Esu ir as vartojus si preparata.Ne del svorio metimo,siaip norejau organizma issivalyti.Sucvartojau tik viena pakuote,bet pastebejau,kad kokie du kilogramai nukrito.Tiesa,per ta laika geriau daug vandens,tai ir valgyt kazkaip daug nesinorejo.Manau ilgiau ji pavartojus,rezultatas turetu pasijausti.Ir aplamai visus preparatus,norint rezultato,reikia vartoti ilgesni laika.
Geriu Biodrain dar tik savaitę laiko (triskart po 2 kapsules), geriu taip pat per dieną 2-2,5 l. vandens. Rezultatai: - 2 kg., jaučiuosi daug geriau, virškinimas susitvarkė (o su tuo turėjau problemų), sumažėjo apetitas.Tiesa, pradėjau sportuoti.
Bent jau man, tai šis preparatas tikrai tinka.
Ir spuogų nei vienas kol kas neatsirado
Bent jau man, tai šis preparatas tikrai tinka.
Ir spuogų nei vienas kol kas neatsirado

Sveikutes. Noreciau priminti, kad BioDrain yra skirtas organizmo valymui, todel ne visu problemas su svoriu ir issprendzia.
Mano istorija buvo tokia: metus profesionalu sporta priaugau apie 10kg. Nors vasara pasidariau griezta rezima: dviratis, krosas ir salotos kekviena diena, svoris beveik nepasikeite. Galima sakyti rezultatas buvo: nieko nevalgau, bet vis vien storeju. Todel pamaniau, gal man deretu issivalyti savo skrandi
Nesenai geriau antra Biodrain kursa (kursas kartojasi kas 3 menesius) jau atstaciau savo svori (-10kg) per nepilnai puse metu. Niekada svoris nekris jei gerdama liekninamasias tabletes, ar skrandzio valymo tabletes nieko papildomai nedarysi. Man tiesiog uzteko atsisakyti uzkandziu po 6valandu (neskaitant vaisiu, jogurto, sulciu ir per baliukus vyno ar kt.). Ir toliau lepinu save saldumynais, picom, ir kitais riebiais patiekalais, nes tai mano manymu yra vienas is gyvenimo dizuagsmu
Dziaukites kekvienu ir stebekite kekviena centrimentra nukritusi nuo pilvo, klubu ar kt, nes tai bus paskata eiti tolyn lieknejant.
Mano istorija buvo tokia: metus profesionalu sporta priaugau apie 10kg. Nors vasara pasidariau griezta rezima: dviratis, krosas ir salotos kekviena diena, svoris beveik nepasikeite. Galima sakyti rezultatas buvo: nieko nevalgau, bet vis vien storeju. Todel pamaniau, gal man deretu issivalyti savo skrandi

Nesenai geriau antra Biodrain kursa (kursas kartojasi kas 3 menesius) jau atstaciau savo svori (-10kg) per nepilnai puse metu. Niekada svoris nekris jei gerdama liekninamasias tabletes, ar skrandzio valymo tabletes nieko papildomai nedarysi. Man tiesiog uzteko atsisakyti uzkandziu po 6valandu (neskaitant vaisiu, jogurto, sulciu ir per baliukus vyno ar kt.). Ir toliau lepinu save saldumynais, picom, ir kitais riebiais patiekalais, nes tai mano manymu yra vienas is gyvenimo dizuagsmu

Dziaukites kekvienu ir stebekite kekviena centrimentra nukritusi nuo pilvo, klubu ar kt, nes tai bus paskata eiti tolyn lieknejant.
Sveikos
Susigundžiau ir aš įsigyt šį preparatą. Vartoju trečia savaitė. Svoris nukrito porą kilogramų, bet, ko gero,ne dėl Biodrain poveikio,o dėl to,kad pradėjau prisižiūrėti,ką valgau ir gerti daug vandens. Per tą laiką, kol vartoju Biodrain, nors ir laikausi visų ant pakuotės nurodytų vartojimo rekomendacijųužkietėjo viduriai, todėl teko gelbėtis vartojant Lepicol. Trumpai tariant, Biodrain nepateisino mano lūkesčių ir antrą kartą jo nebepirkčiau.

Manau jis tikrai nevertas tokios pinigu sumos, pasireiskia didesnis troskulys, geriama daugiau vandens,to deka matyt norisi maziau valgyti, sioks toks netgi kaip pykinimo pojutis atsirado (bet vos juntamas). Spuogai niekur nedingo, kadangi dar intensyviai sportavau, prisiziurejau maista, tai per menesi gal 1,5kg nukrito. antros pakuostes tikrai nebepirksiu, kazka pigesnio paieskosiu.

Baigiu jau paskutine savaite kursa , po puses metu tikrai pirksiu, nukrito 6 kg, akis nebeuztinusios , kaip budavo rytais, aisku ir prisiziurejimas ka valgyti ko ne, kurso metu alkoholio nei laso, kiaulienos tai pat. Taip , kad negalvokit, kad isgeriat tablete ir 2 kg neber, vistiek reikia save priziureti jai jau organizma valaisi...po puses metu kursa kartosiu butinai, nes 2 krt per metus galima. 
Beje, nei vienas spuogas neisdygo

Beje, nei vienas spuogas neisdygo