Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(Babi* @ 2011 04 22, 16:25)
Nivan, sveikinu įveikus Regitrą 4u.gif
Sveika 4u.gif
Greit vyk iš galvos tokias mintis. Gi dar 13 pravažiavimų liko, paskui pati juoksiesi, kaip galėjai taip galvot mirksiukas.gif

Aciu lb uz palaikyma
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 04 22, 17:33)
Atėjau pasmalsauti, kaip sekėsi "Nivan" smile.gif  ir jau matau krūvą sveikinimų bigsmile.gif . Supratau, jog viskas  ok.gif  yess.gif . O ką aš sakiau? NEREIKIA NULEISTI RANKŲ IR NUKABINTI NOSIUKO!
Patys triukšmingiausi sveikinimai ir nuo manęs clap_1.gif  clap.gif  yahoo.gif !!! Gero lygaus keliuko mirksiukas.gif  4u.gif!

aciu labai 4u.gif oj kaip laukiu kada galesiu jau viena vaziuot bigsmile.gif o dar kai sulaukiau pagyrimo tai isvis nosis uzsiriete didis.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivan @ 2011 04 22, 15:56)
man pavyko  clap.gif  yahoo.gif  buvo taip photo.gif

clap.gif thumbup.gif
Sveikinimai smile.gif Prašom su smulkmenom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(beforesunrise @ 2011 04 22, 17:43)
Va, aš ir prisibijau važiuot pro raudonvario plentą, kad nepavyks išvažiuot  biggrin.gif
o jei tiek ilgai laukt reikia, tai visąlaik įminusios sankabą ir laukiat?  blush2.gif

as tai isijungiau laisva ir laukiau kol pajudes bent biski, nes daug kelio buvo iki tos sankryzos dar, o paskui kai likau jau pati pirma stovet tai laikiau iminta su 1 begiu, ale bandziau vis istaikyt proga ilist biggrin.gif

o geriausia sako vaziuosim tiesiai (cia buvo vaziuojant is tilzes g link ziedo), sakau tiesiai aplink zieda, ne sako, jau i raudondvario pl griztam biggrin.gif galvoju oho kaip greit lotuliukas.gif net nepajutau kaip praejo tas laikas, jau tiesiojoj ir kojos drebet nustojo lotuliukas.gif gera diena buvo, netveriu savam kaily 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(jadziukas @ 2011 04 22, 18:39)
clap.gif  thumbup.gif
Sveikinimai smile.gif  Prašom su smulkmenom mirksiukas.gif

aciukas 4u.gif smulkmenos ankstesniam psl ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nivan: 22 balandžio 2011 - 17:46
QUOTE(zzana @ 2011 04 22, 16:24)
Sveikos
Sveikinu kurios issilaike teises.
As snd vaziavau antra syki pravaziavima,bet kazkaip sankryzose atroda sunku.Dar liko 13 pravaziavimu bet atroda neismoksiu.

Ei, spakainiai, mergyt, niekas čia taip nekalba, mes gi moterys, visko išmokstam showoff.gif Pasižiūrėk, kokių plūgų būna už vairo, visokių melžėjų, vakar vienas iš kažkokio kolūkio centre trečią juostą pasidarė, šalia mūsų prisispaudęs važiavo, po to sugalvojo, kad juosta su raide "A" yra skirta jam, ne viešajam transportui, va tokie tai neaišku, ką veikia, o mes visko išmoksim, ir iš savo klaidų, ir dar iš kitų klaidų, o jei jau kyla abejonių, gal geriau net nepradėt.. Bet jei jau pradėjom, tai įveiksim ir išmoksim, o antrą kartą nenorėk važiuoti kaip profesionalė, gi su laiku viskas, pamatysi, po kokių ~5 važiavimų kaip kelias praplatės, imsi ženklus matyt, šaligatvius, į tolį, o pirmi kartai tai kaip važiavimas tuneliu smile.gif

QUOTE(Afigena @ 2011 04 22, 17:54)

aciu tau labai  wub.gif gavau golfa tai skriejau kuo puikiausiai, ko nepasakysi apie astra  biggrin.gif nors kiek pamenu tai visos cia del golfu sankabos verkdavo, tai man golfas nepalyginamas su astra  doh.gif

