QUOTE(katyte pelyte @ 2013 01 29, 21:01)
As parodoj ,,vaiku salis" pirkau avikailio vokeli uz 80 litu, ir spalva prie vezimo priderinau. Esu labai patenkinta
Dabar geros nuolaidos
Flokati vokeliams ir kokybe man labai patiko. Mes pirkome pilka, puikiai dera prie naujuju XA. O tas originalus manau tik siltesniu sezonu kojytes nuo vejo uzgaubti... Dabar as tik del grozio ant virsaus kailinio uzsegu dar ta originalu...
QUOTE(katyte pelyte @ 2013 02 03, 18:33)
Skaityt moku, ir postus skaitau iki Galo

Uztai ir bandziau padaryt pilnai sedima padeti, paskaiciusi postus sitoj temoj. Nifiga nesigavo. Galvojau kad gal musu vezimas koks brokuotas. Ir del tu sonu durnu, ir del nepilnos gulimos padeties. Isnagrinejau instrukcija, dar ejau I mazylio ratus. Ten manes irgi nepaguode
Tikrai minkstai Vaziuoja, galit buti rami. Bet tas minkstumas yra salyginis, vienam minkstai o kitam ne. Bet as savo vezimo su pripuciamais ratais tikrai nekeisciau i drandulieta su mazais plastikiniais ratukais
Sonai tikrai styro negraziai (butent XA modelio). Reklamose nesimato sito dalyko ir aisku kai gulima padeti padarai, tai tie sonai isitempia ir grazu, o kai sedima padetis, tai jau atsikise... Bandziau uzkisti, bet man irgi nepavyko. Irgi buvom Mazylio ratuose, tai pasake, kad cia taip jau turi buti, paskui nuo naudojimo kazkiek susigules, bet nebus priploti kaip noretusi...
Del pilnai gulimos ir sedimos padeties, tai man pilnai sedima butu 90 laipsniu, o pilnai gulima 180. Tai to tikrai nera

Bet man netrukdo

Va labiau atsikise sonai nervina...
QUOTE(ram9ne @ 2013 02 03, 19:35)
mamytes , o kaip x lander triratis ar stabilus vezimelis , pasidalinkite patirtimi, neturejau niekada triracio ??
Mes rinkomes tarp triracio ir XA. Pries tai turejome Jane trirati ir is esmes man patinka triraciai, tiek ju manevringumas, pravazumas, tiek sportiska isvaizda

Bet X-Lander triratis manau pralosia pries XA vienu esminiu skirtumu - XA sulankstytas ir islankstytas daug kompaktiskesnis uz trirati. Taip yra del to, kad triracio vaziuokle ilgesne (butent norit gauti stabilu vezima).