Įkraunama...
Įkraunama...

"Bio Drain"

Gėriau ir aš šitą "gėrį"... rolleyes.gif Na ką aš galiu pasakyti, be spuogų (daugybės bjaurių spuogų ant veido) daugiau jokio ypatingo poveikio nepajutau... Na, kol gėriau, tiesa, į tuliką 2 kartus per dieną reguliariai, bet jei kažkokių problemų su vidurių kietėjimu nėra, tai kišti tokius pinigus už apsispuogavimą g.gif tikrai neverta. Galiu tik pripažinti, kad eilinį sykį tapau eiline reklamos auka doh.gif
Atsakyti
na as geriu jau sesta diena tai man spuodu dar jokiu nera i tualeta einu reguliariai ko seniau nebuvi ir lygtai truputi noras valgyt apmazejo, ziuresim kaip bus toliau, svorio mest nelabai noriu noriu organizma issivalyti
Atsakyti
na as geriau biodrain menesi laiko. Sveriau 79 o po menesio vartojimo- 72. Aisku dariau viska kas rekomenduojama vartojant biodrain- negeriau alkoholio, nevalgiau raudonos mesos, saldumynu ir t.t.isskyrus nespotavau. Rezultatai puikus. Pabere veida kai pradejau normalai valgyt, nes juk valosi organizmas. Normalu kad pabere. Juk ir parasyta,kad valo slakus.
Atsakyti
labas, "Bio Drain" vartoja mano kolege(mes vaistininkes)jau ilgai su pertraukom gal jau kokius 1,5 metu, jai padeda, taciau reikia atsizvelgt i tai, kad ji sportuoja.
mano manymu , tai geras preparatas, taciau ne svorio metimui, o organizmo detoksikacijai, slaku valymui.kada man buvo sutrikes virskinimas, as irgi pameginau, sugeriau maza pakuote, virskinimo sistema puikiai susitvarke, neliko pilnumo jausmo, kuris nuolat vargino, man tikrai patiko, tik vartosiu kaip organizmo "sluota".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wicked: 11 birželio 2012 - 19:59
Man BioDrain rekomendavo virskinimui sutvarkuti, bet nieko negirdejau, kad nuo jo liekniejama. Virskinimas susitvarke, pilvukas suplokstejo, bet suplonet nesuplonejau, nes papildomai nieko nedariau.
Atsakyti
sveikos
sis preparatas tikrai yra skirtas organizmo valymui,o ne lieknejimui.pilvukas gali paploksteti,nes issivalo zarnynas ir nesikaupia ten niekas tongue.gif
kas norite suliekneti sito preparato tikrai nepirkite!!ne tam jis skirtas biggrin.gif
Atsakyti
Labai gailiuos, kad čia neperskaičiau, ir tiek pinigų išmečiau. Na, vyras išmetė, nupirko, kai pažadėjau, kokia tapsiu graži ir išsivalius ax.gif
Gėriau vasarą, dvi pakuotes, triskart per dieną, pagal instrukciją - priaugau tris kilus, žiauriai padidėjo apetitas, nors valgiau beveik vien daržoves, išbėrė spuogais, ko neturėjau nuo pat senų senovėj buvusios paauglystės verysad.gif
Man su skysčių kaupimusi amžina problema - tai šitos natūralios kapsulės to nė kiek nesutvarkė, vaikščiojau kaip vaikščiojus ištinus. Tokio siaubingo papildo dar nesu gėrus. Ir dar tokio brangaus unsure.gif
Atsakyti
Norejau paklausti tu kas bande si preparata - ar jusu nepykino nuo tu tableciu? As vat susigundziau ,nusipirkau , bet mane labai pykina ,net iki vemimo g.gif
Atsakyti
sveikos, bandau 2 karta biodrain.Taigi galiu pasakyt, toks jausmas ,lyg dabar vartociau visai kitoki preparata.Anksciau kai geriau, tai apetitas tikrai sumazejo ,saldumynu poreikis taip pat,nebuvo pilvo putimu ir sunkumo bei silpnumo jausmo,kokia trecia kurso savaite smulkiais spuogeliais nubere visas rankas, as cia taip jau apsidziaugiau,kad valos tie visi man brudai,bet po keliu men oda ir liko tolia pati,priejau isvadu, kad per trumpai pavartojau ir nespejo visas brudas is manes issivalyt, nors geriau1.5 menesio. rolleyes.gif rezultatas -2kg, tikrai jauciausi gerai.Nu bet dabar nezinau ne ka ir galvot, geriu 2 sav ir jauciuos lyg buciau nescia...atvirksciai nei reklamoje sakoma doh.gif ,saldumynu noris be proto ir alkio priepoliai nerealus,berimo nesimato, o didziausia blogybe- ziauriai rugstingumas padidejo,baigia mane remuo suest, kai pirmakart vartojau to tikrai nejutau, sakau gal kokia padielka nusipirkau, juk ne paslaptis kad iki musu vaistiniu ir tokie dalykai atkeliauja blink.gif siaip saziningai sportuoju,geriu daug vandens,vartoju selenas.
Atsakyti
Gal kas galėtumėt parašyti BioDrain vartojimo instrukciją, nes aš ir nežinau kaip jį vartoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2008 06 10, 15:07)
Gal kas galėtumėt parašyti BioDrain vartojimo instrukciją, nes aš ir nežinau kaip jį vartoti blush2.gif

Taigi pakelyje turi buti ideta. Kiek atsimenu 3 kartus per diena pries valgi.
Atsakyti
na cia tokia doze tikrai per maza,maziausiai 2 savaiciu kurso reiketu,kad pajustum koki poveiki g.gif
Atsakyti