Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu

Kazin daug buna tokiu kaip pavyzdziui pagal paveiksleli parasyt kas sankryzoj vaziuos pirmas, trečias ar dar kazkelintas biggrin.gif sitie klausimai man patys painiausi doh.gif
[/quote]

Nu buna buna, pazymeti kurias privalai praleisti, sankryzos pravaziavimo tvarka, reikia labai viska paveikslelyje apziureti ir neskubeti zymeti atsakymu mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=ferdinanda123,2011 05 11, 08:24]
Kazin daug buna tokiu kaip pavyzdziui pagal paveiksleli parasyt kas sankryzoj vaziuos pirmas, trečias ar dar kazkelintas biggrin.gif sitie klausimai man patys painiausi doh.gif
[/quote]

Nu buna buna, pazymeti kurias privalai praleisti, sankryzos pravaziavimo tvarka, reikia labai viska paveikslelyje apziureti ir neskubeti zymeti atsakymu mirksiukas.gif
[/quote]
Nu jo, tada dar reik gerai pasimokyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Snd buvo 10 pravaziavimas,sake jau geriau.Aikstelei sake,beveik nieko nebetruksta,nu va mieste dar reik reik.Bet va db as su klausimu,jei sukos is kaires krastines puses,tai sukti galima tik i kaire?
Atsakyti
Yra trys juostos. Iš pirmos galima važiuoti tiesiai ir į dešinę, iš antros-tiesiai, o iš trečios sukti į kairę. Aš važiuoju pirma juosta, man reik sukti į kairę, tai yra turiu atsidurti trečioje juostoje. Tai man reikia persirikiuoti į antra juostą, pavažiuoti truputį ir paskui į trečią ar taip?
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2011 05 11, 10:57)
Yra trys juostos. Iš pirmos galima važiuoti tiesiai ir į dešinę, iš antros-tiesiai, o iš trečios sukti į kairę. Aš važiuoju pirma juosta, man reik sukti į kairę, tai yra turiu atsidurti trečioje juostoje. Tai man reikia persirikiuoti į antra juostą, pavažiuoti truputį ir paskui į trečią ar taip?

Jei nera istiesines,ir masinu tai as persirikiuoju is pirmos i trecia,nevaziuoju antroj juostoj.Snd taip vaziavau nieko nesake
Atsakyti
Na ką, rytoj lemtingoji diena smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ir sveiki, nes matau, ir vyrų čia kartais apsilanko biggrin.gif

Besimokydama vairuoti daug skaičiau šią temą, radau čia nemažai patarimų, todėl pagalvojau, gal kam bus naudinga ir mano patirtis smile.gif

Regitrą įveikiau iš trečio karto. Bet... pirmus du kartus nepavyko per mano žioplumą, pasimetimą ir neapgalvotą, skubotą sprendimų priėmimą. Žinoma, lengva sakyti, nepasimesk, kai baisu taip, kaip nebuvo per egzaminus universitete, net gimdant tikrai taip baisu nebuvo biggrin.gif Tačiau, kai žvelgiu atgal, suprantu, kad jei iškyla bent menkiausia abejonė, ką dabar daryti, geriau, jei įmanoma, stabtelt ir pagalvoti, o jei neįmanoma, vis tiek geriau pagalvoti, nei pasimetus chaotiškai daryti bet ką.

Pirmą kartą laikydama sukirtau pati save lygioj vietoj doh.gif Tiesiog egzaminuotojas liepė sukti į kairę ir aš pačią paskutinę akimirką sumąsčiau, kad mes važiuojam vienpusiu dviejų juostų keliu ir man reikia persirikiuoti į antrą juostą prieš sukant į kairę. Sumąsčiau tokią nesąmonę ir net nepažiūrėjau į kelią, kur ryškiausiai švietė ištisinė linija... Per sekundę padaryta nesąmonė ir į Regitrą grįžau keleivio vietoje... O jau galvojau, kad pasiseks, buvom nemažai nuvažiavę...

