Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Singė @ 2011 04 22, 22:29)
Durnas klausimas, bet gal atsakys kuri nors-kai per egzaminą pasako, kad suksite, tarkim, į dešinę, o jūs važiuojat 3-čia arba 4-ta pavara. Kurioje vietoje mažinat pavarą-prieš pat sukant, ar anksčiau (nes posūkiai 2-ru bėgiu išimami juk)?

as is anksto perjungiu 2 pavara. kiek jus pravazevimu ir po kiek val vaziavot pries eidamos i regitra? ydomu pasidare ar greit perkandot visa sistema? ax.gif ir dar pas mus 1 val pravazevimo skaitosi 45 min, pas jus taip pat? o kas labiausia erzina tureciau vaziuoti 1val 30 min bet pastoviai tevaziuoju 1val ir koki 15 ar 20min ir pravazevimo metu instruktorius nepasikuklina paprasyti sustoti kai jam reikia kazkur uzsukti ar tai i namus ar i servisa uzsirasyt doh.gif zodziu gaunasi vaziuoju tik 1 val kazkur vietoj 1,5 doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 04 23, 10:43)
as is anksto perjungiu 2 pavara. kiek jus pravazevimu ir po kiek val vaziavot pries eidamos i regitra? ydomu pasidare ar greit perkandot visa sistema? ax.gif ir dar pas mus 1 val pravazevimo skaitosi 45 min, pas jus taip pat? o kas labiausia erzina tureciau vaziuoti 1val 30 min bet pastoviai tevaziuoju 1val ir koki 15 ar 20min ir pravazevimo metu instruktorius nepasikuklina paprasyti sustoti kai jam reikia kazkur uzsukti ar tai i namus ar i servisa uzsirasyt doh.gif zodziu gaunasi vaziuoju tik 1 val kazkur vietoj 1,5 doh.gif  doh.gif

Pavaras žeminuosi, kai instruktorius pasako, kad suksim. Jei važiuoju ketvirta, prisitabdau ir žeminu į trečią, jei trečia - į antrą. Prieš pat posūkį dar pristabdau, įsimetu antrą ir įvažiuoju į sankryžą. Jei reikia sustoti, žinoma, pirma pavara.
Pavaras reikai žeminti paeiliui, o ne iš ketvirtos į antrą ir t.t.
O kas dėl pravažiavimų, tai aš važinėdavaus po 45 min. vietoj valandos. Instruktorius aiškino, kad pasilieka laiko nuvykti pas kitą mokinį smile.gif . Ir tai, manau, logiška. Nė sykio manęs nėra paprašęs kažkur užsukti ar sustoti schmoll.gif , nebent kartą sako: nuvežk mane į kebabinę. Pamenu, buvo darbo pabaiga, mašinų daug, o iki tos kebaninės privažiuoti ne taip ir paprasta per tokią spūstį. Šiaip ne taip nusigavau, sustojau. O jis ir klausia, ko sustojau. Sakau, tai, kad prašėte čia važiuoti. Sako, aš neturiu pinigų lotuliukas.gif . Pasisiūliau pavaišinti, bet mandagiai atsisakė biggrin.gif . Pasirodo, norėjo patikrinti, kaip įveiksiu tą maršrutą.
Atsakyti
Viena akademinė valanda=45 minutės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 04 23, 10:22)

aisku, cia eina kalba apie akademine valanda, dabar supratau. o kiek valandu vazinejat iki regitros? as db pravaziavau 4 pravaziavimai po 1,5 val tai gaunasi akademines 8val tai dar jauciuosi nelabai uztikrinta, bet instruktorius sako mieste vaziuoju gerai, aikstelej astakada sunkiausia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 04 23, 11:30)
aisku, cia eina kalba apie akademine valanda, dabar supratau. o kiek valandu vazinejat iki regitros? as db pravaziavau 4 pravaziavimai po 1,5 val tai gaunasi akademines 8val tai dar jauciuosi nelabai uztikrinta, bet instruktorius sako mieste vaziuoju gerai, aikstelej astakada sunkiausia doh.gif

Aš važinėjau, kaip ir priklauso, 30 akademinių valandų ir tada po neišlaikyto egzamino ėmiausi dar vieną valandą papildomai smile.gif
Atsakyti
su sventem visas Jus 4u.gif taip ir negavau vakar pazymejimo savo verysad.gif o taip norejau vairuot biggrin.gif uztat kaip visi issiziojo suzinoje naujiena thumbup.gif
Atsakyti
Su Šv.Velykom.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Singė @ 2011 04 22, 22:29)
Durnas klausimas, bet gal atsakys kuri nors-kai per egzaminą pasako, kad suksite, tarkim, į dešinę, o jūs važiuojat 3-čia arba 4-ta pavara. Kurioje vietoje mažinat pavarą-prieš pat sukant, ar anksčiau (nes posūkiai 2-ru bėgiu išimami juk)?

Pavarą sumažinu tada, jei ir kai sumažinu greitį smile.gif O nuo jo ir pavara priklauso. Ne tokį statų posūkį ir trečia pravažiuoju, jei prieš tai važiuoju ketvirta ir neženkliai sumažėja greitis, viskas nuo situacijos priklauso smile.gif O jei jungsi nuo "kažkokios" įsivaizduojamos vietos, tinkamai nesumažinus greičio, tai mažina ims kratytis ir pykti biggrin.gif

QUOTE(antanina22 @ 2011 04 23, 09:43)
as is anksto perjungiu 2 pavara. kiek jus pravazevimu ir po kiek val vaziavot pries eidamos i regitra? ydomu pasidare ar greit perkandot visa sistema? ax.gif ir dar pas mus 1 val pravazevimo skaitosi 45 min, pas jus taip pat? o kas labiausia erzina tureciau vaziuoti 1val 30 min bet pastoviai tevaziuoju 1val ir koki 15 ar 20min ir pravazevimo metu instruktorius nepasikuklina paprasyti sustoti kai jam reikia kazkur uzsukti ar tai i namus ar i servisa uzsirasyt doh.gif zodziu gaunasi vaziuoju tik 1 val kazkur vietoj 1,5 doh.gif  doh.gif

Nepergyvenk, aš važiuodavau 50min 14 važiavimų tuo pačiu maršrutu ir priešpaskutinį važiavau (pirmąkart) į aikštelė, bet irgi 50min,o pasirašyt gaudavau už 2 akademines valandas doh.gif O instruktorius, pas kurį papildomas ėmiau, mokėjau jaum už dvi akademines, o važinėdavau dvi pilnas rolleyes.gif
QUOTE(Babi* @ 2011 04 23, 10:22)

drinks_cheers.gif Sutartyje, kurią pasirašom prieš tai gerai perskaitę, viskas būna parašyta biggrin.gif

Vėl sapnuoju, kad vairuoju.. Tik užmiegu ir imu sapnuot.. Turiu išlaikyt kitą savaitę (kuri nuo rytojaus prasideda ir pagaliau sapnus realybe paverst, privalau lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

as 5 pravaziavimus turejau jau, bet sunku man kazkaip dar rolleyes.gif aikstelej dar puse bedos, bet irgi nelabai sekas, na bet ten nors nereik skubotai visko daryt, o gatvej tai pasimetu, kai ant greicio pasako ka daryt doh.gif
Atsakyti
Sveikos. Su Sventem smile.gif
Man liko dar vienas vaziavimas, bet imu dar papildomu pamoku, nes gatvej dar labai sunkiai sekasi. As neseniai pakeiciau instruktoriu, nes su pirmuoju "nesutapo laukai", irgi man laika nusukdavo, tuo paciu marsrutu vazinejom, o aikstelej tokia mistika buvo, kad save visiska kvaisa laikiau. Dabartinis instruktorius dirba labai gerai, stengiasi,as irgi stengiuosi kiek galiu, bet visko buna, klaidu daug kritiniu darau, igudziu nera, o su seimos nariu nera galimybes praktikuotis. Teorija issilaikius jau esu. Rytoj vaziavimas, laukiu, bet ir bijau...
Na, sekmes vairuotojoms 4u.gif
Atsakyti
Sveikos gyvos mirksiukas.gif ! Su šventėmis 4u.gif !!!
Na, o aš noriu pasigirti, kad vakar važiavau už vairo į kaimą. Vyras dirbo, tai ryte nuvežiau jį į darbiuką, palikau, o vėliau šeimyną pas močiutę nuvežiau tongue.gif . Čia pirmas mano išvažiavimas po VP, tai biškelį nejauku buvo, bet nieko, viskas gerai biggrin.gif . Jauduliukas šioks toks jautėsi, nes nesu sėdėjusi už vairo viena: tai instruktorius, tai vyras greta būdavo. Kieme grįžusi bandžiau manevruoti taip kaip išmokau aikštelėje. Žinokit, viskas LIUX gavosi thumbup.gif . Šauniai apsisukau itin ribotame plote, priparkavau savo mašiniuką. Smagu vairuoti bigsmile.gif !
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 04 25, 14:47)
Sveikos gyvos mirksiukas.gif ! Su šventėmis 4u.gif !!!
Na, o aš noriu pasigirti, kad vakar važiavau už vairo į kaimą. Vyras dirbo, tai ryte nuvežiau jį į darbiuką, palikau, o vėliau šeimyną pas močiutę nuvežiau tongue.gif . Čia pirmas mano išvažiavimas po VP, tai biškelį nejauku buvo, bet nieko, viskas gerai biggrin.gif . Jauduliukas šioks toks jautėsi, nes nesu sėdėjusi už vairo viena: tai instruktorius, tai vyras greta būdavo. Kieme grįžusi bandžiau manevruoti taip kaip išmokau aikštelėje. Žinokit, viskas LIUX gavosi thumbup.gif . Šauniai apsisukau itin ribotame plote, priparkavau savo mašiniuką. Smagu vairuoti bigsmile.gif !

Na, saunuole, kad vairuoji viena thumbup.gif
Atsakyti