Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

QUOTE(fairynlovely @ 2011 04 19, 19:49)
Sito daugiau nerizikuosiu pirkti daugiau  lotuliukas.gif Nzn ar jis pastovejo ar kaip, bet kai paskutini karta tepiau, tai issiplovinejant jis pasidare baltas it kremas ir krito tokiais gabalais is plauku blink.gif Buvau vos ne panikoj, kad ir plaukai nuslinks su visa ta balta kose  lotuliukas.gif Daugiau nebetepiau ir ismeciau, nors nemegstu nebaigtu produktu mesti lauk  schmoll.gif

nu man tokio fokuso nebuvo schmoll.gif
Tačiau plaukai atrodė švelnesni ir geresnį įspūdį paliko šis:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 04 19, 23:07)

vėlėsi plaukai, l.neskalsus šiaip, už panašią kainą tikrai geresnių yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juxt @ 2011 04 20, 12:25)
vėlėsi plaukai, l.neskalsus šiaip, už panašią kainą tikrai geresnių yra  ax.gif

stiprinančių šaknis? duokit pavyzdžių ax.gif
Atsakyti
Aura Cacia ekologiskas arbatmedzio aliejus - gana placiai naudojom su vyru, tai gan greitai baigesi, bet tikrai bus kartojamas, nes vienas is tu dalyku, kuri reikia turet namuose. ax.gif
user posted image

Nezinau ar galiu rasyt i subaigtu priemoniu sarasa, nes cia kaip ir ne visai kosmetine priemone... Is namu iskeliavo Clarisonic MIA prausimosi aparatas - man nepasiteisino jis.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 20, 14:16)
Nezinau ar galiu rasyt i subaigtu priemoniu sarasa, nes cia kaip ir ne visai kosmetine priemone... Is namu iskeliavo Clarisonic MIA prausimosi aparatas - man nepasiteisino jis.

Gal galima plačiau, kodėl? Ar poveikis labai skyrėsi nuo Olay? Žinau, kad veikimo principas skiriasi, o poveikis?
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 04 20, 17:05)
Gal galima plačiau, kodėl? Ar poveikis labai skyrėsi nuo Olay? Žinau, kad veikimo principas skiriasi, o poveikis?

Clarisonic temoj shopingas gan placiai ir ne karta viska aprase.
Atsakyti
QUOTE(smaggiuke @ 2011 04 20, 18:05)

Parasiau aparaciuku temoj apie ji ir kodel grazinau - jei trumpai, poveikio sio nepastebejau, nors ir mazai teturejau. Tiesiog su Olay iskart pajauciau skirtuma, o sitas kaip ir nieko. Plius su vibracija nesusigyvenau ir prie nosies nepatogu prieit.
Atsakyti
user posted image
Pasta gera, po kelių kartų panaudojimo dantys pabaltėjo, bet vėliau nebe. Skonis galėtų ar aštresnis būt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prietarai: 21 balandžio 2011 - 10:35
QUOTE(shopingas @ 2011 04 20, 15:16)
Aura Cacia ekologiskas arbatmedzio aliejus - gana placiai naudojom su vyru, tai gan greitai baigesi, bet tikrai bus kartojamas, nes vienas is tu dalyku, kuri reikia turet namuose.  ax.gif
user posted image

Gavau dovanų ir nežinau kur jį naudoti blush2.gif Gal galite pasidalinti kaip ir kur naudojat?
Atsakyti
QUOTE(Iceland @ 2011 04 21, 11:53)
Gavau dovanų ir nežinau kur jį naudoti  blush2.gif Gal galite pasidalinti kaip ir kur naudojat?

Yra visa tema cia SM'e apie panaudojima, jis antiseptiniu savybiu turi. Visokiems spuogeliams labai tinka (tiek kylantiems kai dar neismato, bet jauti, kad bus, tiek jau iskilusiems), persalus man ant lupu pradeda lyg pusleles kilt, persti lupas, tai patepi ir dingsta iskart, niekas neiskyla, galima praskiedus skalaut burna, lasint ant dantu pastos, po depiliacijos skiestu prasieit pro tas vietas, kur megsta spuogiukai kilt, naudot nuo pleiskanu (i sampuna salint arba i kita (bazini) alieju, istept galvos oda, palaikyt ir isplaut - taip labiau veikai nei i smapuna, kuris pagrinde ant plauku eina ir buna trumpai), taip pat galima kambarius pravalyt i vandenuka islasinus jo, galima garint. Man arbatmedis vienas placiausiai vartojamu eteriniu.
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2011 04 21, 15:53)
Yra visa tema cia SM'e apie panaudojima, jis antiseptiniu savybiu turi. Visokiems spuogeliams labai tinka (tiek kylantiems kai dar neismato, bet jauti, kad bus, tiek jau iskilusiems), persalus man ant lupu pradeda lyg pusleles kilt, persti lupas, tai patepi ir dingsta iskart, niekas neiskyla, galima praskiedus skalaut burna, lasint ant dantu pastos, po depiliacijos skiestu prasieit pro tas vietas, kur megsta spuogiukai kilt, naudot nuo pleiskanu (i sampuna salint arba i kita (bazini) alieju, istept galvos oda, palaikyt ir isplaut - taip labiau veikai nei i smapuna, kuris pagrinde ant plauku eina ir buna trumpai), taip pat galima kambarius pravalyt i vandenuka islasinus jo, galima garint. Man arbatmedis vienas placiausiai vartojamu eteriniu.

Ačiū už išsamų atsakymą - bandysim naudoti bigsmile.gif
Atsakyti
Pagaaaaliau damušiau karsta.gif Skalsumas neišpasakytas-naudojau nuo rugpjūčio pabaigos biggrin.gif Džiaugiuosi,kad nenusipirkau dviejų,bo būčiau mirus nelygioj kovoj biggrin.gif
Va,iš tikro ,kaip už tokią kainą, tai tikrai smagus prausiklis.Mano mišriai,į spuogiukus linkusiai odai patiko labiau nei Rasos su rūgštimis.Skaniai kvepėjo,nedžiovino, tik po prausimo truputį traukdavo odą.
Žodžiu,gal kadanors ir kartosiu smile.gif
user posted image
Atsakyti