Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

QUOTE(antanina22 @ 2011 05 10, 18:42)
as siauliuose po 60 mokedavau o ne per imone o tiesiai instruktoriui 50 ax.gif

pas mus mokykloj irgi buvo 60, bet nuo balandzio pabaigos pabrango...
Atsakyti
Jo jo visur pabrango,db per mokykla 80lt,o per instruktoriu 70
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 05 10, 20:42)
as siauliuose po 60 mokedavau o ne per imone o tiesiai instruktoriui 50 ax.gif

čia dabar ar iki balandžio pb?
gal galima kontaktus koks instruktorius ir mokykla,nes maniškis nepasirašo taip schmoll.gif

QUOTE(bim-bam @ 2011 05 10, 20:45)
pas mus mokykloj irgi buvo 60, bet nuo balandzio pabaigos pabrango...

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(antanina22 @ 2011 05 10, 14:23)
sveika, labai negerai, kad marsrutus visus zinai bent jau man taip atrodo g.gif  marsrutus mokesi o kitur vaziuot? manes instruktorius nemokino marsrutu schmoll.gif  tik kelias sudetingesnes vietas parode. atsiprasau uz nuomone smile.gif  svarbiausia nesinervink. as siandien islaikiau pravezevima thumbup.gif  isgeriau raminamuju regustres. tai labai padejo thumbup.gif visa ytampa nueme ir svarbiausia jis is zoleliu, nemigdo. gal kazkam pades rolleyes.gif

As nezinau visu marsrutu, tik tas vietas pagrindines, ta ir turejau omenyje, kad vis galvoju kuria juosta reikes kur vaziuoti 4u.gif siandien dar su mb buvau aiksteleje, po to vazinejomes po vilijampole, ramina, kad nesinervinciau, nes viska lyg moku ir zinau, bet stresas daug kam pakisa koja ax.gif na ne pasaulio pabaiga jei ir neislaikysiu, bet taip norisi, kad pasisektu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 10, 15:08)
man buvo 10 pravaziavimu, bet tais marsrutais nevazinejom dar schmoll.gif  net nezinau kodel.... gal per silpnai vairuoju dar?  g.gif  dazniausiai nuo susitikimo vietos iki aiksteles nuvairuoju, ten daugiausia laiko ir atgal parvairuoju... keliskart toliau vaziuot reikejo, bet tik del to, kad reikalu turejo  rolleyes.gif  siaip geriau butu gatvej daugiau pavazinet, drasiau, bent isivaziduot galeciau, kas ten per marsrutai ir pan. nei sankryzu zinau sunkesniu, nieko doh.gif

man is 6 pravaziavimu tai tik pirmaji nebuvom aikstelej tai mieste trumpai pavazinejom, o siaip daugiau kas karta i aikstele kazkur apie 20-25min, daug centre malames, sian pvz po centrini turgu pasimalem lotuliukas.gif ar prie kokios pardes tenka sustot ar vaistines biggrin.gif bet bent sugaista pora min, nereik ilgai laukti, bet smagu kad daug visokiu manevravimu sankryzose, parkuojuosi tarp automobiliu, ne tik kuoleliu, centre vazinejames smile.gif siandien jau geriau vaziavau, nors kaip visad bijau pries pravaziavima, islipu paskui slapia, bet siandien jau kazkiek patenkinta savimi blush2.gif

o kurioj tu vairavimo mokykloj mokinies?
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2011 05 10, 20:35)
man is 6 pravaziavimu tai tik pirmaji nebuvom aikstelej tai mieste trumpai pavazinejom, o siaip daugiau kas karta i aikstele kazkur apie 20-25min, daug centre malames, sian pvz po centrini turgu pasimalem  lotuliukas.gif ar prie kokios pardes tenka sustot ar vaistines  biggrin.gif bet bent sugaista pora min, nereik ilgai laukti, bet smagu kad daug visokiu manevravimu sankryzose, parkuojuosi tarp automobiliu, ne tik kuoleliu, centre vazinejames  smile.gif siandien jau geriau vaziavau, nors kaip visad bijau pries pravaziavima, islipu paskui slapia, bet siandien jau kazkiek patenkinta savimi  blush2.gif

o kurioj tu vairavimo mokykloj mokinies?

o tai visai gerai cia thumbup.gif

as irgi slapia islipu doh.gif

as Jagmino mokykloje Siauliuose.
Tu Siauliuose?
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 10, 23:12)
o tai visai gerai cia thumbup.gif

as irgi slapia islipu  doh.gif

as Jagmino mokykloje Siauliuose.
Tu Siauliuose?

as Kriksciuno smile.gif su zzana varom pas ta pati dede vairuot biggrin.gif

nesuprantu is kur as tokia tryzne biggrin.gif kazi kas bus kai reikes i regitra eit doh.gif lotuliukas.gif turbut sirdis rimtai sustos lotuliukas.gif nes dabar pries kiekv vaziavima bijau blush2.gif o ko bijau negaliu tiksliai pasakyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*F_M* @ 2011 05 10, 21:49)
as Kriksciuno  smile.gif su zzana varom pas ta pati dede vairuot  biggrin.gif

nesuprantu is kur as tokia tryzne  biggrin.gif kazi kas bus kai reikes i regitra eit  doh.gif  lotuliukas.gif turbut sirdis rimtai sustos  lotuliukas.gif nes dabar pries kiekv vaziavima bijau  blush2.gif o ko bijau negaliu tiksliai pasakyt  biggrin.gif

as irgi bijau...matyt visko, nes nezinau tiksliai ko biggrin.gif tiesiog stresas apima ir viskas doh.gif dabar kai silti orai tai isvis sukaitus islipu is tos masinos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(n-trance @ 2011 05 10, 16:30)
As mokausi savarankiskai  4u.gif Sprendziu is ketbilietai.lt testus ir tiek, issipirkau kreditu, tai varau kiekviena diena  biggrin.gif

Geri ten klausimukai, patinka man ten visai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Įsimylėjus @ 2011 05 10, 17:03)
Aš mokiausi,sprendžiau ketbilietai.lt, po nepilnų 2sav išlaikiau Regitroj be klaidų.Regitroj klausimai lengvesni smile.gif

Sakot Regitroj klausimai lengvesni? bigsmile.gif Kazin kokiu klausimu daugiau buna ten? g.gif
Atsakyti
Sakot Regitroj klausimai lengvesni? bigsmile.gif Kazin kokiu klausimu daugiau buna ten? g.gif
[/quote]

Na siaip ivairiai turbut, man tai buvo nemazai su reguliuotoju, kelios sankryzos, ir techniniu nemazai, bet tikrai nesunkus, neklaidinantys, kas turbut ir svarbiausia smile.gif
Atsakyti
as sprendziau irgi tame ketbilietai.lt, dar kiek mokykloj, bet Regitroj tikrai nesunku blush2.gif padariau 1 klaida ir tai masciau masciau ar zymet dar viena ats (is 5 buvo 3 teisingi) ir nusprendziau nepazymet ir klaidele turiu biggrin.gif
Atsakyti
[quote=ferdinanda123,2011 05 11, 06:57]
[/quote]

Na siaip ivairiai turbut, man tai buvo nemazai su reguliuotoju, kelios sankryzos, ir techniniu nemazai, bet tikrai nesunkus, neklaidinantys, kas turbut ir svarbiausia smile.gif
[/quote]
Kazin daug buna tokiu kaip pavyzdziui pagal paveiksleli parasyt kas sankryzoj vaziuos pirmas, trečias ar dar kazkelintas biggrin.gif sitie klausimai man patys painiausi doh.gif
Atsakyti