Antrą kartą bijojau gerokai labiau nei pirmą. Ir jokios geros nuojautos nebuvo... Beje, nuojautų, manau, reikėtų klausyti... Šį kartą neišvažiavau iš aikštelės. Viską padariau labai gerai, bet paskutiniam pratime, T formoj, išvažiuojant kažkaip pamečiau tą momentą, kai reikia vairą susukt, kažkodėl žiūrėjau tik į šoninę liniją, visai pamiršau pažiūrėti, kad iki kuoliukų priekyje dar daug vietos, ir užuot sustojus ir pamąsčius, rizikavau, sukau vairą ir gal kokiais dviem centimetrais galiniu ratu užvažiavau ant linijos... O reikėjo tik dar truputį pavažiuoti į priekį ir tada sukti.

Trečią kartą kažkodėl ėjau ramesnė. Beje, kalbėjot čia apie sėkmingas dienas, tai tada buvo 5 mėnesio, 5 diena, o 5 mano mėgstamiausias skaičius ir aš kažkaip bandžiau tikėti, kad tokia diena tikrai turi būti sėkminga. Ir dieną prieš vis bandydavau įsivaizduoti, kaip pati parvairuoju į Regitros kiemą smile.gif Na ir ką - pradžia buvo tikrai baisi biggrin.gif Sustojau per toli stop linijos, labai persigandau išgirdus šį "faktą", bet egzaminuotojas leido tiesiog pavažiuoti arčiau jos. Tada du kartus užgesau ant estakados, nors tiek mokantis aikštelėj, tiek gatvėse sustojus įkalnėj niekada neužgesdavau doh.gif Tiesa, tada gavau Golfą, ir nors mokiausiu su tokiu pačiu, bet šitas labai kaprizingas buvo, niekaip man nepavyko sankabos ir gazo suderint, kad atgal neriedėtų ir negestų (tiesa, paskui turėjau progą puikiai tai įvaldyti biggrin.gif). Na bet įveikiau aš tą estakadą, kiti pratimai irgi sekėsi gerai, o prieš T formą, kurioje praeitą kartą susimoviau, ėmė drebėti kojos ir rankos. Bet kažkaip susiėmiau, liepiau sau nedaryti neapgalvotų veiksmų ir vėžlio greičiu išsisukau. Lengviau atsipūčiau ir išvažiavom į miestą. Pavažiavom keliasdešimt metrų ir... strigom kamštyje. Įkalnėj. O mamyte... Su tokiu kaprizingu golfu. Per minutę pajudėt iš vietos reikėdavo kokius tris kartus. Žinoma, gesau. Na bet kadangi stovėjau tarp dvejų fūrų, gesti šiuo atveju buvo geriau nei pavažiuoti atgal biggrin.gif Ir tam kamštyje stovėjom gal 20 minučių... Užtat spėjom išsikalbėti. Net apie vaikus pakalbėjom bigsmile.gif Jis labai suprato, kad jaunai mamytei būtinai reikia teisių biggrin.gif
Na ir ką, pagaliau kamščiui pasibaigus dar pavažiavau tiesiai, pasukau į dešinę, vėl į dešinę ir grįžom į Regitrą thumbup.gif Žinoma, maršrutą sutrumpino, bet jau nebūtumėm per visą egzaminui skirtą laiką visko išvažinėti.

Taigi, išvados tokios - bent jau Vilniuje visus tris kartus pasitaikė puikūs egzaminuotojai. Tikrai nerėkavo, nebandė sukirsti, kaip tik palaikė ir skleidė ramybę, o ne įtampą. Paskutinis išvis fainas buvo, nes beveik visą laiką apie kažką kalbėjomės smile.gif Ir nors žinau, kad sunku padaryti, bet tikrai galiu pasakyti - nereikia labai bijoti Regitros, nes ten nėra baisu. Žinoma, jaudulys bus, bet susikaupus, nesiblaškant, apgalvojant visus veiksmus, egzaminą galima išlaikyti ir iš pirmo karto mirksiukas.gif

Sėkmės visoms ir visiems laikantiems 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bim-bam @ 2011 05 10, 23:12)
as irgi slapia islipu  doh.gif
Tu Siauliuose?