O kas ten su tais golfais? Man ta astra tai pasaka, kaip karštu peiliu per sviestą, aišku, kai važinėjau tik paskutiniais kibirais lavonvežiais su sudrožtom sankabom, tai visos naujesnės man nepakartojamos lotuliukas.gif
Tas kalias valandas, kai naktį miegu, sapnuoju, kad vis važiuoju ir važiuoju.. Jetau kaip noriu ir aš tos kortelės.. Jau su diedu be teisių važinėju, nebegaliu kentėt, baltai pavydžiu.. rolleyes.gif Tik po egzo niekaip neatsigaunu, šiandien spaudimas 107/54 ir pulsas ramybėj 104, kažkas ne taip, niekaip nepraeina, jei neišlaikysiu iš antro, vietoj trečio baltą bilietą gausiu per stresą unsure.gif Pabėdavojau cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Nivan @ 2011 04 22, 18:44)
as tai isijungiau laisva ir laukiau kol pajudes bent biski, nes daug kelio buvo iki tos sankryzos dar, o paskui kai likau jau pati pirma stovet tai laikiau iminta su 1 begiu, ale bandziau vis istaikyt proga ilist  biggrin.gif

o geriausia sako vaziuosim tiesiai (cia buvo vaziuojant is tilzes g link ziedo), sakau tiesiai aplink zieda, ne sako, jau i raudondvario pl  griztam biggrin.gif galvoju oho kaip greit  lotuliukas.gif net nepajutau kaip praejo tas laikas, jau tiesiojoj ir kojos drebet nustojo  lotuliukas.gif gera diena buvo, netveriu savam kaily  4u.gif
Papildyta:
aciukas  4u.gif smulkmenos ankstesniam psl  ax.gif

Aga, jau perskaičiau 4u.gif Kol parašiau su vaiku kovodama, tai spėjo pasipildyti tema dviem puslapiais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jadziukas: 22 balandžio 2011 - 17:54
o geriausia sako vaziuosim tiesiai (cia buvo vaziuojant is tilzes g link ziedo), sakau tiesiai aplink zieda, ne sako, jau i raudondvario pl griztam  galvoju oho kaip greit  net nepajutau kaip praejo tas laikas, jau tiesiojoj ir kojos drebet nustojo  gera diena buvo, netveriu savam kaily

Nivan, įtariu, mums abiem tas pats maršrutas papuolė rolleyes.gif ax.gif . Arba labai panašus, nes aš taip pat Raudondvario plentu ilgai važiavau tiesiai, paskui sukau į kairę, STOP ženklas, tiesiai, vienpusis eismas, žiede tiesiai, vėl Raudondavrio plentukas ir - išsvajotoji, išsapnuotoji REGITRA lotuliukas.gif .
Atsakyti
Sveikinu 4u.gif
Dvigubas dziaugsmas - ir teises islaikytos ir Sventes arteja. Saunuole thumbup.gif
Atsakyti

Aš sapnavau,kad tu teises išlaikei,bet galvojau nesakysiu,o jei neišlaikysi paskui būsiu prikarksėjus.Neveltui per pilnatį sapnai pildosi. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2011 04 22, 19:25)
Nivan, įtariu, mums abiem tas pats maršrutas papuolė rolleyes.gif  ax.gif . Arba labai panašus, nes aš taip pat Raudondvario plentu ilgai važiavau tiesiai, paskui sukau į kairę, STOP ženklas, tiesiai, vienpusis eismas, žiede tiesiai, vėl Raudondavrio plentukas ir - išsvajotoji, išsapnuotoji REGITRA lotuliukas.gif .

biski kitomis as gatvemis vaziavau, bet panasiai bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(adžani @ 2011 04 22, 20:13)
Aš sapnavau,kad tu teises išlaikei,bet galvojau nesakysiu,o jei neišlaikysi paskui būsiu prikarksėjus.Neveltui per pilnatį sapnai pildosi. thumbup.gif

oj geras bigsmile.gif aciu uz gera sapna 4u.gif
Atsakyti

Valioooooooooooooooo

QUOTE(zzana @ 2011 04 22, 16:24)

As snd vaziavau antra syki pravaziavima,bet kazkaip sankryzose atroda sunku.Dar liko 13 pravaziavimu bet atroda neismoksiu.

O, dar tau labai daug liko, taip, kad tikrai nepergyvenk mirksiukas.gif .
Atsakyti
Durnas klausimas, bet gal atsakys kuri nors-kai per egzaminą pasako, kad suksite, tarkim, į dešinę, o jūs važiuojat 3-čia arba 4-ta pavara. Kurioje vietoje mažinat pavarą-prieš pat sukant, ar anksčiau (nes posūkiai 2-ru bėgiu išimami juk)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Singė: 22 balandžio 2011 - 21:39
QUOTE(Singė @ 2011 04 22, 22:29)
Durnas klausimas, bet gal atsakys kuri nors-kai per egzaminą pasako, kad suksite, tarkim, į dešinę, o jūs važiuojat 3-čia arba 4-ta pavara. Kurioje vietoje mažinat pavarą-prieš pat sukant, ar anksčiau (nes posūkiai 2-ru bėgiu išimami juk)?

Aš šiek tiek anksčiau įsijungiu, kad nebūtų taip, jog posūkio metu nebūtų sankaba atleidinėjama smile.gif
Atsakyti