoj. Nifiga nesigavo. Galvojau kad gal musu vezimas koks brokuotas. Ir del tu sonu durnu, ir del nepilnos gulimos padeties. Isnagrinejau instrukcija, dar ejau I mazylio ratus. Ten manes irgi nepaguode

Tai niekaip nesuprantu, kaip gali buti pas Jus ne pilnai sedima padetis? Juk 2012-2013m. modeliai neabejotinai turi pilnai sedima ir pilnai gulimas padetis. Nu pas mus tikrai viskas tvarkoje ir su sonais ir su tom padetim, nesiskundziu niekuom. schmoll.gif Esam tureje XA 2010m. Jungle modeliuka (pirkom Mazylyje taip pat), tai jis tikrai neturejo nei pilnai sedimos, nei pilnai gulimos padeties. Bet su dabartiniais modeliukais tikrai viskas tvarkoje. g.gif
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2013 02 03, 18:56)
As rinkausi tarp triracio ir xa. Nugalejo xa nes jis asirode lengviau Valdomas ir manevringesnis. Pardaveja is MR sake Kad ir ant saligatvio uzvaziuot ar nuvaziuot nuo jo yra lengviau su xa

aciu jums as taip ir maniau, beto vyresnele nores pavezioti sese gal ir geriau keturatis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murmur @ 2013 02 03, 15:35)
Tekantisaule - jus kaip suprantu isbandzius daug vezimeliu  biggrin.gif Pasakykit prasau apie X-lander XA ar minksti jie vaziuoja? is vienos mamos girdejau atsiliepima kad barska visas, nepatenkinta ji liko  g.gif

Na, del minkstumo...cia kaip kam. mirksiukas.gif Visgi tai ne klasikinis vezimelis...bet nera ir kietas, taciau pasupti jau nepasupsite. Del barskejimo...barska TIK brokuoti vezimeliai. mirksiukas.gif Nes dazniausiai renkant juos, uzmirsta ideti tokias tarpines-guoliukus, uztat vaziuojant jie tarska, bet ta "liga" pagydoma. mirksiukas.gif O jei pirksite nauja, gerai apziuresite, tuo labiau garantija bus, tai problemu tikrai nekils. smile.gif Mes su savuoju vaziuojam tyliai ramiai ir saugiai. biggrin.gif
Pravazus tai tikrai. thumbup.gif Vaziavom ir vaziuojam visur...ir per smeli, ir per pievas, ir per duobes, balas ir t.t., jokiu problemu nera. Be to, lengvai rieda, stumiant nereikia naudoti energijos. Viskas paprasta. mirksiukas.gif Pilnai gulima padeti turi, bet as vistik buciau UZ lopsi. Bet cia gal man taip atrodo. Zinoma, minksto lopsiuko uztektu. mirksiukas.gif Tik siaip atrodo, kad netgi saugiau pimuosius menesius leliukui kietame lopsyje. ax.gif Bet cia kaip kam atrodo, kiekvieno pasirinkimas. 4u.gif
Atsakyti