Aš irgi šlapia išlipu,šiandien visą naktį neužmigau,nors dar tik 2-as pravažiavimas turėjo būti,o instruktorius rytą parašė,kad nebus šiandien. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pupa-spurga @ 2011 05 11, 12:57)
Na ką, rytoj lemtingoji diena smile.gif

kelinta valanda laikai? as 11 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 05 11, 13:46)
Aš irgi šlapia išlipu,šiandien visą naktį neužmigau,nors dar tik 2-as pravažiavimas turėjo būti,o instruktorius rytą parašė,kad nebus šiandien. doh.gif

Tu kur mokais?

man ryt jau 11 blink.gif nesitiki net, nes kazkaip labai didelio pagerejimo nejauciu doh.gif
Atsakyti
Justesea, smagi Regitrines patirties istorija wub.gif smagu, kad Tau jau viskas baigesi, deja, man dar ne... vis nukelineju data, nes nesijauciu tvirtai, kazkaip jau norisi nuejus, pareit su sypsena, nebesinori klaidu...man taip pat bus trecias kartas jau, tikiuosi, taipogi sekmingas 4u.gif nes kai pasiklausai, kad aplinkiniai issilaiko tik is 8 ar net 10 karto kojos nori nenori dreba, sirdis lipa lauk, brrr, kazkokius nemalonius atsiminimus man Regitra kelia doh.gif tuo labiau, kad man tu teisiu reikia tik uzmiescio keliukais pas mama nuvaziuot, mieste man nereikia masinos, gi smagu vasara pasivaiksciot su vaiku wub.gif didziules sekmes Tau vairuojant, pagarba vairuojancioms mamytems friends.gif
Papildyta:
beje, laikancioms ryt, didziules sekmes ir tvirtu nervuku ok.gif lauksim istoriju su grazia pabaiga flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(ellaja @ 2011 05 11, 16:02)
Justesea, smagi Regitrines patirties istorija  wub.gif smagu, kad Tau jau viskas baigesi, deja, man dar ne... vis nukelineju data, nes nesijauciu tvirtai, kazkaip jau norisi nuejus, pareit su sypsena, nebesinori klaidu...man taip pat bus trecias kartas jau, tikiuosi, taipogi sekmingas 4u.gif nes kai pasiklausai, kad aplinkiniai issilaiko tik is 8 ar net 10 karto kojos nori nenori dreba, sirdis lipa lauk, brrr, kazkokius nemalonius atsiminimus man Regitra kelia doh.gif tuo labiau, kad man tu teisiu reikia tik uzmiescio keliukais pas mama nuvaziuot, mieste man nereikia masinos, gi smagu vasara pasivaiksciot su vaiku  wub.gif didziules sekmes Tau vairuojant, pagarba vairuojancioms mamytems friends.gif
Papildyta:
beje, laikancioms ryt, didziules sekmes ir tvirtu nervuku ok.gif lauksim istoriju su grazia pabaiga flirt.gif

Kad tie 8 ar 10 kartų, manau, yra mažuma.. Aplink mane kaip tik visi iš pirmo arba iš antro išsilaikė doh.gif Aš irgi datą nukelinėjau trečio karto, bet ne savo noru - tai vaikas susirgdavo, tai aš... galiausiai egzo dieną atsibudau labai neišsimiegojus ir pagalvojau, kad būdama tokios savijautos tikrai neišlaikysiu ir atsikėliau dar gerai savaitei... O padai man jau svilo, nes gegužės 8 baigėsi mano teorijos egzamino galiojimas... Todėl labai save nuteikinėjau, kad dabar turi pasisekti, neturėjau jokio noro iš naujo teoriją laikyt schmoll.gif O pirmus kartus galvodavau, ai ne dabar, tai kitą kartą. Tai va ir išėjo "ai" biggrin.gif Tikrai nusiteikimas duoda labai daug 4u.gif Sėkmės trečią kartą!
Atsakyti