Įkraunama...
Įkraunama...

Naudojam priemones iki galo...

Pasibaige Elegant Touch nagu lako dzioviklis user posted image- pirmas toks dalykas, patiko, lakas greiciau nudziudavo.gal kada kartosiu, bet dabar i jo vieta Delia Speed lotion nail dryer.
Ismeciau Living Nature maskuokli taip ir nepabaigus.user posted image nepatiko-nelygiai dengia, rubuliuojasi patrynus, matosi. Paakiams dar tiktu spalva, o veidui per geltona, buvo sviesiausia spalva, light. I jo vieta Anne Marie Borlindt ir Maybelline Pure. Cover Mineral Concealer.
Taip pat baigesi duso gelis Melvita su medum migdolais ir aguonom, user posted image patiko, bet yra labiau patikusiu. Turiu dar viena tokios pacios pakuote sandeliuke, bet kol kas paivairinimui naudosiu natura siberica duske geltonam buteliuke su vitaminais ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatinha2: 31 liepos 2011 - 17:48
Chanel nagų lako pagrindas pasibaigė - nieko gero, stebuklų nedaro, o kainos tikrai nevertas schmoll.gif
user posted image
Ir pigesni nagų lako pagrindai apsaugo nagą nuo spalvos, o kad ilgiau laikytų nagų lakas būten su channel tikrai nepastebėjau smile.gif nekartojamas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Saharienne @ 2011 08 01, 12:02)
Chanel nagų lako pagrindas pasibaigė - nieko gero, stebuklų nedaro, o kainos tikrai nevertas  schmoll.gif
Ir pigesni nagų lako pagrindai apsaugo nagą nuo spalvos, o kad ilgiau laikytų nagų lakas būten su channel tikrai nepastebėjau smile.gif nekartojamas  schmoll.gif

O aš kartosiu, man lb patiko... drinks_cheers.gif
Puikiai išlygina nago paviršių, lakas gerai gula (net ir pats prasčiausias) ir laikosi ilgiau... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 08 01, 12:41)
O aš kartosiu, man lb patiko... drinks_cheers.gif
Puikiai išlygina nago paviršių, lakas gerai gula (net ir pats prasčiausias) ir laikosi ilgiau... thumbup.gif

na va kaip kam reiškias bigsmile.gif Aš dabar nusipirkau nagų stipriklį, tai naudosiu kaip ir pagrindą, ir gal nagučius kažkiek pastiprins rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image
Faberlic skystas kreminis muilas 'Meduolis' wink.gif
Atsakyti
Baigiau Madara drėkinamąjį kūno losjoną normaliai ir sausai odai. Nekartosiu, nes vietoj to, kad drėkintų odą, sausino ją doh.gif
Atsakyti
Faberlic ranku kremas su argano aliejum wub.gif labai patiko !!! net Clarins ranku kremas liko stalciuje gulet ,bet teks pabaigt 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Pabaigiau Naomi Campbell Winter Kiss dušo želę, skaniai kvepėjo ir tikriausiai daugiau nieko biggrin.gif Gavau dovanų 4u.gif
Metu lauk Maybelline The Falsies volum' express black drama blakstienų tušą, jau daugiau nei pusmetis turiu, nei patiko nei patiko, man dauguma tušų patinka, kadangi blakstienas gražias ir ilgas turiu biggrin.gif
ir šiukšliadėžėn keliauja Essence denim wanted gelinis eyeliner'is, sudžiūvo doh.gif Realiai gal kelis kart ir tepanaudotas lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image miniuka 30 ml, kazkaip kazkokio stebuklo nepastebejau g.gif
Papildyta:
user posted image kuno sviesta yes to cucumbers, siaip kazkokiu nusiskundimu neturiu, bet kazi ar kartosiu
Atsakyti
Pabaigiau Clinique toniką sausai odai. Poveikio ypatingo nepastebėjau, labai greit susinaudojo ir kartojamas nebus. Be to turi sudėty alkoholio.

user posted image
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti