Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Toliau giriamės, ką subaigėm...

Sena tema:
http://www.supermama...?...1666&st=588
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iceland: 18 balandžio 2011 - 08:23
Pabaigiau TBS plaukų kaukę
user posted image
Kai pirmąkart naudojau maždaug prieš metus labai patiko, o šįkart drėkinimo pasirodė, kad maža būtų unsure.gif
Ir ačiū už temą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melitta: 18 balandžio 2011 - 11:00
Subaigiau jau nežinau kelintą Rasos toniko probleminei odai buteliuką ax.gif
Atsakyti
Isana dušo želė Vitamin and yogurt. Jau gal kokį penktą dabaiginėju, labai patinka kvapas. user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *VaniLLa Sky*: 18 balandžio 2011 - 14:50
Pabaigiau "ZIEL D'AZUR" 280ml žaliojo molio pakuotę. Perkamas nebe pirmąkart. Kiek esu bandžiusi įvairių molio ir purvo rūšių veidui, šis man patinka labiausiai thumbup.gif Gerai išvalo poras, nesausina (nereik leist moliui uždžiūti - nuolat odą apipurkšti vandeniu), oda skaistesnė, matiška.

user posted image

Gal matėt šitam moliui nuolaidų "Nimfali" ar kitur? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 balandžio 2011 - 18:57
pabaigiau plaukų kondicionierių:
user posted image

labai patiko, plaukai tikrai pamaitinti, švelnūs, kvepiantys, kvapas išsilaiko gana ilgai thumbup.gif

kai pabaigsiu turimas priemones, turbūt kartosiu jį ax.gif
Atsakyti
Varnalėšų aliejus rusiškas, kažkiek pagražėjo plaukai, aišku stebuklo jokio, į jo vietą kitoks rusiškas varnalėšų aliejus smile.gif
user posted image
Atsakyti
user posted image

Į jo vietą Colgate,bet apsišoviau su skoniu ir labai silpną pasiėmiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Melitta @ 2011 04 19, 19:09)
Varnalėšų aliejus rusiškas, kažkiek pagražėjo plaukai.

Sito daugiau nerizikuosiu pirkti daugiau lotuliukas.gif Nzn ar jis pastovejo ar kaip, bet kai paskutini karta tepiau, tai issiplovinejant jis pasidare baltas it kremas ir krito tokiais gabalais is plauku blink.gif Buvau vos ne panikoj, kad ir plaukai nuslinks su visa ta balta kose lotuliukas.gif Daugiau nebetepiau ir ismeciau, nors nemegstu nebaigtu produktu mesti lauk schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fairynlovely: 19 balandžio 2011 - 18:51
QUOTE(Prietarai @ 2011 04 17, 21:37)
user posted image
Aš pabaigiau likutį (porą kartų) tai nieko negaliu pasayt, bet mamai iš pradžių patiko, bet vėliau plaukai priprato ir pradėjo riebalintis greitai. Sakė, kad geresnis tonikas iš tos serijos.

man tai visiškas š buvo šitas šampūnas doh.gif
subaigiau kojų vonelėms prieš pedikiūrą biggrin.gif
Atsakyti
aš tokių šampūnų vonelėm kiek turiu doh.gif iki gyvenimo galo nebaigčiau vien voneles darant.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 04 19, 19:04)
man tai visiškas š buvo šitas šampūnas  doh.gif

kuom?
Atsakyti