QUOTE(zzana @ 2011 04 22, 16:24)
Sveikos
Sveikinu kurios issilaike teises.
As snd vaziavau antra syki pravaziavima,bet kazkaip sankryzose atroda sunku.Dar liko 13 pravaziavimu bet atroda neismoksiu.
Ei, spakainiai, mergyt, niekas čia taip nekalba, mes gi moterys, visko išmokstam

Pasižiūrėk, kokių plūgų būna už vairo, visokių melžėjų, vakar vienas iš kažkokio kolūkio centre trečią juostą pasidarė, šalia mūsų prisispaudęs važiavo, po to sugalvojo, kad juosta su raide "A" yra skirta jam, ne viešajam transportui, va tokie tai neaišku, ką veikia, o mes visko išmoksim, ir iš savo klaidų, ir dar iš kitų klaidų, o jei jau kyla abejonių, gal geriau net nepradėt.. Bet jei jau pradėjom, tai įveiksim ir išmoksim, o antrą kartą nenorėk važiuoti kaip profesionalė, gi su laiku viskas, pamatysi, po kokių ~5 važiavimų kaip kelias praplatės, imsi ženklus matyt, šaligatvius, į tolį, o pirmi kartai tai kaip važiavimas tuneliu
QUOTE(Afigena @ 2011 04 22, 17:54)
aciu tau labai

gavau golfa tai skriejau kuo puikiausiai, ko nepasakysi apie astra

nors kiek pamenu tai visos cia del golfu sankabos verkdavo, tai man golfas nepalyginamas su astra
O kas ten su tais golfais? Man ta astra tai pasaka, kaip karštu peiliu per sviestą, aišku, kai važinėjau tik paskutiniais kibirais lavonvežiais su sudrožtom sankabom, tai visos naujesnės man nepakartojamos
Tas kalias valandas, kai naktį miegu, sapnuoju, kad vis važiuoju ir važiuoju.. Jetau kaip noriu ir aš tos kortelės.. Jau su diedu be teisių važinėju, nebegaliu kentėt, baltai pavydžiu..

Tik po egzo niekaip neatsigaunu, šiandien spaudimas 107/54 ir pulsas ramybėj 104, kažkas ne taip, niekaip nepraeina, jei neišlaikysiu iš antro, vietoj trečio baltą bilietą gausiu per stresą

Pabėdavojau
Papildyta:
QUOTE(Nivan @ 2011 04 22, 18:44)
as tai isijungiau laisva ir laukiau kol pajudes bent biski, nes daug kelio buvo iki tos sankryzos dar, o paskui kai likau jau pati pirma stovet tai laikiau iminta su 1 begiu, ale bandziau vis istaikyt proga ilist
o geriausia sako vaziuosim tiesiai (cia buvo vaziuojant is tilzes g link ziedo), sakau tiesiai aplink zieda, ne sako, jau i raudondvario pl griztam

galvoju oho kaip greit

net nepajutau kaip praejo tas laikas, jau tiesiojoj ir kojos drebet nustojo

gera diena buvo, netveriu savam kaily
Papildyta:
aciukas

smulkmenos ankstesniam psl
Aga, jau perskaičiau

Kol parašiau su vaiku kovodama, tai spėjo pasipildyti tema dviem puslapiais